Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri1985
tag
Nincs véletlenül feltelepítve a Package disabler Pro a telódra? Nekem az zavart be korábban. Fel se ismerte a készülék a vr-t amíg le nem szedtem a progit.
A Jumpot próbáljátok ki, ha még nem tettétek. Nekem tériszonyom van mint állat viszont jó kis adrenalin löket a játék.
Másik: az remélem természetes, hogy az S7em eléggé felmelegszik egy idő után vr-ban. Mikor kiveszem a telefont akkor a cpu-z 52 fokot mutatott legutóbb. Bár az s7 hűtése miatt hamar vissza is hűl.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung nagyon komolyan veszi azt az elhatározását, hogy szinte mindenki számára elérhetővé teszi a VR-t, a csúcskategóriás mobiljaikhoz készült szemüveg egyáltalán nem drága.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest