- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
Az igazság az, hogy a Garmin is merítette a telefont, hiába nem ment a navigáció. Na de erre való egy task manager, amivel be lehet zárni a háttérben futó alkalmazást! Nem csak ezen, minden telefonon hasznos!
Csodák csodájára az új Garmin verzió már nem merítette, mert mint kiderült a GARMIN volt bugos, nem pedig a telefon!
A letöltött alkalmazások optimalizáltsága is egy érdekes kérdés ám. Nagyon sok van pl androidra is, ami kifejezetten eszi az aksit, annak ellenére, hogy pl csak egy apró vacak valami. Ez persze telefon függő, mivel más-más processzor és videó vezérlő van bennük.Csomó program nem ment fel rá, ami a Nokiákon simán szaladt.
Talán, mert a Nokia volt addig szinte az egyedüli, aki használta a symbiant és nyilván erre épültek a programok is.Nem jött ki SW frissítés, ergo használhatatlan? Nekem az egyedüli problémám, hogy a kamera beállításoknál a képstabit nem hagyja bekapcsolva.......
okostelefonként és úgy általában telefonként nagyot bukott
Egyszerűen csak nem értem miért akarod ennyire leírni ezt a telefont, de én ezzel befejeztem! -
attika89
senior tag
Én anno újonnan vettem egyet ebből a csodából, de őszintén szólva egy hulladék az egész. Senkinek nem ajánlanám. Szoftveresen egy hatalmas nulla!
Talán, ha kifejtenéd, hogy SZERINTED miért akkora hulladék, akkor még komolyan is venném.
Összeszerelési minőségben és anyagfelhasználásban elvert annó minden vetélytársat, sőt még ma is megirigyelnék. N95 játéktelefonnak tűnt ez után kézbe véve.
A korabeli symbianos telefonok között simán megállta a helyét és a kamerája is csúcsnak számított elég sokáig.
Nem rosszabb, mint más symbianos telefonok, amik azért nem a gyorsaságukról voltak híresek."Nokia E52, nem hiába kerül még ma is majdnem annyiba, mint új korában"
Ez szép és jó, de az i8510 már nem kapható csak használtan, mint az igazi ellenfelei az N95, N96. Ráadásul elég ritkaDe persze az innov8 egy f*s mert az SGS2 simán odaver neki....Nyilván egy 4 éves telefon a nyomába sincs a maiaknak....
Én 3 éve használom és szeretem, de erős a késztetés egy nagy Androidosra... -
attika89
senior tag
válasz
flushman88 #1037 üzenetére
Én már az elejétől fogva csak pislogtam az akksis problémákon...
Nekem kímélős üzemmóban tényleg elmegy 4-5 napig is...
Ami nekem merítette az Garmin korábbi veziói voltak valamint ugye a kamera eléggé eszi az akkut, de az is inkább csak akkor, ha a villanót is használod...
A nagyobb kapacitású aksiról a nokiaprogramok.hu fórumon is írtak, és kintről van az is de többet nem tudok róla én sem... max annyi, hogy azzal már ugye tényleg jobban bírja a megpróbáltatásokat...Nekem a fw frissítés valahogy bonyolutnak tűnik (bár tudom, ha nem nagy cucc) ezért is nem próbálkoztam meg vele... Én mondjuk nem érzem szükségét...
Lehet kifogtam egy jobb darabot
-
attika89
senior tag
válasz
LángVágó #974 üzenetére
Helló!
Gratula a telóhoz
A billentyűzárat összetolt állapotban úgy tudod aktiválni, hogy rövid ideig nyomva tartod hívásmegszakító gombot (értelmesebb neve nem jut eszembe) és kiválasztod a billentyűzet lezárását.
Ami a zenét illeti vagy szánsz időt a tag-ek kitöltésére vagy playlist-eket csinálgatsz, sok mp3 lejátszóban sincs könyvtár/mappa szerinti lejátszás..
Egyébként szerintem nagyon szép hangja van, persze nem a gyári fülessel.... -
attika89
senior tag
válasz
attika89 #959 üzenetére
mindenesetre itt van a Garmin telepítési útmutatója minden benne van amire szükség lehet...
forrás:nokiaprogramok
-
attika89
senior tag
Aki felhívott egy 16GB-os innov-al kapcsolatban az írjon már egy privátot legyen olyan kedves
-
attika89
senior tag
válasz
hubabuba #937 üzenetére
Én az i8910-re szavazok. Gyönyörű, nagy érintőkijelző mindent visz szerintem, ha nem a legfontosabb az innov8 top kamerája (amit persze videóban aláz a hd)
De olvasd át a topját, mert sok minden le van írva róla! Én nem ismerem igazából a telót, csak a adatok, meg a tesztek alapján
Minden esetre az innov8-ről nem tudok rosszat mondani, nem igazán nyúlhatsz mellé, akár melyiket is veszed
-
attika89
senior tag
Csak 8 és 16 GB-os verzió van az i8510-ből! 32GB-od csak akkor lehet, ha memkarival "kibővíted". Nekem amugy a 8GB-os van
jojok75 :Garmin XT kompatibilis a telóval, nekem is az 5.00.40 van rajta és nem problémázik (a régebbi verziók igen, de pl ez már nem)
A megoldás az lehet, hogy a garminban Beállítás/Rendszer/Launch backgroung service/Letiltva kell legyen. Ha alapból engedélyezve van, akkor állítsd át, majd indítsd újra a Garmint. Ezután elvileg jó lesz, ha nem akkor olvasgasd a nokiaprogramok.hu-n a teló fórumát, sok minden le van írva, de szerintem, ha beállítod amit írtam jónak kell lennie... -
attika89
senior tag
Én ma Badacsonyban lőttem vele ~200 képet és még bőven bírja, most húzom át laposra a képeket bluetooth-on, tegnap szintén lőttem 207db képet és még közel sem halt meg szóval szerintem ki kell fogni/ rendesen be kell járatni....
-
attika89
senior tag
Mostanában 3-4 nap megvan neki simán, de nagyon minimális használat mellet, amugy meg 2-3.
Ha zenélek, meg fényképezek vele akkor persze más a helyzet, de én abszolút nem panaszkodom.
Amugy nekem is úgy nyitódik-csukódik, mint újkorában, csak mintha a mechanika kicsit magasabbra tartaná ki a fedlapot és így valamivel jobban mocorog... -
attika89
senior tag
Wifi-je szerintem egész jó hatásfokkal találja meg a spot-ot, de sok viszonyítási alapom nincs.
Garmin 1 perc alatt jelet fog, szerintem nagy jól tartja is azt.
Az enyémnek a slide-ja kicsit kilazult, de szerintem egyedi eset, mert még SENKITŐL sem hallottam hasonlót ( de ezt elvileg gariban meghúzzák és annyi, szóval nem komoly).
A kijelzőjén 1 darab karc sincs (6 hónapos körül van) attól eltekintve, amit én okoztam egy spirálfüzettel
Összeszerelést tekintve nagyon ott van a topon, én bátran merem ajánlani.
szerk.: Ja igen szerintem meglehetősen hangos tud lenni, de nemtom neked mennyi lenne elég -
attika89
senior tag
Úgy van! Az kell neked!
Töröld a memkari sys/bin könyvtárából a cardrunner.dll fájlt, majd minden Garmin használat után egy task managerrel leállítod a TSAutostart-ot.
De érdemesebb feltenni a 30-ast, mert nem kell sz@rakodni vele.
(a memkarit formázd le mielőtt feltennéd az újabb Garmint!)
Amugy mindez le van írva a telepítési útmutató Gy.I.K rovatában, már ha van -
attika89
senior tag
Hy!
Ha 20-as verziószámú Garminod, van akkor ott a TSAutostart.exe fut a háttérben és meríti az aksit. Meg lehet ezt is oldani, de már kijött a 30-as Garmin amiben ez az exe automatice leáll mikor kilépsz.
Szóval ajánlom próbáld meg feltenni a 30-ast. Ha utána sem jó, akkor nincs ötletem.
Üdv,
Attila
u.i: nekem most 3. napja megy és még felénél áll az akku jelző. MIndez kíméletes használat mellett: pár kép, fél óra játék, kis zene, pár perc wifi. -
attika89
senior tag
Helló!
Megvan a teló!
Nagyon szuper(kop-kop)!De van egy problémám! NEM is meri fel a gép
Felteszem a pc suite-ot de semmi. Azt írja ki, hogy ismeretlen eszköz.
mi a fenét csináljak?
Ezt csinálja akkor is, ha nem PC Suite módba teszem a telót, hanem csak simán adattárolóba.
Légyszíves segítsetek! Fontos lenne. -
attika89
senior tag
Megrendeltem!!!
Lehet még ma meg is kapom, de ha nem akkor holnap!
Már nagyon várom!
Én 115900 ért veszem, de, ha fel kellene másznom Pestre, árban ugyan ott lennék. -
attika89
senior tag
Helló!
Olvasgattam külföldi oldalakat, ill fórumokat és van ahol azt mondják, hogy 1000mAh -s akku van benne, nem pedig 1200 mAh-s.
Ennek mennyi a valószínűsége? -
attika89
senior tag
válasz
Grande_Mer #662 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Nagyon megnyugtató, hogy tényleg egyben van a drága
A frissítést, meg csak azért kérdeztem, mert nagyon ígérgették csupán ennyi, de többet nem kérdezem, meg, ha manapság kijönne, akkor várnék még a tapasztalatokra. That's all
-
attika89
senior tag
Ma megint felmerült bennem 1-2 kérdés a telóval kapcsolatban!
-Tényleg olyan jól össze van rakva, mint mondják?Értem én ez alatt, hogy a slide nem lötyög-e , illetve a hátlap stabil-é?
-N95 kevésbé eszi az akkut?
-Külön nagyobb akkut, vagy esetleg gyári akkut lehet venni hozzá?
-Frissítésről, még semmi hír? Egy külföldi fórumon valami olyasmit olvastam, mintha fizetni kellene érte. Lehet nagy marhaság, de ezt írták
Lehet lesznek még kérdéseim. -
attika89
senior tag
A szoftver frissítésről van már valami hír?
-
attika89
senior tag
Sziasztok!
Ma voltam "felfedező körúton" lyukas órában. Voltam két boltban is: az egyikben a 8gb os verzió 115e, de a nő nem tudta megmondani milyen garival vanés csak rendelni lehet, a másikban még nem volt friss árlistájuk szal nem tudom, de ott a csaj mutatott egy N95 8gb-t (még nem láttam/fogtam élőben, de hozzá teszem jól össze volt rakva,stabil volt mindegyik, de nekem túlságosan műanyag) és mikor megemlítettem neki, hogy én jelenleg egy samura pályázom akkor mondta, hogy "Egy Samsung soha nem lesz olyan mint egy Nokia!" Nem mertem igazából semmit mondani, de arról minden esetre meggyőzött, hogy ne ott vegyem a következő telómat
Elhiszem, hogy (talán) jót akart, de csak megint elbizonytalanított.
A konklúzió: sok(tisztelet a kivételnek és üzenem nekik, hogy terjeszkedhetnének) "hozzáértő", "tájékozott" és "elfogulatlan" eladó leselkedik ránk erre felé -
attika89
senior tag
Tudtam mindig is, hogy a Media Markt drágább jószág, de most ott az innov8 189.990.-
Ez kicsit meglepett! Én meg arra várok, hogy itt menjen egy kicsit lejjebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest