- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Az oké, de kicsit előre kellett volna gondolkodni, nem reagálni rá. Mert most már késő... Ha 2 hónapja valaki nekiállt ilyen telefont tervezni, az mire piacra kerül már legalább karácsony lesz... arra meg már mindenki mt6592 lázban fog égni.... Ezzel elkésett a qualcomm. Kérdés, hogy mt6592 ellen mit vonultatnak fel, és mennyiért.
Szerk: Plusz szinte biztos vagyok benne, hogy a mediatek is reagált a qualcomm árcsökkentésére. -
devast
addikt
Ez azért elég nagy túlzás. Asphalt7-et én is toltam kicsit. Játszható, az tény. De hogy ~20-25 fps-nél nincs több az is biztos. Van akinek ez befolyásolja a játékélményt (nekem pl). PC-n se bírom, ha egy játék 30fps-el megy. Főleg ha az gyors akciójáték. SGX544 mp1, ennyit tud nem kell tőle csodát várni, de közel sincs a mai high-end soc gpu-khoz képest (544mp3-mp4 vagy mali t6xx vagy adreno 320/330). A következő low-end qualcomm szériában is olyan gpu lesz, ami kb ~50%-ot ver az mt6589-re (adreno 305).
-
devast
addikt
Egyetértek. Az mt6589 nagyon jól sikerült soc. Természetesen alapfeladatokra, nem hardkór gémereknek
Az mt6577 még kicsit gyenge volt, köszönhetően az sgx531-nek, de az mt6589-be nem igazán lehet belekötni. Tudja az android 4.2-nek a legtöbb szolgáltatását (miracast, always-on vpn, stb...), és teljesen "smooth". Aki nem, nem játékra, videó kódolásra, egyéb teljesítményigényes feladatra használja a telefonját, annak szerintem jelenleg nem kell jobb.
-
devast
addikt
Rosszul érted. Vannak a gyártóknak olyan típusai amik jók. ZTE-k, lenovo-k, huawei, meg még van pár biztos ami jó. Lehet, hogy régen az mt6577-es időszakban nem voltak jók ezen a gyártók egyes készülékei, viszont ők ezt észrevették, és a 6589-es felhozatalban már nincs jelen a hiba. Viszont az oem-ek nagy része, nem javította ki, vagy nem tudja mi a probléma, vagy nem is érdekli.
Ezért feltételezem, hogy ha a samsung kihoz mtk-s telefont, abba biztos jó lesz a gps, mert nem hülyék, de ha egy sarki oem-től veszed, az 99% használhatatlan lesz. -
devast
addikt
Miértre nem tudom a választ, nem tervezek mediatek-es telefonokat. De az oem-ek nagy része valamit valószínűleg hardveresen elront a gps-nél. Még nem láttam olyan megoldást, ami a rossz készülékeken a problémát konzisztensen megoldja. Valószínűleg azért, mert nincs. A miértre még rengeteg oem-nek sincs válasza, mert már az mt6577-es időszak óta minden készülékükön használhatatlan a gps. Pedig mindegyikben ugyanolyan mt6620 vagy mt6628-as 4 in 1 kombó wifi/gps/stb... chip van.
-
devast
addikt
Ez lesz szerintem samsung-nál a középkategória. Ami árban kb 90k-tól 150k-ig terjed. Mivel gondolom fogyni fog, ezért a kínaiaknak nem fog annyi chip jutni, illetve drágábban tudják majd beszerezni. Az merő vágyálom, hogy majd a samsung fog 30-40k-ért 8 magos (!marketing érték!) telefont adni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest