Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
Az igazság az, hogy a Garmin is merítette a telefont, hiába nem ment a navigáció. Na de erre való egy task manager, amivel be lehet zárni a háttérben futó alkalmazást! Nem csak ezen, minden telefonon hasznos!
Csodák csodájára az új Garmin verzió már nem merítette, mert mint kiderült a GARMIN volt bugos, nem pedig a telefon!
A letöltött alkalmazások optimalizáltsága is egy érdekes kérdés ám. Nagyon sok van pl androidra is, ami kifejezetten eszi az aksit, annak ellenére, hogy pl csak egy apró vacak valami. Ez persze telefon függő, mivel más-más processzor és videó vezérlő van bennük.Csomó program nem ment fel rá, ami a Nokiákon simán szaladt.
Talán, mert a Nokia volt addig szinte az egyedüli, aki használta a symbiant és nyilván erre épültek a programok is.Nem jött ki SW frissítés, ergo használhatatlan? Nekem az egyedüli problémám, hogy a kamera beállításoknál a képstabit nem hagyja bekapcsolva.......
okostelefonként és úgy általában telefonként nagyot bukott
Egyszerűen csak nem értem miért akarod ennyire leírni ezt a telefont, de én ezzel befejeztem! -
attika89
senior tag
Én anno újonnan vettem egyet ebből a csodából, de őszintén szólva egy hulladék az egész. Senkinek nem ajánlanám. Szoftveresen egy hatalmas nulla!
Talán, ha kifejtenéd, hogy SZERINTED miért akkora hulladék, akkor még komolyan is venném.
Összeszerelési minőségben és anyagfelhasználásban elvert annó minden vetélytársat, sőt még ma is megirigyelnék. N95 játéktelefonnak tűnt ez után kézbe véve.
A korabeli symbianos telefonok között simán megállta a helyét és a kamerája is csúcsnak számított elég sokáig.
Nem rosszabb, mint más symbianos telefonok, amik azért nem a gyorsaságukról voltak híresek."Nokia E52, nem hiába kerül még ma is majdnem annyiba, mint új korában"
Ez szép és jó, de az i8510 már nem kapható csak használtan, mint az igazi ellenfelei az N95, N96. Ráadásul elég ritkaDe persze az innov8 egy f*s mert az SGS2 simán odaver neki....Nyilván egy 4 éves telefon a nyomába sincs a maiaknak....
Én 3 éve használom és szeretem, de erős a késztetés egy nagy Androidosra... -
hpszi
tag
Ami nekem igazán tetszett benne az hogy voltak rajta igazi gombok és nem is akármilyenek + egy infra touchpad. Én sosem szerettem tapizni a képernyőt. Igazad van: HW csúcs, szerintem a kamera modul most is megállja a helyét. Én úgy hallottam, hogy ez egy compact camerának az érzékelője, ha az optikája nem is. A SW viszont csapnivaló, lassú, fagyogat. Én sem szántam rá még időt, hogy frissítgessem, de lehet, hogy ráveszem magam, mert ekkora készülék még önvédelmi eszköznek sem utolsó, vihetem magammal mindenhova, nem sajnálván, mint az új DHD-mat :-)
-
hpszi
tag
Én vettem egyet az ebay-en pár éve, mert az Omniával nem jöttem ki jól és az INNOV8-el nagyon meg voltam vele elégedve amig Budapesten járva eszembe nem jutott, hogy milyen jó lenne egy SW update, na hát nekem meg ez volt életem legrosszabb döntése... az addig gyors telefon nem hogy csak belassult, de a kamerája el sem indult, aztán vissza megint frissítésre és régebbit raktak rá, mint volt eredetileg.
Amúgy vannak hozzá még jobb, optimalizált főzött ROM-ok is. Lehet, hogy nekilátok mókolni vele egy kicsit, mert a kamerája azért még mindig ott van.Most már csak backup telefon, mert DHD-ra fáj a fogam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest