- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
Mosómedve #601 üzenetére
Kiprobálltam az Omniát is,de nekem akkor főtt le a kávé mikor nem bírtam újjal kezelni a telokönyvet,a hozzá adott cerka meg a másik csúcspontja a telónak.Aztán lehet hogy én vagyok béna,de az i8510 mérföldekkel kényelmesebb használni a hétköznapokban.Netezésre,pdf word szerkesztésre jobb az omnia nagyobb kijelzője,de az innovon is van optikai egér nethez.multimédiában egyértelmü az elönye az innovnak,bár az aksi hiába 1200mah max.2 nap közepes használattal.
-
novinyul
veterán
Zenére megegyezik az n82-vel,gyári fülese nem az igazi.én a sonye.hpm-70 használom,ezzel már teljesen rendben van.A rádió vételre kicsit gyengébb mint az n82-é,de fel lehet venni a zenéket.A felvételt tovább lehet küldeni vagy beállítható akár csengésre,és van rds.Külsö hangszorók jobbak az i8510-ben,hangzásban mindenképp,hangeröben kb.ugyanaz.
-
novinyul
veterán
Vegig olvastam a topicban leirtakat.en egy ideje ilyen telot hasznalok es az a nagy helyzet hogy a nokia n96-m utan feludules volt kezbe venni.sokkal jobb atgondoltabb a telefon kivitelezese,kialakitasa,egyszeruen jobban hasznalhato a hetkoznapokban.regota dolgozom mobilboltban szinte minden megjeleno telot kiprobalok.en magam is az s60 rendszert kedvelem a legjobban,az osszes N szerias nokiat kiproballtam,de a samsung az i8510 sokkal jobb telefont rakott le az asztalra.muszaki reszehez nem irok,de ami a tesztben le van irva az teljesen rendbe van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest