Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drovi20
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen.
Pont azután hogy megirtam a levelet töprengtem el azon hogy mikor volt kikapcsolva a telefon és hát rá jöttem hogy vagy 2 hónapja már nem. -
-
Drovi20
csendes tag
Hello!!
Nekem lenne egy problémám. Az L700-om eddig tudod videót felvenne de most meg nem vesz elinditom és nem inditja el a számlálot sem csak van magának ezután meg ugy 3ms múlva elmenti a nagy semmit. Memoria van elég de nem tudom hogy mit csináljak vele. Ha tudtok segítsetek már létszi!!!
Köszi -
SunBreeze
aktív tag
hellooo, most látom hogy a pannonnál 9990 ft előfizuval
nagyon erősen gondolkodok rajta hogy megvegyem-e, de ez a 3- max 4 napos akkuidő nagyon kevés...
vagy tudtok más telót ajánlani? -
kaller1
veterán
válasz
attyspocak
üzenetére
Sim lockos telefonban tudsz használni másik sim kártyát.
-
niti
aktív tag
Azzal, hogy kikapcsolod a videóhívásokat, még 3G hálózaton maradsz. Valahol máshol kéne megkeresni (talán a hálózatválasztásnál?), hogy 3G hálózatok helyett csak a GSM-et használja.
Egyébként ha kódot kér, akkor 8 db nullát kell beírni, ez a Samsungoknak a gyári biztonsági kódja. -
P3TR!CK
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Egyik nagyon jó barátom vásárolt egy Samsung L700-at a Pannon-nál, majd vett hozzá egy Turbo SIM-et, mert T-Mobile-lal szeretné használni. Nos, a következő a helyzet: Térerő van, de se hívni nem tud, se őt nem tudják hívni. Akitől vettem a Turbo SIM-et, azt mondta, hogy kapcsoljuk ki a 3G-t. Nos, azt hol kell ? Mert barátom talált egy olyan menüpontot, ahol a Kimenő/Bejövő Videóhívást ki lehet kapcsolni, de az meg valamilyen kódot kér. Oda mit kell írni ? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
LCHRISTOPHER
csendes tag
válasz
attyspocak
üzenetére
Elnézést kérek...
HA mindent jól megcsináltál akkor a Játékok és egyebekben kell lennie az alkalmazásnak/játéknak! Nekem a létre hozott mappában ("game") azon belül is van egy mappa az adott játéknak/alkalmazásnak és ott ilyen mappák vannak: filesystem, appdb, icons + a .jar és a .jad fájl. Szóval ha jól csináltad akkor ezeknek is ott kell lennie a létre hozott mappában... és ezután a Játékok és egyebekben lesz a játék/alkalmazás. Bocs, de hülyén tudok magyarázni 
-
B.Panther
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is szerencsém van egy ilyen kicsikéhez, aranyos darab. DE!
Én is szembesültem az "aksi" problémával.
-Érdekelne engem is az új firmware telepítés (van-e újabb)
(bocs, én sem olvastam végig 700 hozzászólást, csak az első ~200at, meg v. az utolsó 150-et)
-ill. valaki említette, h. valamelyik GSM boltban mondták, h. belemegy az egyik 1200-as aksi. *melyik volna az?
persze lényegében ez csak 25% os telejesítmény növekedés, mégis megfontolnám. Az lényegében 4 nap helyett kereken 5
-amúgy megsasolom én is a manuális GSM hálóbeállítást.
Köszi előre is a válaszokat, és bocs az offért -
BLC
tag
Sziasztok!
Esetleg olvasott valaki infót, hogy lesz e újabb firmware L700XEIB1-nél. Sajnos ezzel nem vagyok elégedett. Az akkumulátor kijelzés borzalmas. Mondjuk sokat beszélek telefonon, de éppen csak kihúzza a 2 napot, úgy hogy az első nap végén már egy pálcika van. Talán egy újabb firmware segítene.
Üdv.: BLC
-
attyspocak
aktív tag
válasz
LCHRISTOPHER
üzenetére
-
LCHRISTOPHER
csendes tag
válasz
attyspocak
üzenetére
Gondolom te .jad-ott tettél csak a létre hozott mappába... neked .jad + .jar kiterjesztésű file-k kellenek!

szerk.: Töltsd le ezt. Ez készít a .jad-ból .jad-ott és ezt a 2db file-t tedd be a létre hozott mappába és jöhetnek a kódok... Témák nemfognak működni ezen a tel.-en

-
atron1990
csendes tag
Helo mindenkinek szeretném meg kérdezni hogy kel témát .játékot rakni samsung l700 ra
elöre is köszönöm gábor
-
attyspocak
aktív tag
válasz
LCHRISTOPHER
üzenetére
A PC sajátgép-ben hoztam létre mappát a telefonon, majd oda másoltam egy java alkalmazást. Aztán telefonba kódok és Java DB frissítés, ki és bekapcs, majd teszt. "Nem támogatott fájl tipus". vagy mit írt ki.
Kipróbáltam azt is, hogy a PC fájlkezelőjében a telóba másold jar fájlra kattintottam, de ekkor meg "Failed to load Main-Class manifest attripute from" üzenet jött. -
attyspocak
aktív tag
válasz
LCHRISTOPHER
üzenetére
Nos nekem Pista fut, de még így (hogy is?) nem próbáltam.
-
LCHRISTOPHER
csendes tag
válasz
attyspocak
üzenetére
Érdekes módon Win. XP alatt nem fog sikerülni ez a művelet... (nem tudom miért)
A megoldást Vistában találtam meg (Win.7 is jó)
Amint rácsatlakoztatom a tel.-t a gépre azonnal megjelent a "phone" meghajtó is!!! Itt létre hozunk egy "game" nevű mappát és már telepíthető lesz a játék/alkalmazás (persze a kódokat be kell írni és a .jad + .jar file-k is kellenek 
-
attyspocak
aktív tag
Valami nem göbölyű!
Felmásoltam egy szótár progit a memoria kártyára, jad és jar fájlok egy mappába. betoltam a kódokat és frissítettem a java DB-t. Aztán katt a jad illetve a jar fájlra, de mind a két esetben azt kaptam, hogy nem támogatott fájlformátu. Ki és mekapcsoltam a telót, akkor is. Aztán áthelyeztem a telefon memojába a kártyárol és próba. Semmi változás. Ismát frissítettem a java DB-t, de így sem.
egjegyzem, hogy az opera minit is csak akkor sikerült telepíteni, ha a telóval szedtem le a netről. A PC-ről hiába másoltam át, akkor is a fenti hiba üzenet jött.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Kismadár
üzenetére
A leírást és a segítő szándékot nagyon köszönöm, de nem inden részét érte.
2. Szervíz gomb alatt a magyarnyelvű leírásban program gombkétn említett legfelső gombra, vagy az alatt szereplő gobra gondolsz?
3 Nálam (ha a tárcsázó gombot tartottam nyomva a csillaggal) "high speed akármi DFU valami" szöveg jelent meg. Telepíti a hardwert bla bla duma után ha az automatikusan telepíti lehetőséget válsztottam, az pár perc után sikertelen lett.
4. A hardwert te telepíted az, amit az előzőben említettem?
7. jobb oldali szervíz gomb a legfelső, vagy a bekapcsoló gomb?Tudom láma vagyok, de hát senki sem tökéletes.
Egyébként vista van a gépen ami jellegzetes hangot ad, ha uj hw-t észlel, most már ott tartok, hogy nem ilyen hangot ad és nem jön föl üzenet, ha a telót bedugom és nyomom az említett gombokat.
-
LOTR
addikt
válasz
f_sanyee
üzenetére
nekem is ugyan ilyen:
reggelre feltöltöm, aznap estére 1 csík biztos elmegy, ha használom is, akkor 2, aztán következő napra szintén lemegy egy csík, ha sokat használom akkor nap végére 2 is, és az utolsó csíkkal bírja még 2 napot (ha nem nagyon haszálom), ha sokat akkor csak 1et
tehát egy héten 2x tölteni kell -
nord^ph
tag
válasz
attyspocak
üzenetére
csak midi formátumú hangot lehet beállítani sms hangnak
-
attyspocak
aktív tag
Ne haragudjatok, hogy most nem olvasok el több mint 700 HSzt- de lenne egy kérdésem:
Csengőhangnak bármilyen a PC-ről feltöltött hangfájlt sikerült beállítnai. SMS jelzőhangnak azonban nem.
Hiába nyitom meg a hang kiválasztásakor az adott mappákat, ott nem látja az mp3 fájlokat, amiket a csengőhang beállításakor pedig látott. Valaki tud erre megoldást?Ha "fordítva" próbálkozok és a hangfájlnál kattintok a beállít-ra, akkor is csak ébresztés jelzőnek, vagy csengőhangnak engedné beállítani.
Másik: Nem találok övre fúzhető vízszintes bőr tokot hozzá.

-
nord^ph
tag
válasz
Stay Alive
üzenetére
gondolom nem szolgáltatónál vetted...
hanem kézből, így lehet, hogy az előző tulaj nem fizette a számlát vagy a részletet és letiltották imei alapján vagy lopott volt és emiatt tiltották le vagy...... -
Stay Alive
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy a bármilyen kártyát t-mobilos kártyát rakok be a telóba kiírja hogy " Korlátozott szolgáltatás" Nem tudnak hívni meg én se senkit csak segélyhívást tudok ez mitől lehet lécci segítsetek. Előre is köszi
-
nord^ph
tag
Üdv újra
nem tudja valaki, hogy a készenléti képernyőre az órát hogyan lehet kivarázsolni?
meg még egy kérdés, az sms-ben kapott vagy küldött smileykat miért nem jeleníti meg rendesen? nekem csak a karakterek látszanak amiböl összeáll a smiley mint pl :-) vagy :-@
van erre külön beállítás esetleg és csak én nem találom vagy nem is lehet rendesen látni őket? -
f_sanyee
senior tag
hi!
1,5-2 hónapja használom a telefont, nem telefonálok tul sokat vele, eddig birta 3-4 napig simán, de 2 napja pár óra után már eltünik az első kis csik, aztán 1 nap se kell hogy csak 1 maradjon, úgy hogy egyáltalán nem használom. ma pl csak 1 sms-t kaptam, még nem is telefonáltam. valakinek ilyesmi gondja van/volt e? -
@matthew@
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
OK, köszi a választ
-
-
@matthew@
őstag
Sziasztok én azt szeretném megkérdezni h a középső (OK) gomb itt is a netre visz vagy a menübe?
-
szabonagyur
félisten
Hello MInden L700 használó.
Vkit megtudja nekem mondani, hogy lehet e ehhez a telóhoz témákat letölteni, és ha igen akkor szívesen fogadnák pár linket is, köszi előre is
-
LOTR
addikt
válasz
BlackBird98
üzenetére
természetesen java-s sudokura gondoltam, de szerintem ilyen van a nokián és az se-ken is
-
LOTR
addikt
Sziasztok, lenne pár kérdésem l700-ról:
-ezt az "élő világ" hátteret használom, ezen jól tudom, hogy digitális órát nem lehet beállítani? vagy ha rosszul tudom, akkor hol lehet?
-nektek is gyorsan lemerül a telefon? hetente 2x kell töltenem kb, bár az utolsó csíkkal még 1 napig bírja, ennyit számítana ez az élő világ háttér?
-a headset füldugó szerintem valami marha nagyra sikerült, nem létezik jeti méretnél kisebb dugasz hozzá?és még egy utolsó a nokia/sony ericcson telefonokon található sudoku játékot nem tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni?
Köszi! -
tufi2sy
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a Nokia 5130 vagy a Samsung L700 érné meg jobban, ha mindkettő ugyanannyi és a zenelejátszás mellett a többi funkció sem mellékes. -
-
Nutela
csendes tag
Segítség! Az L700-am nem fogad el semmilyen card-ot! "Korlátozott szolgáltatás" ennyit ír ki! Valaki ha tud segítsen! Köszönöm[B][/B]
-
footy
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Úgy néz ki hogy a cégnek a T-hez szól a céges kedvezmény. Onnan tudnál valamit ajánlani?
Jöhet PÜ-ben hogy ne offoljuk szét a topciot.
köszi -
Pár lehetőség:
Sony Ericsson K660i,
Sony Ericsson V640i,
Samsung SGH-L770 (ha nem gond a csúsztatható kivitel). -
footy
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi, és valami ilyen kategóriájú HSDPA-s mobilt tudnál ajánlani?
@attic:
engem is ez tévesztett meg...
-
alienpapa
senior tag
Hol tudom megnézni h mennyi a wap letöltésem. Nagyon kéne az adatszámláló, mert nem akarom túllépni a keretet, és jó lenne tudni h hol járok.

-
attic
csendes tag
De amugy nem is Voda Mobil Connect,hanem Via The Phone:
http://www.vodafone.hu/microsite/mobilinternet/use_phone_mobile.html
támogatott készülékek között ott van az L 700,érdekes módon HSDPA-t is tud
Holott UMTS-t,azaz 384Kb/sec-et.Ami érdekes,hogy Mac OSX alatt első krédés,hogy akarom-e osztani az internetet telefonrol,viszont be is kell állítani a kapcsolatot,Via The Phone-al pedig nem is látja...
-
attic
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már azt is megtettem,ezt csak azért raktma be,hogy lehessen látni. A Voda progija nem látja... de miért?
-
-
attic
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
attic
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze,hogy kaptam!Fel is raktam,netről is leszedtem,de a Via The Phone nem látja a telót...
-
-
attic
csendes tag
Tud valaki hozzá valami normális usb drivert? Ugyanis probáltam a Voda Via The Phone megoldását és az a gond vele,hogy hiába van a támogatott telefonok között,nem látja az eszközt. Megoldás?
-
footy
addikt
Sziasztok!
Ez a telefon tudja a HSDPA-t? A cikkbe az szerepel hogy nem, de a vodafone készülékismertetőjében az szerepel hogy igen.
-
alienpapa
senior tag
válasz
BlackBird98
üzenetére
nekem is sikerült megoldanom a másolási gondot, mostmár végre normális az átvitel. Viszont azt nem tudom, h hol lehet megnézni az internetforgalmat, mert nem akarok túllépni a kemény 1 megás korláton

-
nord^ph
tag
Hali!
Az órát nem lehet valahogy kirakni képernyővédőként?
Számomra elég lehangoló a full sötét kijelző.. -
alienpapa
senior tag
Samsung Pc studio-val memória kártyára borzalmasan lassan másol... Egy átlagos mp3 több perc. Ez normális?

-
Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki hogy az L700 tud-e olyat hogy a teendőket kirakja "háttérnek", pont mint a nokiák egy része.

-
alienpapa
senior tag
Lassítaná az l700at egy 2 gigás memóriakártya?
mert nekem többen mondták h igen -
madarasz92
őstag
A Nokia 6300 szerintem jóbb teló mint az L700!Nekem mondjuk nincs negativ véleményem az L700-ról mert elég gyors kis telefon!
-
Szokenesz
senior tag
Hmm, szerintetek egy ilyen Samsung L700 vagy egy SE W302 ér többet??
Az SE lenne 15e a Samu 5e-rel olcsóbb.Ha inkább a Samsung akkor miért? Nagyon megszerettem az SE menü rendszerét és ahhoz van M2es karim is meg füles

-
Lin3Lord
tag
válasz
LCHRISTOPHER
üzenetére
nekem is simán ment, bal+*
-
LCHRISTOPHER
csendes tag
válasz
sanchopapa
üzenetére
Működnie kellene pedig * + bal (felső) gombbal is
Próbáld meg * + jobb (felső) gombbal. -
joc-cod
tag
Sziasztok!
4 hónapja használok egy 6300-ast, de megtetszett ez a készülék is, szerintetek megéri váltani, vagy inkább hagyjam meg ami van? Mostanában nagyon nem használom a telefont... csak sms-re... szóval nem nagyon érdekel más tulajdonsága. Gombjai jobbak mint egy 6300-nak? Vagy senki nem fogta együtt a 2 készüléket? Illetve ez az L700-as is annyi sms-t tud tárolni amennyi a belső memóriájába fér? Előre is köszönöm. -
LCHRISTOPHER
csendes tag
Üssétek be, h: *#06# (IMEI) ezután nyomjuk meg a le (fele) gombot és bejön az SW VERSION... nyomjuk meg még 1x a le (fele) gombot ekkor bejön a Vibration Test
*#06# ezután nyomkodjuk a le (fele) gombot és bejön a Battery Information... -
LCHRISTOPHER
csendes tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Minden játéknak külön mappát csinálsz, benne a jaddal és a jarral
beállítod a telefonon PC kapcsolatoknál, hogy kérdezzen csatlakozáskor,
összedugod a géppel, és kiválasztod a médiatárat. Ekkor a PC látja a telefont a saját gépben,
és azon belül a "Phone" meghajtót. Jobb klikk, új mappa, mappa neve: Games
Ebbe a mappába bemásolod a .jad és .jar fájlokat tartalmazó mappákat
(ez azért jó, mert így törlésnél nem bántja a többi játékot továbbra is futni fognak)
ha végeztél lehúzod a tel.-t, és jönnek a kódok:
*#6984125*#; (4)Bizalmas; master jelszó *#9072641*#;
(7)Tároló beállítások;
(2)Java DB frissítése -
TBG
senior tag
Sziasztok.
Sikerült nekem is feltenni a gyári firmware-t, de azóta egy kis kék E betű világit a kijelző bal felső részén és nem birom eltüntetni. Mi ez és hogy lehet agyonvágni?

TBG
-
zolikaDB
veterán
válasz
LCHRISTOPHER
üzenetére
És játékot hogy?
-
LCHRISTOPHER
csendes tag
L700-ra a legfrissebb firmware ami Magyar nyelvű az L700XEIB1
Ez 2009 Februári és ami új, hogy a jobb felső gomb nem böngésző hanem nevek és a tel.könyv jön be vele + 7 játék van benne...szerk.: Én is ezt a soft.-ott használom... egyébként SIKERÜLT játékot rátennem a tel.-re
Érdekes, h Win. XP nem ismeri fel a "phone" meghajtót! Win.7 BÉTA, Vista pedig felismeri 
-
OrangeBud
tag
válasz
nokia párti
üzenetére
&blackbird KÖSZI

-
OrangeBud
tag
válasz
nokia párti
üzenetére
pont ez a harom dolog (testreszabhatóság,játék,téma) az ami nekem nem nem szamit.
amugy kijelzon nagyon latszik a kulonbseg? -
OrangeBud
tag
halli.
Kerdesem: L700 vagy 6300
-
Fasten
tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Halihó!
Köszi!
Lehet, el is szaladok venni egyet, 15éig, míg nem megy fel a Záruk!

üdv
-
Fasten
tag
Sziasztok,
szeretnék venni microSD kártyát a telefonba. Olvasgattam a fórumot, többféle elképzelés is van arról, hogy milyen való bele ( Class4-6 ? ), microSD, microSDHC, nekem fingom sincs, ezek mit jelentenek.
A microSD kártya nekem csak arra kell, hogy ne 30Mb memóriája legyen. Milyet vegyek akkor?

Volt szó 2Gbos felső határról is, van, aki szerint 8at tud, van, aki szerint a kingston javallot, mert az szereti, van, aki szerint nem...
Milyet vegyek akkor?

Köszönöm,
üdv
-
steve50
csendes tag
Hello!
Koszonom a segitseget! Duplan is orulok: 1. Bejott a tippem, en voltam béna, az ébresztő beállitását illetően! 2: működik az ébresztés,beállitva úgy, ahogy leirtad! Ha belegondolok, nálam is be volt kapcsolva alapból, én nyomtam ki. Hogy miért?...Első pillanatban jó ötletnek tűnt...
Udv:steve -
KL555
csendes tag
válasz
Kismadár
üzenetére
Köszönöm a segítséget, végre neki tudtam állni az asztali gépen, és sikerült! Tökéletes minden!
És még egy kérdésem lenne, hogy ennél a mobilnál van-e lehetőség arra, hogy egy program a háttérben fusson? Pl. játszom, de egy sms-t akarok írni, akkor megoldható-e anélkül, hogy végleg bezárjam, illetve mondjuk lehet-e zenét hallgatni játék közben?
-
steve50
csendes tag
Hello!
Az L700-as tesztjeben olvashato:"hangos az ébresztés, ha a felhasználó is úgy akarja. A kikapcsolt telefon esetén történő működés nem okoz gondot."
Az en Samsung L700-asom ezt nem olvasta ( vagy en vagyok bena!?), ugyanis HA KIKAPCSOLOM, NEM EBRESZT! Erre varrjatok gombot!
Udv:steve
-
KL555
csendes tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hello!
Bár én nem vodás vagyok, de gondolom a doboz tartalma ugyanaz mindkét szolgáltatónál. Én töltőt, fülest, használati útmutatót, telepítő CD-t kaptam hozzá.
A középső gomb a menübe lép, a jobb oldali funkciógomb (nem tudom, hogy így hívják-e) pedig a böngészőbe vezet.
Sok tapasztalatom még nincs vele, de nálunk ma délután igen erős napsütés volt, és én pl. teljesen jól tudtam olvasni a kijelzőt, a haverjaim viszont nem igazán láttak belőle semmit...Az mondjuk nem tudom, mennyire számít ebben, hogy én a kijelző fényerejét teljesen levettem. A hangokkal meg nem volt semmi bajom, úgy 1-1,5 órát beszéltem rajta, én is hallottam mindent, engem is jól hallottak (kihangosítva is). Viszont a térerő gyengébbnek tűnt, mint a jó öreg K750-en.
Remélem tudtam segíteni. -
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Most akarok telót venni!
Vodánál kettő néz ki, ami tetszik is.
Samsung L700 vs SE K660.Ez mennyire live-os? Dobozban mit adnak a telóhoz? Középső gomb menübe vagy WAP-ra vezet?
Melós vagyok, és fontosabb, h kicsit strapabíróbb legyen a telefon! Illetve hangos, nem baj, ha jól olvasható a kijelző!
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

HA mindent jól megcsináltál akkor a Játékok és egyebekben kell lennie az alkalmazásnak/játéknak! Nekem a létre hozott mappában ("game") azon belül is van egy mappa az adott játéknak/alkalmazásnak és ott ilyen mappák vannak: filesystem, appdb, icons + a .jar és a .jad fájl. Szóval ha jól csináltad akkor ezeknek is ott kell lennie a létre hozott mappában... és ezután a Játékok és egyebekben lesz a játék/alkalmazás. Bocs, de hülyén tudok magyarázni

Holott UMTS-t,azaz 384Kb/sec-et.
Érdekes, h Win. XP nem ismeri fel a "phone" meghajtót! Win.7 BÉTA, Vista pedig felismeri