Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
Csak 8 és 16 GB-os verzió van az i8510-ből! 32GB-od csak akkor lehet, ha memkarival "kibővíted". Nekem amugy a 8GB-os van
jojok75 :Garmin XT kompatibilis a telóval, nekem is az 5.00.40 van rajta és nem problémázik (a régebbi verziók igen, de pl ez már nem)
A megoldás az lehet, hogy a garminban Beállítás/Rendszer/Launch backgroung service/Letiltva kell legyen. Ha alapból engedélyezve van, akkor állítsd át, majd indítsd újra a Garmint. Ezután elvileg jó lesz, ha nem akkor olvasgasd a nokiaprogramok.hu-n a teló fórumát, sok minden le van írva, de szerintem, ha beállítod amit írtam jónak kell lennie... -
delbarta
senior tag
16GB-ost nem is nagyon lehet itthon kapni. Egyébként is felesleges. A 8GB-os mellé is berakhatsz kártyán még további, akár 32GB-osat is. 8-ast biztosan, nekem az van, de szvsz. eszi a nagyobbakat is.
A kérdésedre válaszolva, szerintem nem nagyon fog már lejjebb menni az ára. Egyszerűen el fog tűnni a kínálatból egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest