- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eggyel közelebb az Apple az amerikai gyártáshoz
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
a telón csináld, ne a gépen.
vpn be oculus store indít és ott letöltöd, aztán vpn ki -
entoni1989
tag
TunnelBear nagyon egyszerű.Csak egyszer kell használni,míg letöltöd utánna ki is lehet kapcsolni
Hogyan kell csinálni vagyis telepíteni?
Már mint a Milk VR nevű progit
telon próbáltam ezzel a Tunnel Bear-al másik VPN-re csatlakoztam, de nem adta be az alkalmazást, PC-s play-es telepítőn megtaláltam, viszont ott meg a képen látható dologgal szembesültem, hogy nem engedi. Mi lehet a baj, vagy mit csinálok rosszul, kérlek segítsetek 
-
Gerzsi
tag
xbox one kontrollert hozzá lehet valahogy kötni ? valaki próbálta már?
-
Armatura
tag
-
spanglee001
addikt
a gunjack és az endspace a legjobb amikkel játszottam eddig.
a herobound first step is nagyonjó, de az igényli a többgombos kontrollert. -
Pulsar
veterán
igen érdemes a drágább kontroller, mert a normális "fizetős" játékok igénylik a többi gombot is. de az alap játékoknak simán jó a linkelt mini konrollerke is
és igen beleteker a filmbe csinál mindent stb.
nekem ilyen van aranyközépút [link] meglepően jól működik
igen a temple run az hánytató, és laggol is kicsit. nincs jól optimalizálva ez van.
Na, ez érdekes lehet. A gokart-os játékot vettem meg, amit nagyon kiprobálnék már de a kis kontroller nem elég neki, sőt, össze vissza csinál mindent vele

De akkor vrnevezrk egy ilyenre

-
spanglee001
addikt
-
bubcsi03
csendes tag
Szevasztok.Annyi lenne a gyors kérdésem hogy s7 es telefonra ami holnap jön meg ,ha rakatok rá üvegfoliát vagy simát ,nem zavarja a szemüveg látványát?
-
spanglee001
addikt
igen érdemes a drágább kontroller, mert a normális "fizetős" játékok igénylik a többi gombot is. de az alap játékoknak simán jó a linkelt mini konrollerke is
nekem ilyen van aranyközépút [link] meglepően jól működik
igen a temple run az hánytató, és laggol is kicsit. nincs jól optimalizálva ez van.
-
szpajk
tag
Csak velem fordult elő, hogy szabályosan rosszul lettem kb. egy óra használat után? A Tempel Run verte ki a biztosítékot, ott már hányinger kerülgetett. Vagy a szemem nem bírja, vagy túl impulzív az agyamnak ez az új látvány.

-
szpajk
tag
-
Armatura
tag
-
Pulsar
veterán
Ez engem isnérdekelne mert én vettem egy ilyen kis gagyit de van olyan játék ahová kevés.
-
sultansmith
senior tag
-
szpajk
tag
-
Jano_023
őstag
-
Armatura
tag
-
Jano_023
őstag
-
Armatura
tag
Engem érdekelne,van nem samu teló.Felraktam viszont ez a keresés nem igazán működik, vagy nem tudom hol kéne keresni ezt GearVRSetupWizardStub
-
Jano_023
őstag
Hali, ha esetleg valakit érdekel, hogy hogyan lehet az Occulust storet feltenni VR szemüveg nélkül (vagy nem eredeti Samsung Gear VR-el) itt egy leírás:
- Playstorból töltsd le quickshortcutmaker progit.
- A programban erre keress rá: GearVRSetupWizardStubÉs már fel is telepítette.
-
Armatura
tag
-
envagyok
veterán
Mivel lehet a legegyszerűbben átkonvertálni a hangsávot dts/dd-ről 5.1 aac-re, hogy a milkvr lejátsza?
A videót nem szeretném átkódolni, a handbrake nevű programmal azt nem lehet elkerülni. -
envagyok
veterán
-
spanglee001
addikt
Vr szemüveg vásárlás elött állok, több magyar youtube-s tesztet is nézten róla és mindenhol a bluethooth-os headsetet emlegetik hogy azzal használható mert hogy a telefon benne van és nem lehet bedugni. Viszont külföldi bemutató videokat is elkezdtem nézni ahol viszont simán használják vezetékes headsettel mivel a csatlakozó hozzáférhetőnek látszik. Akkor most mi az igazság?

igen ahogy fentebb is írták, szabadon marad a csatlakozó, és a bloetooth kb használhatatlan, mondjuk úgy 2-3 alkalmazás jó vele de a többi recseg torzít hányinger, nem értem miért van ez, de írják is pár alkalmazásnál, hogy wifi és vezetékes headsetet hasznájl.
-
baji
tag
-
envagyok
veterán
Nekem bt fejhallgatóval néhány játék rosszul szól.
Le van lassulva.Egy másik kérdés,
Van aki Nvidia vga-s pc-vel próbált már játékot streamelni Gear vr-re?
Működhet úgy, hogy a pc-re kötött kontrollert használom?
Milyen minőségben megy? Hogyan lehet egyáltalán használni ezt? -
Armatura
tag
-
baji
tag
Vr szemüveg vásárlás elött állok, több magyar youtube-s tesztet is nézten róla és mindenhol a bluethooth-os headsetet emlegetik hogy azzal használható mert hogy a telefon benne van és nem lehet bedugni. Viszont külföldi bemutató videokat is elkezdtem nézni ahol viszont simán használják vezetékes headsettel mivel a csatlakozó hozzáférhetőnek látszik. Akkor most mi az igazság?

Simán hozzáférhető, én is vezetékessel használom.
-
entoni1989
tag

-
envagyok
veterán
-
Armatura
tag
-
envagyok
veterán
-
Armatura
tag
-
envagyok
veterán
Samsung Milk VR a program neve
1.005 -
Armatura
tag
Én nem hiszem,hogy jót töltöttél,ugyanis itt egyenlőre nem lett linkelve.Nembeszélve arról,hogy szemüveg nélkül el se indul.
Szóval mit töltöttél le?
-
envagyok
veterán
Itt volt egy link, letöltöttem a milkvr-t
Szemüveg nélkül el is tudom indítani, de se a store-ba se a libraryban nincs.
Vagy élesíteni kell egy vpn-t, mielőtt használom? -
Armatura
tag
Egy Bt-s egér a kodihoz,és megodva.
A milkvr csak engedeyezett. Oculus szolgáltatással megy,ha már letöltötted(vpn) akkorvagy library,vagy store-ból indítod. -
envagyok
veterán
Letiltva el tudom indítani a Kodit, csak sajnos a touchpad nem megy, illetve hatalmas a kép.
Jó lenne vhogyan megoldani a gyári szofttal hogy menjen.
Más kérdés a milkvr hogyan megy a szemüveggel?
Honnan lehet indítani? -
Ateszpapa
addikt
-
Armatura
tag
-
Ateszpapa
addikt
Nekem az a meglátásom, hogy a samsungos VR szemüveg egy kicsit olyan mint mikor megjelentek a dvd lejátszók.
Akkor is aki megvette a gyári márkás asztali DVD játékost az lehet, hogy a menüje szebb és jobb volt, de az irott lemezekkel és filmekkel nem mindegyik boldogult, de a kinai noname lejátszók , meg a parizerről is visszajátszották a disznóölést.Valami ilyen van most itt is, lehet, hogy a samsung szemüvege jobb minőségű és kisebb a késleltetése, de az nem sokat ér, ha csak a saját szoftverét használhatod és csak 1-2 tipusu telefonnal kompatibilis.
Addig egy kinai VR szemüvegbe bármilyen telefont betehetsz bármilyen appot kiprobálhatsz vele.
Az egyik kolégámnak van samsungos szemüvege, átmásoltam neki SBS trailereket, elinditotta a szamsungos appot, de nem lett belőle 3d-s film, sőt akadozva hang nélkül játszotta le amit én simán tudtam nézni a cardboarddal .
ugyhogy én csalódtam a samsungos verzióban és azt amennyit kérnek a szemüvegért ha még hozzászámolom, hogy egy 200k-s telefon is kell hozzá vennem akkor már jobban megéri egy Rift vagy egy VIVE.
Árban ugyan ott leszel , de több mindenre használhatod, igaz ha van PC-is a közelbe.DE igy a telefon akksija is hamar kinyiródik .
A Google cardboard app sem működik vele?
-
repvez
addikt
Kedves VR szemüveg tulajdonosok, a véleményeteket szeretném kérni, tulajdonképp röviden annyit, hogy mi a véleményetek róla, érdemes-e venni vagy van-e valaki aki megbánta a vételét stb. Egy kis meggyőző élménybeszámolót ha kérhetnék mert nagyon elgondolkodtam hogy vegyek-e az S7 Edge-hez

Köszönöm
Nekem az a meglátásom, hogy a samsungos VR szemüveg egy kicsit olyan mint mikor megjelentek a dvd lejátszók.
Akkor is aki megvette a gyári márkás asztali DVD játékost az lehet, hogy a menüje szebb és jobb volt, de az irott lemezekkel és filmekkel nem mindegyik boldogult, de a kinai noname lejátszók , meg a parizerről is visszajátszották a disznóölést.Valami ilyen van most itt is, lehet, hogy a samsung szemüvege jobb minőségű és kisebb a késleltetése, de az nem sokat ér, ha csak a saját szoftverét használhatod és csak 1-2 tipusu telefonnal kompatibilis.
Addig egy kinai VR szemüvegbe bármilyen telefont betehetsz bármilyen appot kiprobálhatsz vele.
Az egyik kolégámnak van samsungos szemüvege, átmásoltam neki SBS trailereket, elinditotta a szamsungos appot, de nem lett belőle 3d-s film, sőt akadozva hang nélkül játszotta le amit én simán tudtam nézni a cardboarddal .
ugyhogy én csalódtam a samsungos verzióban és azt amennyit kérnek a szemüvegért ha még hozzászámolom, hogy egy 200k-s telefon is kell hozzá vennem akkor már jobban megéri egy Rift vagy egy VIVE.
Árban ugyan ott leszel , de több mindenre használhatod, igaz ha van PC-is a közelbe.DE igy a telefon akksija is hamar kinyiródik .
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Ma érkezett meg a vr, két kérdésem lenne
Ha a szememmel oldalra nézek, ott a kép homályosabb, puxelesebb mint elöl.
Az normális?A másik, hogy szambán vagy dlna-n elérhető half sbs filmeket mivel-hogyan lehet a legjobban legegyszerűbben lejátszani? 1080p MKV-t jellemzően dts,Dolby sima és hd hanggal.
Esetleg olyan hangprocesszálás nincs, hogy fejmozgás alapján keveri ki a többcsatornás hangból a térbeli sztereót,? Magyarul hiába a sztereó füles, akkor is térbeli hangot hallanak, mivel ahogy forgatom a fejemet, úgy keveri ki a rendszer a különböző irányból a hangokat. -
entoni1989
tag
Kedves VR szemüveg tulajdonosok, a véleményeteket szeretném kérni, tulajdonképp röviden annyit, hogy mi a véleményetek róla, érdemes-e venni vagy van-e valaki aki megbánta a vételét stb. Egy kis meggyőző élménybeszámolót ha kérhetnék mert nagyon elgondolkodtam hogy vegyek-e az S7 Edge-hez

Köszönöm
-
mgyalu
csendes tag
Ezt nem tudom, de ha sikerül akkor szólj mert minden érdekel

-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Ezzel a masinával + S7 meg lehet oldani, hogy PC-n játszok mondjuk outlastot és ezzel a kütyüvel lássam valami hasonló módon mint a riftnél?
Vagy ez erre teljesen alkalmatlan?
Hol tudok ez irányban olvasgatni?
GTX970 a VGA kártya, ha ez számít. -
mgyalu
csendes tag
-
Sas7
tag
-
baji
tag
Köszönöm!
Nem jöttem rá 8-ból 3-nál miért hagyta rajta,de sebaj,ezzel 8 perc alatt megvan,aztán ráeresztem az xda-sat,és működik.
Akit esetleg érdekel,sok sok fórumot átbogarászva,és letesztelve számtalan leírást...(néhány álmatlan éjszakát hagyva) a legegyszerűbb módszer streamelésre.1. kell egy dlnaszerver(nálam ez plex)
2.egy kliens a mobilra - anDLNA
3.ez az egyszerű apk - MilkvrLauncher --- ehhez kapcsolódó leíás - Samsung Gear VR ReditHa minden feltelepült
1.anDlna elindít,plex szerver(vagy épp amit használtok) megkeres azon belül azt a mappát és filmet amit le szeretnétek játszani,rákopint
2.lejátszó választást dob automatikusan,ahol a MilkvrLaunchert kell választani
3.tetszőleges nevet adni (ez lesz a milkvr lejátszóban látható flm címe),majd lejebb kiválasztani milyen 3d-ről van szó,végül a hangot kiválasztani és "Create link...."-re kopintani.
A telefon kéri,helyezzük be a tokba és itt jön a csavar,hogy fömenü! gombot lenyomva a fenti 3 lépést X-szer elvégezve tetszőleges számú linket generálhatunk az összes filmhez.
Amint ez megvan,tényleg be lehet tenni a tokba,milkvr elindít,és a sideload résznél ott pihen az összes általunk bekért film.Így nem kell semit másolni a telefonra,csak pár "link" lesz rajta filmek számától függően.
Ennél egyszerűbb módszert nem találtam.Sajnos az ezt megelőző konvertálgatások nem elkerülhetőek egyenlőre.ui:ezzel a módszerrel teljesen mindegy mi a fájlnév,nem kellenek a kiegészítő sorok mint a "_BT _TB _3dpv...etc"
Remélem segít valakinek ez az írásNa ezt kipróbálom, köszi! Amúgy is csak 32-es kártyám van, unom a 12 gb-os filmeket másolgatni.
-
Armatura
tag
Köszönöm!
Nem jöttem rá 8-ból 3-nál miért hagyta rajta,de sebaj,ezzel 8 perc alatt megvan,aztán ráeresztem az xda-sat,és működik.
Akit esetleg érdekel,sok sok fórumot átbogarászva,és letesztelve számtalan leírást...(néhány álmatlan éjszakát hagyva) a legegyszerűbb módszer streamelésre.1. kell egy dlnaszerver(nálam ez plex)
2.egy kliens a mobilra - anDLNA
3.ez az egyszerű apk - MilkvrLauncher --- ehhez kapcsolódó leíás - Samsung Gear VR ReditHa minden feltelepült
1.anDlna elindít,plex szerver(vagy épp amit használtok) megkeres azon belül azt a mappát és filmet amit le szeretnétek játszani,rákopint
2.lejátszó választást dob automatikusan,ahol a MilkvrLaunchert kell választani
3.tetszőleges nevet adni (ez lesz a milkvr lejátszóban látható flm címe),majd lejebb kiválasztani milyen 3d-ről van szó,végül a hangot kiválasztani és "Create link...."-re kopintani.
A telefon kéri,helyezzük be a tokba és itt jön a csavar,hogy fömenü! gombot lenyomva a fenti 3 lépést X-szer elvégezve tetszőleges számú linket generálhatunk az összes filmhez.
Amint ez megvan,tényleg be lehet tenni a tokba,milkvr elindít,és a sideload résznél ott pihen az összes általunk bekért film.Így nem kell semit másolni a telefonra,csak pár "link" lesz rajta filmek számától függően.
Ennél egyszerűbb módszert nem találtam.Sajnos az ezt megelőző konvertálgatások nem elkerülhetőek egyenlőre.ui:ezzel a módszerrel teljesen mindegy mi a fájlnév,nem kellenek a kiegészítő sorok mint a "_BT _TB _3dpv...etc"
Remélem segít valakinek ez az írás -
mgyalu
csendes tag
De kedves dolog ez, hogy note 5 re nem tudom letölteni a magyar store ból a milkvr -t.
Tudtok valami megbízható forrást ahonnan le tudom tölteni? -
baji
tag
Én előtte MKVToolNix GUI-val ki szoktam kapni belőle az angol hangsávot.
Itt megtalálod mit kell a fájlnév után hozzáírni hogy a milkvr jól ismerje fel -
Pulsar
veterán
-
Armatura
tag
Én ezzel a módszerrel próbáltam legutóbb egy közel 6 gigás filmet rippelni, a formátum maradt .mkv
Kb 2 óra alatt lett meg. Még mindig bosszantó, hogy nincs valami kodek, egy egyszerű megoldás rá, itt kell xarakodni a konvertálással, a mai világban, megáll az ész.
http://forum.xda-developers.com/mobile-vr/gear-vr/video-audio-playback-conversion-t3332381
Ennél a módszernél hogy kell kinyerni a csak magyar hangot?Pár videónál két hangsáv van benne és az angolt konvertálta le.
Más, Half OU lejátszás milkvr-el random módon működik.Ez mitől függ? -
gaben1117
senior tag
-
Gerzsi
tag
-
gaben1117
senior tag
Hali!
Oculus Cinemát hogy a francban tudom feletelepíteni? Playben nem találom, az Oculus Store-ban sem.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Tegnapi nap vettem egy S7 Edge-et és egy Gear VR-t.
Próbálgatom a szemüveget, tudnátok mondani pár alkalmazást/játékot amit érdemes kipróbálni? Tech demo félét, arra vagyok kíváncsi, hogy melyik az eddig megjelent legkomolyabb cuccok rá.
Szerintetek van jövője a Gear VR-nek? Mármint várhatóak az egyre jobb alkalmazások/játékok rá?
Tegnap csak egy gyors filmbe pillantottam bele, 720p-be a gyári vr galériával, elég szép volt. Minőségben van különbség 720p 1080p között vagy netán más lejátszó használata esetén?
-
spanglee001
addikt
Mondjuk az meg elég érdekes, hogy elkérnek sok pénzt mind a szemüvegre mind a telefonra és olyan alkalmazásokat sem enged együtt futatni ami egy olcsóbb kinaival igen.
Például töltöttem le sample filmeket 3d mozi trailereket sbs formátumban. Na ezeket a videokat a P7es telefonnal és a karton dobozzal simán lejátszom akár egy VLC vagy kimondottan VR mozi lejátszásához készült appal.DE még a 2d-s filmeket is átalakitja sbs formátumra.
Ugyan ezeket a trailereket a samasung beépitett VR lejátszója nem ismeri fel, hogy SBS fájlok és a moziteremben sima 2d-s filmnek játsza le de ugy, hogy a 2 fél képkocka látszódik, mintha szemüveg nélkül nézném a kijelzőjét .
A másik, hogy akadozva és hang nélkül. ÉS hiába telepitené azokat az alkalmazásokat a samsungban nem lehet használni csak azt amit a GVR-hez beállitottak.Ugy gondolná az ember hamár fizetek valamiért akkor tudjon többet mint amiért nem.
Igy csak oculus storos játékokat meg max YT vieokat lehet vele lejátszani saját forrásből filmeket nemsaját forrásból is játsza a filmeket, csak a gyök könyvtár movies és music mappába kell rakni a mediálat és felismeri. a milkvr lejátszó pedig mindet játszik, minden formátumot konvertál ahogy kell (angol vpnel tölthető le)
-
repvez
addikt
Srácok, akkor még 1x:
Az Oculus Store csak és kizárólag Samsung( S6, S6E, S7, S7E) telefonokkal és a Gear VR-al együtt működik. Egy nem Samsung telefonom ez soha sem fog menni. (hardveres és szoftveres különbségek vannak)
Csak egy Samsung telefonnal a Gear VR nélkül ugyan csak nem fog működni az Oculus. (A Gearben van gyroscope is a jobb és pontosabb fejkövetés miatt, plusz egy hitelesítő elektronika/egység mindegy minek nevezzük).Ha valaki összeszeretné hasonlítani a kettőt valami hasonló alkalmazással, akkor próbálja ki a Mind VR nevezetű játékot. Ez az egyetlen, ami mind a két platformon elérhető. Értsd: Google Play és Oculus Store.
Nem tudom milyen minőségű maga a játék, mert még nem próbáltam a Gear VR-on. De nekem volt kínai szemüveg is és most van Gear VR-om is és elmondhatom, hogy ég és föld a különbség.
Nem egy két lépés, hanem szakadék van a kettő között.Mondjuk az meg elég érdekes, hogy elkérnek sok pénzt mind a szemüvegre mind a telefonra és olyan alkalmazásokat sem enged együtt futatni ami egy olcsóbb kinaival igen.
Például töltöttem le sample filmeket 3d mozi trailereket sbs formátumban. Na ezeket a videokat a P7es telefonnal és a karton dobozzal simán lejátszom akár egy VLC vagy kimondottan VR mozi lejátszásához készült appal.DE még a 2d-s filmeket is átalakitja sbs formátumra.
Ugyan ezeket a trailereket a samasung beépitett VR lejátszója nem ismeri fel, hogy SBS fájlok és a moziteremben sima 2d-s filmnek játsza le de ugy, hogy a 2 fél képkocka látszódik, mintha szemüveg nélkül nézném a kijelzőjét .
A másik, hogy akadozva és hang nélkül. ÉS hiába telepitené azokat az alkalmazásokat a samsungban nem lehet használni csak azt amit a GVR-hez beállitottak.Ugy gondolná az ember hamár fizetek valamiért akkor tudjon többet mint amiért nem.
Igy csak oculus storos játékokat meg max YT vieokat lehet vele lejátszani saját forrásből filmeket nem -
uvegtigris22
csendes tag
Sziasztok!Segitseget szeretnek kerni toletek!S7 edge telefonom van es egy gyari samsung szemuvegem!A kerdes hogy hogyan lehet letoltott jatekokat,filmeket elinditani a szemuvegen.A play aruhazbol toltottem le par jatekot,de nem sikerul elinditani....Valaszotokat elore is koszonom!!!

-
polyszi
csendes tag
Srácok, akkor még 1x:
Az Oculus Store csak és kizárólag Samsung( S6, S6E, S7, S7E) telefonokkal és a Gear VR-al együtt működik. Egy nem Samsung telefonom ez soha sem fog menni. (hardveres és szoftveres különbségek vannak)
Csak egy Samsung telefonnal a Gear VR nélkül ugyan csak nem fog működni az Oculus. (A Gearben van gyroscope is a jobb és pontosabb fejkövetés miatt, plusz egy hitelesítő elektronika/egység mindegy minek nevezzük).Ha valaki összeszeretné hasonlítani a kettőt valami hasonló alkalmazással, akkor próbálja ki a Mind VR nevezetű játékot. Ez az egyetlen, ami mind a két platformon elérhető. Értsd: Google Play és Oculus Store.
Nem tudom milyen minőségű maga a játék, mert még nem próbáltam a Gear VR-on. De nekem volt kínai szemüveg is és most van Gear VR-om is és elmondhatom, hogy ég és föld a különbség.
Nem egy két lépés, hanem szakadék van a kettő között. -
Gerzsi
tag
Gondolom még egy S7 hez sem jár alapból egy 40k-s szemüveg. Egy nem samsung telefonra is fel megy és el is indul az aplikáció? ha igen honann lehet leszedni?
Régebben is voltak olyan programok amik ha nem a megfelelő telefonra probáltam akkor nem telepult vagy nem indult el. aztán egy bulp fájl modositással mégis elindult, mert azt hitte, hogy egy csucs mobilom van.Előrendelésnél volt olyan akció hogy adtak hozzá.
-
repvez
addikt
Gondolom még egy S7 hez sem jár alapból egy 40k-s szemüveg. Egy nem samsung telefonra is fel megy és el is indul az aplikáció? ha igen honann lehet leszedni?
Régebben is voltak olyan programok amik ha nem a megfelelő telefonra probáltam akkor nem telepult vagy nem indult el. aztán egy bulp fájl modositással mégis elindult, mert azt hitte, hogy egy csucs mobilom van. -
Jano_023
őstag
Van valakinek tapasztalata infoja, hogy milyen alkalmazások vanank amiket mind a gearVR-el mind akinai verzióval is ugyan ugy lehet használni?
Az egyik ismerősömnek van GVR-je nekem kinai verziós és ki akarom próbálni , hogy mekkora a különbség a kettő között lehetőleg ugyan azzal a progival.Mivel mindegyik androidon megy gondolom futtatható lenne rajta ugyan az.NEm tudom, mi kéne ahhoz, hogy ezt az occulus appot is fel tudjam tenni a nem samsung telóra ( Huawei P7)
Mert akkor egyszerübb lenne a helyzet, még akkor is ha a szemüveg maga nem kapcsolódik össze a telefonnal.Nekem S7 edge van és én nem kaptam hozzá szemüveget. Vettem egy kínai szemüveget én is. Most próbálom az oculus storet valahogy feltenni. Ha sikerül írok.
-
repvez
addikt
Van valakinek tapasztalata infoja, hogy milyen alkalmazások vanank amiket mind a gearVR-el mind akinai verzióval is ugyan ugy lehet használni?
Az egyik ismerősömnek van GVR-je nekem kinai verziós és ki akarom próbálni , hogy mekkora a különbség a kettő között lehetőleg ugyan azzal a progival.Mivel mindegyik androidon megy gondolom futtatható lenne rajta ugyan az.NEm tudom, mi kéne ahhoz, hogy ezt az occulus appot is fel tudjam tenni a nem samsung telóra ( Huawei P7)
Mert akkor egyszerübb lenne a helyzet, még akkor is ha a szemüveg maga nem kapcsolódik össze a telefonnal. -
Fradipuma
tag
Sziasztok. Ma sikerült beszereznem egy ilyennvr headsetet de problémába útközök. Az oculus program települt a telómra (s6 edge). Viszont most, amikor visszatenném a telót a vr- ba 4-5 ször lejátsza a teló a csatlakozási hangot majd kilép a touchwizbe. Valakinek valami ötlet esetleg?
-
Jano_023
őstag
nem de ha ez sikerülne is, induláskor írja, hogy helyezze be a telefont a gear vr-be. anélkül nem indul.
Van egy Vr fejesem de nem Samsung. Ezért kérdezem ha valaki vesz egy papíros megoldást pl az nem tudja ezeket használni?
-
spanglee001
addikt
-
Jano_023
őstag
igen az a baj, másképp ezeket az alkalmazásokat és a storet sem lehet elérni
Simán csak az apk nem lehet letölteni és feltenni?
-
spanglee001
addikt
-
Jano_023
őstag
az oculus storebol, berakod a telót a szemüvegbe, kiveszed letöltöd az oculus szoftvert, és onnan tudsz válogatni cuccokat hozzá.
a legjobb filmlejátszó a milkvr de azt amerikai vpn el tudod megvenni az oculus storeból.Szia, kösz. Kerestem már ezt a storet de nem találom sehol.
Nem Samsung Gear VR fejesem van csak egy hasonló. Lehet az a baj ?
-
spanglee001
addikt
az oculus storebol, berakod a telót a szemüvegbe, kiveszed letöltöd az oculus szoftvert, és onnan tudsz válogatni cuccokat hozzá.
a legjobb filmlejátszó a milkvr de azt amerikai vpn el tudod megvenni az oculus storeból. -
Jano_023
őstag
Sziasztok, segítsetek pls ma kaptam meg a VR fejest és érdekelne honnan érdemes és milyen tartalmat tölteni amivel kitudom próbálni ? Honnan lehet tartalmat tölteni ingyen és fizetőset. Köszi.
-
Gerzsi
tag
erről nem tudok, csak a kártyát hozzáadva tudtam vásárolni, egyszerre egy kártya lehet csak hozzá adva, ha kártyát váltol törölni kell az előzőt.
én se találok ilyen lehetőséget... pedig jobban örültem volna neki
-
spanglee001
addikt
-
Gerzsi
tag
fasza, de az ujabb klónja az sokkal jobb, az end space néven.
mert ott te irányítod az anyahajót is.csak kártyaadatokat megadva tudok vásárolni? paypalos fizetésre nincs lehetőség?
-
spanglee001
addikt
-
Gerzsi
tag
Gunjacket megvette valaki? milyen?
-
caky
csendes tag
-
Gerzsi
tag
Tárgytalan megvan
-
Gerzsi
tag
sziasztok !
fejlesztői módot sikerült bekapcsolnia valakinek? -
István1981
csendes tag
Közben váltottam egy s7 edgére nem szenvedtem tovább egyébként vettem 5500Ft-ért egy vr boxot is nem volt rossza arra jó volt, hogy eldöntsem kell a gear vr. Most Unoka öcsém megörökölte a note4-et a vrboxal elhülyéskedik vele.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a segítséget!

-
Locutus
veterán
-
Sas7
tag
Rálestem, ez is csak egy cardboard.
A gear vr-ban a touchpad adja a pluszt, aminek hála nem kell levenned a fejedről a cuccot amíg a vr térben vagy.
A másik, hogy az oculus store-t csak ezzel az eszközzel tudod elérni, ennek van hozzá dedikációja.A vr-boxal továbbra is a google cardboardos alkalmazásokat böngészheted, amelyek között akad ugyan 1-2 pofa, de összességében közelébe sem ér az oculus store cuccaival.
A harmadik dolgot kihagytad. A Gear Vr-ban külön giroszkóp is van, ami jobb mint a telefonokban

-
sultansmith
senior tag
Talàltam egy egy hasonlò szemüveget amibe jò lenne a note4 is vr boxa neve.
Kèrdèsem ez mibe külömbözik a gear vr től? Első rànèzèsre ugyan azon a technikàn alapszik. Vàlaszokat köszönöm előre is.Rálestem, ez is csak egy cardboard.
A gear vr-ban a touchpad adja a pluszt, aminek hála nem kell levenned a fejedről a cuccot amíg a vr térben vagy.
A másik, hogy az oculus store-t csak ezzel az eszközzel tudod elérni, ennek van hozzá dedikációja.A vr-boxal továbbra is a google cardboardos alkalmazásokat böngészheted, amelyek között akad ugyan 1-2 pofa, de összességében közelébe sem ér az oculus store cuccaival.
-
István1981
csendes tag
Talàltam egy egy hasonlò szemüveget amibe jò lenne a note4 is vr boxa neve.
Kèrdèsem ez mibe külömbözik a gear vr től? Első rànèzèsre ugyan azon a technikàn alapszik. Vàlaszokat köszönöm előre is. -
István1981
csendes tag
Hàt akkor vàrok mèg vele majd ha lemegy az àra az s7nek akk8r vàltok addig nem. Mindenesetre köszönöm az infòkat

-
DAMM
csendes tag
Tudsz rárakni olyan romot, amikkel másnak látja majd a google play a telefonodat...
Nem tudom rakható-e pl note4-re note5 rom, de nálam, mikor s5 volt, simán voltak akár s6 edge romok is.
Nem a rom a gond... nem fér bele a szemüvegbe a formája miatt, már próbáltam.
-
sultansmith
senior tag
Hàt tènyleg gonoszok egy note4 is tud annyit mint egy s6 vagy s6edge. Nem vettem volna mert màr van note4 em, kàr h nincs tàmogatàsa pedig jò pofa ez a gear vr.
Tudsz rárakni olyan romot, amikkel másnak látja majd a google play a telefonodat...
Nem tudom rakható-e pl note4-re note5 rom, de nálam, mikor s5 volt, simán voltak akár s6 edge romok is.
-
István1981
csendes tag
Mielőtt még elrohannál note4-et venni:
*Compatible with Galaxy S7 | S7 edge, Note5, S6, and S6 edge.A note4 eredetileg benne volt a listában, még úgy egy éve, de aztán kivették, mert gonoszok.
Persze nem lehetetlen, hogy valami mókolás útján sikerülhet a párosítás, de ebben már nem vagyok otthon.Hàt tènyleg gonoszok egy note4 is tud annyit mint egy s6 vagy s6edge. Nem vettem volna mert màr van note4 em, kàr h nincs tàmogatàsa pedig jò pofa ez a gear vr.
-
sultansmith
senior tag
Köszönöm a vàlaszt akkor ezek szerint note4 el màr kompatibilis lesz annakmàr 2k a felbontàsa.
Mielőtt még elrohannál note4-et venni:
*Compatible with Galaxy S7 | S7 edge, Note5, S6, and S6 edge.A note4 eredetileg benne volt a listában, még úgy egy éve, de aztán kivették, mert gonoszok.
Persze nem lehetetlen, hogy valami mókolás útján sikerülhet a párosítás, de ebben már nem vagyok otthon. -
István1981
csendes tag
Nem, s5-nek túl kicsi a felbontása, nincs a támogatott eszközök között.
Köszönöm a vàlaszt akkor ezek szerint note4 el màr kompatibilis lesz annakmàr 2k a felbontàsa.
-
sultansmith
senior tag
ebayon a legolcsóbb [link] eddig mindennel funkcionált szépen

de egyszerűbb játékokhoz ez sem rossz, csak itt kevesebb a gomb.és hogy lehet olyan hogy valakinek htc vive kontollere van a gearhez?
tegnap altspace vr ben jött a kölyök avatarja és vive kontroller volt a kezében, és azzal integetett meg stb.
Azért lehetett, mert az altspace vr támogatja az oculust meg a vive-ot is, na meg a gear vr-t is.
Multiplatform, a srác konkrétan egy vive tulaj volt (hogy rohaggyon meg
). -
sultansmith
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kèrsdèsem lenne galaxy s5-tel hasznàlhatò a gear vr?
Ui: lehet valahol le van ìrva a tàmogatàsi lista de nem talàltam sory.Nem, s5-nek túl kicsi a felbontása, nincs a támogatott eszközök között.
-
István1981
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kèrsdèsem lenne galaxy s5-tel hasznàlhatò a gear vr?
Ui: lehet valahol le van ìrva a tàmogatàsi lista de nem talàltam sory. -
Sas7
tag

de egyszerűbb játékokhoz ez sem rossz, csak itt kevesebb a gomb.és hogy lehet olyan hogy valakinek htc vive kontollere van a gearhez?
tegnap altspace vr ben jött a kölyök avatarja és vive kontroller volt a kezében, és azzal integetett meg stb.
Nekem PS3 Dualshock 3 kontrollerem van, csak mióta frissítettem a Marshmallow-ra azóta nem akarja felismerni. Bár a Sixaxis app készítői a Dancing Pixel Studios szerint dolgoznak rajta, szóval bizakodó vagyok, mert nekem az tökéletesen megfelelt. Volt kb 1500 Ft az Ebaye-en

-
spanglee001
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy gamepadet hol lehet a kütyühöz venni?
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! TÖLTŐVEL!!!!!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)

Már mint a Milk VR nevű progit