Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacal22
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék nektek ajánlani egy új oldalt, ami legfrissebb híreket, cikkeket és játékokat gyűjti össze, tehát minden, ami VR: VR Percek [link]Régóta követem VR világ alakulását, mára eljutottam odáig, hogy az egész életemet kitölti, és a VR orvosi vonatkozásait kutathatom. Sokáig kerestem egy oldalt, ahol a legfontosabb híreket összegyűjtik magyarul, de sajnos csak elavultakat találtam. Ezért hoztam létre a VR Perceket, ahol napi szinten számos érdekes témát tudok feldolgozni. Persze később jó lenne egy saját oldal, de még erőforrás és idő hiányban is vagyok. De! Határ a csillagos ég...
-
Tibcsi68
tag
Üdv mindenkinek! Vettem egy vr2-t, eddig még tetszik! Csak a kompatibilitásban (legfőképp) különbözik a vr1-től?
-
Matezol91
csendes tag
válasz
SATIKA31 #513 üzenetére
Közben megérkezett a kütyü, sikerült is megnézni mit is tud, bár az mkv konvertálás picit bonyolítja a dolgot, de nem túl vészes. Ami viszont gond, az a hűtés, viszont egy 5V-os kínai venti úgy tűnik megoldja a dolgot probléma mentesen órákra akár. Tehát valóban használható mozizásra, még ha nem is 100%-ban adja vissza a mozis élményt, "csak" úgy 90%-ban, ami már önmagában tökéletes. A skybox nevű alkalmazással pedig steamelni is lehet gépről, így már helyet sem foglal a telón a mozi, továbbá a feliratokat is tökéletesen kezeli.
-
Matezol91
csendes tag
Skacok!
Mennyire ajánlható ez 3D filmezésre?
S6 edge-m van, és nagyon érdekel a téma.
Van már valami bejáratott módszer hozzá?Előre is köszönöm!
-
Solange0818
csendes tag
Megvan a kicsike
Black Onyx ruciban pompázik...Kicsit nagyobb mint a Samsung S6 edge volt.. de csodaszép a kijelző..nem is hagytam magam elcsábítani LG G6 felé
Még ismerkedünk egymással
Köszi a sok választ a kérdéseimre
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok otthon VR témában...
Ez egyezik a topikban tárgyalt eszközzel? -> [link]
Ugye, nemcsak Samsung eszközzel használható? -
JHonnny
csendes tag
Sziasztok,
Nekem azt írja a Galaxy s6 edge, mikor bedugom a Gearbe a töltőt, hogy érzékelve de nem tölthetem használat alatt.... másnak is így van?. Most ismerkedünk és elég hamar lemerül, azt hittem lehet így tölteni a hozzá adott kis adaptert bedugom és gondoltam ennyi, de lehet tévedek.. Örülnék ha valaki segítene. Köszi -
Driftrx5
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudja miként lehet esetleg monitorra megosztani a képet? SideSync-vel sikerült de mikor belépek a VR-ba a kép lefagy és nem lehet nézni de telefonon közben megy a game...
-
spanglee001
addikt
újra elővettem a VR-t egyre jobb viszont lenne egy gondom. a bevált bluetotth kontrollerem billenytűzetnek ismeri fel, névként gamepad ugyanugy, de minden gomb nyomásra 1 betű felengedésre mégegy betű, így nem lehet játszani vele, mi történhetett
-
SATIKA31
tag
Üdv!
Van egy kis problémám a samsung internet alatt ha bármit keresek a virtuális bill nem tűnik el és csak kilépéssel tudom helyre hozni ezáltal böngészni meg youtubot nézni sem tudok
volt valakinek már hasonló problémája? -
joocek
aktív tag
köszi meglett este! a játék!
De filmeket még mindig nem tudok letőlteni csak a gyáriakat!Amúgy én 8000ft ért vettem na pont annyi si van benne. S6 edge vel használom! ugy melegszik mint egy kis radiátor! A relativ kis memoriám is csak ront a helyzeten! 5-6 év nem olvastam ilyen üzenetet ! Kevés a memoria!!!
Az élmény franko !!!!
De a neten található videokat csak onlinében gáz!!! -
joocek
aktív tag
Biztos én vagyoka béne de 1 DB játékot nem találok a play aruházban!
És videót letölteni?
-
pamesz
tag
Sziasztok! Átolvastam az egész témát, én is filmet szeretnék nézni a gyári oculus videó alkalmazással, és tudom hogy a hangsávot konvertálni kell. Segítsetek, melyik programmal érdemes ezt csinálni. Próbáltam már vagy 3mat, de vagy nagyon lassú, vagy lerontja a képminőséget. Ti mivel csináljátok? Előre is köszi a válaszokat!
-
philipe
tag
Moon player ben a reorient működik vhogy? Fekvő pozícióban film nézésre gondolok..
Köszi.
-
naksys
senior tag
Filmnézésnél melyik videómódot célszerű választani?
-
Andralin
aktív tag
A Gear VR indításkor kiabál, hogy van újabb verzió és kérdezi, hogy akarom-e frissíteni.
Valaki megcsinálta már a frissítést? A frissítés után is megy tovább rendesen magyar IP címről is?
A frissítéshez kellene megint VPN, mint a telepítéshez, vagy azt lehet VPN nélkül is csinálni? -
Vismajor01
addikt
Se fejfájás, se szemfájás, semmi
Max az orrom nyergét nyomja ha ülve nézem egy idő után
Automatafényerő -
szabyka95
őstag
válasz
Vismajor01 #487 üzenetére
fejfajas? szemfajas ? 0 %os fenyeron filmezel ?
-
szabyka95
őstag
milyen a filmnezes ezzel a headsettel ?
-
zsolt75
újonc
köszi!
-
zsolt75
újonc
Üdv
A Gear VR r322 használható S7 edge telefonnal? -
Márton
nagyúr
válasz
rambustibi #480 üzenetére
sokat tölt le, wifi nem árt
-
Márton
nagyúr
válasz
rambustibi #478 üzenetére
igen, amint csatlakoztatod, kiírja, hogy akkor kezdi a telepítést, vedd ki a telót
-
rambustibi
őstag
Sziasztok! Holnap megyek a Samsung VR-ert. Mi az elso lepes? Csatlakoztatom a szemuveghez es csak akkor engedi letolteni az oculus programot? Nem talaltam itt osszefoglalot ezert megkoszonnem, ha valaki leirna mit-hogyan-honnan kell letolteni es telepiteni?
-
Robi86
senior tag
A PS4 kontrollerét (DualShock4) vajon össze lehet házasítani vele?
-
Márton
nagyúr
válasz
Vismajor01 #474 üzenetére
A beépített 360 fotó nézőt ajánlom, abból is a 3D kategóriát (otoy)
Aztán: Rilix VR, Ocean rift, Sketchfab vr, Stambol VR, Jurassic World..
Ez mind ingyenes -
Vismajor01
addikt
Sziasztok
En is megvettem a samsung gear vrt, tudtok adni par otletet mit erdemes elolvasnom hozza? Hozzaszolasok kozott eleg sok volt az info de nem volt csokorbaszedve sehol :c
Milyen appokat erdemes feltenni? Jatszani egyelore nem akarok, nincs is mivel, csak nezelodni, filmeket nezni etc -
Márton
nagyúr
Továbbá érdekelne, hogy egy S6-tal jelentkezi-e ez esetben (képnézés) melegedési probléma, vagy az kizárólag játékok, egyén hw igényes appok esetén van?
Wifin keresztül, helyi hálóba kötve lehet rajta tartalmat nézni ugye? Ne kelljen mindig kivenni, felmásolni rá, stb.
köszönöm! -
Márton
nagyúr
üdv,
saját 360-as gömbpanorámát meg lehet nézni egy S6+GearVR kombóval?
Ha igen, mi a max felbontás, amivel érdemes etetni?
És ugyanez videó esetén?köszi!
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Egy kérdés. Haveromnak Note4 van a négy magos verzió. Kapott egy samsung vr-t szerintetek fog vele működni ha át van alakítva, hogy beleférjen? Eddig csak ki próbálta, össze dugta felismererte. Szerintetek?
-
Jodanovich
senior tag
hello, vettem egy vr t. Viszont kontroller nélkül... Melyiket volna érdemes megrendelni? Xbox one om kontrollerje nem megy vele sajnos. Szóval melyiket javasolnátok?
-
Bagoly81
aktív tag
érdekes, monitor streamelése a gear vr en keresztül, kiprobáltam 2 játékkal, nagyon érdekes, és tetszetős, de sajna nekem akadozik a kép, mert gyenge a wifim itthon
-
envagyok
veterán
Azért röhej kategória, hogy nincs egy normális lejátszóprogram, ami ismeri az összes hangformátumot, 2d-3d képformátumot.
Pontosabban van, csak nem Gear vr-el megy.
Pc-ről simán tudom streamelni Kodit akár 3d videóval is, de 2016-ban ez már nevetséges -
Andralin
aktív tag
Az mkv fájlokban általában AC3, Dolby vagy DTS hangsávok vannak, ezeket nem a telefonra találták ki és tapasztalataim szerint egyik lejátszó sem fogja neked lejátszani a telón.
Én átkonvertálgatom a hangsávot PC-vel mielőtt a telefonra másolom a filmet, kicsit macerás, de működik.
Valamilyen video konvertáló progi kell hozzá, én pl. a Super-t használom. A lényeg, hogy a video sávot hagyd változatlanul (direct stream coppy), a hangsávot pedig konvertáld át mp3-ra.
Az mp3-ben kódolt hangot biztosan vinni fogja bármelyik videolejátszó a telefonon! -
Cabrio
aktív tag
A szemüveg csak samsung telefonokkal működik? Oneplus 3-al nem fog menni?
-
barmar
aktív tag
viszont ez se játsza le az mkv hangját...
-
barmar
aktív tag
válasz
spanglee001 #459 üzenetére
ohh köszi, sikerült végül vpn-nel. egy másik klienssel működött! köszi!
-
barmar
aktív tag
válasz
spanglee001 #457 üzenetére
Samsung vr t ugye vpn nel sem talál az oculus store. Oculus vr és moon player se jatsza a hangot. Ezt ajánlja fel a store: https://www.oculus.com/experiences/gear-vr/945657588886188/
Amúgy elvileg mindent tud.
-
barmar
aktív tag
mkv filmeknél nem játszik le hangot egyik lejátszó sem. van erre valami megoldás?
köszi -
envagyok
veterán
Olyan is van, ami nasról játszik?
-
barmar
aktív tag
válasz
spanglee001 #450 üzenetére
Gyári oculus vr is lejatsza a 3d sbs filmeket csak egy bizonyos mappába kell másolni. Kösz a segítséget! Jó cucc ez :-) 4k viszont nagyon hiányzik...
-
barmar
aktív tag
válasz
spanglee001 #450 üzenetére
sajnos ilyet h samsung vr nme találok sehogy sem. vagy agy moon player ami elvileg tudja ezeket amiket felsoroltál, remélem jó lesz.
-
barmar
aktív tag
válasz
spanglee001 #448 üzenetére
Köszönöm szépen! Mi pontosan ennek a lejatszonak a neve? Miben különbözik attól ami alapból rajta van?
-
spanglee001
addikt
Letöltöd pl a govpn-t a googleplay marketből.
beállítod united states-re, csatlakozik is ki is irja az értesítési sávba hogy aktív a vpn kapcsolat.
Megnyitod a telon az oculus store alkalmazást és megkeresed ott a samsung VR alkalamazást ingyenes letöltöd, aztán kikapcsolhatod a vpn programot, az már nem fog kelleni. A lejátszó megmarad, és frissül is magától. -
barmar
aktív tag
válasz
spanglee001 #446 üzenetére
Köszi! Hogy kell az amerikai vpn re csatlakozni?
-
spanglee001
addikt
amrikai vpn-re csatlakoztatva letölteni a samsung vr video lejátszót, piratebay ról letölteni a 3d hsbs videókat
játékok: smash hit, suicide squad, archer e bowman, end space, gunjack, herobounds gladiator, perfect moon, ezeket emelném ki többek közül. viszont érdemes bluetotth kontrollerrt beszerezni , mert néhánynál kéri -
barmar
aktív tag
Sziasztok
Most vettem egy ilyen kütyüt. Adnátok pár tippet hogy mit érdemes mindenképp kiprobalni vele? Köszi! -
Andralin
aktív tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a Mediamarktban kipróbálható Gear VR-okon futó samsungos demókat honnan lehetne letölteni?
Pl. van egy amelyiken az űrből lehet látni a földet, vagy egy másikon táncosok vannak és egy kajakon utazik az ember valahol a Távol-Keleten. Ezek elérhetők valahol?
-
Sly189
senior tag
válasz
pioneer922 #437 üzenetére
Szia, próbáld ki egy gyengébb kijelzőjű telefonnal és gagyi VR szemüveggel, fogod majd értékelni a Samsung nyújtotta minőséget
Viszont valóban úgymond gyerekcipőben jár, de jó lesz ez, csak lehetne könnyebb is a az egész, persze maga a telefon is nehéz. Nekem az első 30 perces VR élményem @ztaqrva szó ismétlésével telt
Pixelek - ne erőltesd a szemed hogy a pixeleket nézze... hagyd magad átverni
-
válasz
Solange0818 #438 üzenetére
Kicsit vissza olvasol, vannak technikák 3D filmre.
Melegedés nálam is elő jön, de én a fekete takarót rá sem rakom, ha a telefon benne van plHát én is kíváncsi leszek a fejlődésre, mert jó 10-15 éve volt egy sokkal nagyobb, és kisebb felbontású játék a Dunaplázába, de virtuális valóság szerű volt. Sosem feledem, mert nem akartam kiszállni belőle
Akkor azt hittem hogy pár év és mindenhol ilyen lesz. Ehhez képest csak most kezd elterjedni, de azért érdekel hová jut a dolog -
Solange0818
csendes tag
Sziasztok
Szerintem nagyon szuper a VR,de igaz még nagyon gyerekcipőben jár.. nagyon mérgesítő ez a melegedés,mivel még csak ismerkedek vele,így szinte mindig nézném. És 20-30 perc után K.O...jobbik esetben 40 perc. Kíváncsi lenék hogy 3D filmet valaki próbált már vele nézni? Vagy lehet egyáltalán? Csak erre a melegedésre kell valami kitalálnom nekem is, jégzselé nem is rossz ötlet .. Azért én kiváncsian várom hogy pl 5 év múlva milyen lesz ez a technika
Zene videókat nagyon hiányolom..vagy én nem találtam még meg... ?
-
pioneer922
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam egy kiállított szemüveget a Media Marktban és azt mondjam csalódás.
Annyira pixeles volt a kép, ami teljesen élvezhetetlenné tette a történetet, mintha éveket ugrottam volna vissza az időben, mintha a technika visszafejlődött volna..kimondott gyatra volt.
-
z67
őstag
Kis segítséget szeretnék kérni. A bőngészőn kivül lehet bárhogy YouTube videókat nézni?
Köszönöm szépen!
z
-
Sas7
tag
Szombat este 21 óra. Mit csinálok? Real Madrid - Chelsea felkészülési meccset nézek élőben a Gear VR-ral.
A NextVR nevű alkalmazás közvetítette. A gond az volt, hogy 20 perc után túlhevült. De velem nem szúrtak ki. Fogtam a fagyasztóból a jégakkut, beletekertem egy konyharuhába, levettem a GearVR telefonvédő fekete burkolatát, és kézzel rászorítva végig néztem a maradék 70 percet, gond nélkül. A telefon? Jéghideg maradt.Érdekes volt így meccset nézni. Van még bőven mit fejleszteni rajta, de azért király volt.
-
Armatura
tag
válasz
Ateszzero #427 üzenetére
Szia!
Igen arra való,de ott is kiemeltem,hogy előtte konvertálni kell mindenképp!
"...Sajnos az ezt megelőző konvertálgatások nem elkerülhetőek egyenlőre."
Ezzel a módszerrel a másolgatást lehet megúszni.
Azóta van már más,konvertálás nélküli módszerem is,aminek a hátránya,hogy nem lehet beletekerni a filmbe,de szintén nem kell másolgatni.
Ehhez a plex nem jó,a serviio kell.Itt irtam róla:
a nevem ugyanaz -
Ateszzero
őstag
válasz
Armatura #397 üzenetére
Olvasgatom amiket beszéltek erről a Milk Vr-el kapcsolatban.
Ez arra valo hogy pl egy 3d-s filmet a pc-rol streamelve nézd a VR-el?
Hiaba csinalom ugy ahogy leirod 2 lappal visszabb 349-es hozzászolásodban de nekem ez az andlna alkalmazás leáll amikor kiválasztom hogy milyen 3d-s és hang legyen a filmen.
Lépésről lépésre csinálom és azzal a MilkVR launcher-el amit te linkeltél oda. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok. Tegnap érkezett az eszköz hozzam. Egyenlőre nagyon tetszik , viszont kevésnek találom az ingyenes tartalmat. A fizetős tartalmat sajna dombornyomott kartya hiánya miatt nem tudom ki próbálni.
Tudtok valahol valami összefoglalót linkelni hogy mire képes a szemuveg illetve külső programok alkalmazasok vannak-e rá valahol? Teljes , illetve rovid filmeket csináltak már valahol? -
stnstn
tag
válasz
#33253120 #420 üzenetére
Én a takarólapba méretere vágtam és beragasztottam egy zselés jégakkut. A mélyhűtőben tartom és felpattintom ha kell, vagy fél órával kitolja az üzemidőt.
-
törölt tag
válasz
Geri1985 #418 üzenetére
A SES-ben azt mondták, hogy ilyen időben természetes, az ilyen mértékű melegedés. Nekem simán ki is írta a múltkor, hogy hűtsem le a telefont. Felszaladt valami hatvanpár fokra..
Amit én tapasztaltam, hogy ha huzatba ülsz, vagy egy egyszerű kis usb ventillátorral megfújatod játék közben akkor vállalható szinten marad a hőfok. Nem kell nagy légszállítás, csak éppen legyen valami minimális légmozgás ami amúgy egy nem klímás szobában nem nagyon jellemző. Amúgy a hűtés miatt én a telefont takaró lapot nem rakom fel.
Venni akartam külön ilyen takarólapot, hogy valami lassú könnyű kis ventit belefaragjak, de külön nincs... Így mást kell kitalálni, mert a hozzáadottat nem akarom elbarmolni. -
a8l
aktív tag
válasz
Geri1985 #418 üzenetére
De fent van, viszont fent volt előtte is amikor még működött. Szintén rajta van a disabler pro a lányom s6-osán is amelyiken viszont megy rendesen, és ugyanúgy le volt tiltva előtte a gear vr service, mivel szívta az akksit mint állat úgy hogy a telefon még soha nem látott vr-t.
-
Geri1985
tag
Nincs véletlenül feltelepítve a Package disabler Pro a telódra? Nekem az zavart be korábban. Fel se ismerte a készülék a vr-t amíg le nem szedtem a progit.
A Jumpot próbáljátok ki, ha még nem tettétek. Nekem tériszonyom van mint állat viszont jó kis adrenalin löket a játék.
Másik: az remélem természetes, hogy az S7em eléggé felmelegszik egy idő után vr-ban. Mikor kiveszem a telefont akkor a cpu-z 52 fokot mutatott legutóbb. Bár az s7 hűtése miatt hamar vissza is hűl. -
válasz
lacuska74 #415 üzenetére
A cikk témáját adó SM-R322 az igazi párja
. A 10$-os fleabay-es kínai kacatoknál 100%, hogy jobb. Egyéb jó 3rd party cuccról nem tudok, a zeiss vr one-t eléggé lehúzták, pedig jó lenne vmi gyártófüggetlen megoldás.
-
lacuska74
tag
Van egy samsung s7 edge telefonom, milyen szemüveget és hol érdemes venni hozzá?
Végig olvastam a fórumot, de sokkal okosabb nem lettem
A 3d film miatt próbálnám ki leginkább, de igazából fogalmam sincs hogy mit keressek és hogyan álljak hozzá? -
a8l
aktív tag
Nem megy a gear vr valamíért. Volt már valakinek ilyen? S7 edge a telefon.
1-2 hete próbáltam akkor még ment, gondoltam megnézem a summer sale-t az oculus store-ban.
Erre azt írja hogy update kell az oculus home -ra meg a system activities -re. Hiába tölti le nem updateli egyiket sem. Ugyanúgy ezt írja.
Letöröltem az egész kócerájt, az összes oculus vackot. Megint szemcsibe be a telefon, feltelepíti az oculus cuccait. De továbbra is update kell a system activities -re de ezt is letölti és nem update-el. -
Gerzsi
tag
Summer Sale Oculus Storeban is
-
envagyok
veterán
Pedig előbb etetni kellene a tehenet hogy tejeljen
-
Sas7
tag
Na, most felhúztam magam.
Próbálta már valaki a Dark Days-t? 8 dodó. Megvettem, csak éppen el sem indul. Ahogy megjelenik a logo/start kilép. Refund ugyebár nincs, nagyon örülök!
Már az Affected-nél is kissé bosszantott, hogy kb 10 perc alatt végig megy az ember a játékon, és azért az nem sok játékélmény valljuk be. De most meg ez. Tököm ki van! -
Armatura
tag
válasz
entoni1989 #406 üzenetére
Igazából elolvastad azt a fórumot amit linkeltem?Ottble is irtam,hogy pontosan mik milyen sorrendben,hogy kellenek.
-
entoni1989
tag
válasz
Armatura #405 üzenetére
Ez is megvan, de valami nem oké
Akkor kezdtem úgy, hogy VPN váltás, oculus store-ból leszedtem, feltelepítettem. Most ami linkeltél szintén feltelepítettem, viszont úgy olvastam hogy ha megnyitom írja, hogy csatlakoztassam a szemüveget, viszont nekem nem írja, hanem csak simán megnyitotta és ennyi.
-
Armatura
tag
válasz
entoni1989 #404 üzenetére
https://gofile.io/?id=1v0HjV
Miben akadtál el? -
Armatura
tag
válasz
entoni1989 #402 üzenetére
Ok,várj egy picit....
2 db milkvr app kell,az egyik oculusos a másik amit linkeltem.Ahol elcsúszol az az,hogy nem a szemuvegben kell indítani,hanem amit megadtam 2. Milkvr appot onnan,es utanna irja is,hogy tedd a szemcsibe -
Armatura
tag
válasz
entoni1989 #399 üzenetére
Ahogy spanglee001 mondja,először oculos store-os verziót kell letölteni,utánna pedig a 2. Általam is linkelt szintén milkvr appot.Tehát 2 db milkvr app lesz a telon,de ebbol csak az egyik lesz keprnyon,ami az inditásért felel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung nagyon komolyan veszi azt az elhatározását, hogy szinte mindenki számára elérhetővé teszi a VR-t, a csúcskategóriás mobiljaikhoz készült szemüveg egyáltalán nem drága.
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nem magyar kiosztású Apple Smart Keyboard folio 12,9"
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest