- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazda1
tag
válasz
attika89 #1127 üzenetére
Nem lehúzni akarom a masinát, tényeket írtam le. Mellesleg ugyanolyan Symbian van rajta, mint az akkori Nokiákon, de valamiért mégsem akar működni.
Mondanivalóm lényege annyi lett volna, hogy ennyi pénzért sokkal jobb és használhatóbb telefont is ki lehet fogni.
Nem csak a Garmin merítette nálam. Az optimalizáltságot úgy értem, hogy a telefon - az akkori viszonylatok szerint - erős hardverrel rendelkezik, de ezt képtelen kihasználni, mert még az SMS írás is döcögősen megy rajta, ami nagyon alap dolog már kb 15 éve.
Ergo csináltak egy jó paraméterekkel rendelkező készüléket, de arra már nem vették a fáradságot, hogy a szoftveres oldalt is hozzáigazítsák a hardverhez. Képzeld el, hogy veszel egy új, a mai viszonylatok szerint legjobb hardverrel rendelkező notebook-ot, DE csak 3.1-es Windows-zal használhatod. Van ennek értelme?
Csak azért írtam, hogy más ne járjon úgy, mint én. Ha Te elégedett vagy vele, az egy jó dolog, de nekem sok más viszonyítási alapom is volt és kijelenthetem, hogy - a kamerát leszámítva - messze elmarad az innov8 a konkurenciától, tehát nem racionális döntés a megvásárlása. A dolog részemről is lezárva.
-
Gazda1
tag
válasz
attika89 #1122 üzenetére
OK, kifejtem, hogy mi vele a gond. Az a gond, hogy szoftveresen egyáltalán nincs optimalizálva, ezért könnyen megzavarodhat, ha valami olyat telepítesz rá, amit nem szeret. Pl. feltettem egy progit, amit mindig használtam a korábbi Nokiáimon, reggelre teljesen lemerítette, pedig nem használtam a telót! SMS írás dög lassú volt, kb fél másodpercbe telt, amire váltott a karakterek között, EZT NEM HITTEM EL. Alapjáraton is gyorsan merült, nagyon gyorsan. Csomó program nem ment fel rá, ami a Nokiákon simán szaladt. SW frissítés nem is jött ki rá, vagy talán csak egy. Tehát a használhatósága szinte egyenlő volt a nullával.
Anyaghasználatból valóban jeles, kamera is jó, de okostelefonként és úgy általában telefonként nagyot bukott. Egy N95 valóban játéktelefonnak tűnhet mellette anyaghasználat szempontjából, de az legalább alkalmas volt arra, amire tervezték.
Ezek függvényében nem tudom ajánlani senkinek, mert egyszerűen nem használható a bug-os SW miatt. Nyilván főzőtt ROM-okkal lehet próbálkozni, de ahhoz meg egy átlag júzer nem ért.
Apropó SGS2, ha már szóba került. Ismerem a típust, tehát nem a levegőbe beszélek. Na az valóban fröccsöntött darabnak tűnik kézbe véve. Hátlapja kb 0,4 mm vastag. Ergonómia nagy nulla! Alig lehet egy kézzel használni. Fel kéne fogni, hogy a kijelző méretét nem kell a végtelenségig növelni, a felbontáson viszont lehetne javítani. Két mag semmit nem ér, mert még azzal is lassabb egy mezei i4-nél. Ami a legidegesítőbb benne, hogy a másik félnél visszhangzik telefonálás közben.
-
attika89
senior tag
válasz
attika89 #959 üzenetére
mindenesetre itt van a Garmin telepítési útmutatója minden benne van amire szükség lehet...
forrás:nokiaprogramok
-
z67
őstag
válasz
attika89 #693 üzenetére
Eddig igen, úgy tűnik, bár egy normális, szép idős képet még nem tudtam lőni.
Kaptam egyet kölcsön egy napra és így győzött meg.
A xenont azért sajnálom, de a mobilaránás cikk is adott egy lökést, a 8 mp-es összehasonlító.Jó szívvel ajánlom, de nem okostelefonnak, bár ez csak saját vélemény, de nálam az a wm a testreszabhatósága és a navi okán.
-
Grande_Mer
csendes tag
válasz
attika89 #661 üzenetére
Attika89!
1. NAGYON össze van rakva. A hátlap meg sem mozdul, a rögzítés módja alapban nem is engedi a mozgást, meg fém is egyben (nem recseg). Az összecsukott telefonnál az előlap kb. 0,1 millimétert elmozdul, ha nyomogatod, de többet nem, kinyitva még kevesebbet, de inkább semennyit.
2. Az akkum egyre javul, nekem nem merül gyorsan, átlagos használaton van, kb. 3 nap.
3. akkut még nem lehet hozzá venni, de vannak hírek arról, hogy lesz.
4. A frissítésben egy nap alatt
változás nem történt, azaz nincs. Mondjuk nem értem mi ez a frissítés mánia, mert nekem semmi nem hiányzik használat közben. Nem fagy, nem lassú. Persze lehet, hogy a frissítéssel majd reggel felébreszt, és megfőzi a kávém is egyben, na akkor majd én is várom a firssítést, addig viszont...minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest