- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazda1
tag
válasz
wertigo1984 #1123 üzenetére
Olvasd el a felső üzenetemet és utána dönts. Képzeld el, hogy meg akarsz írni egy SMS-t, de fél másodpercig tart, amire a következő karakterre léptet és van még 150 karakter hátra, vagy, hogy feltettél egy progit és teljesen behülyül tőle a telefon és 5 óra alatt lemerül. Ilyen szempontból bármelyik hasonló korú/árú Symbianos Nokia leiskolázza. De ha meg akarod magad szívatni, akkor próbáld ki.
Nem tudom, hogy milyen árban mozog most ez a telefon, de olyan 25-re tippelek. Ha hozzáteszel még egy kicsit, akkor egy új, Androidos készüléket vehetsz, ami 100-szor használhatóbb. Vagy, ha mindenképpen veteránra vágysz, akkor csakis Nokia. Régen még a Nokia volt a legjobb.
SZERK:
Nokia 6710 Navigator kerülendő, mert szériahibás az összes! 6220 Classic jó telefon, nincs mi elromoljon rajta. -
Gazda1
tag
válasz
wertigo1984 #1114 üzenetére
Én anno újonnan vettem egyet ebből a csodából, de őszintén szólva egy hulladék az egész. Senkinek nem ajánlanám. Szoftveresen egy hatalmas nulla! Semmiképpen sem ajánlott vétel. Nagyon-nagyon sok telefonom volt régen, mert mindent ki akartam próbálni. Göröngyös volt az út, melyen eljutottam a tökéletes készülékig, ami nem más, mint az Apple iPhone. Ami még egy kiváló telefon (telefon, nem okos készülék), az a Nokia E52, nem hiába kerül még ma is majdnem annyiba, mint új korában.
Még mielőtt kioktatna valaki, hogy egy iPhone mennyivel drágább az innov8-nél, elmondanám, hogy a minőségnek ára van és olcsón is lehet sokkal jobb készüléket venni az i8510-nél.
-
aki2
csendes tag
válasz
wertigo1984 #1118 üzenetére
kijelzövel nekem semmigond
-
aki2
csendes tag
válasz
wertigo1984 #1116 üzenetére
Minimálisat netteztem rajta ugyhogy nem tudom megy-e a mini,lefagyni nem nagyon fagyott még,átvezetö kábelt kellett rajta cserélni
-
aki2
csendes tag
válasz
wertigo1984 #1114 üzenetére
Szia
Nekem 2 napig birja az aksi ugy ,hogy elég sokat beszélek,ami nagyon jó az a fényképezöje
Én föleg ezt a két funkciót használom, a volt telefonjaim közül eddig ezt szerettem a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest