- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
A mi mix2 mar 7.1-nel tart, ugyhogy nem kellene gondnak lennie.
Jo hir Bodrik-nak!
Kiprobaltuk ma huawei mate 8-on, (egyik ismerosomnek az van, es nem hagyott nyugodni a dolog) es hibatlanul mukodik!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz N.otorious #1452 üzenetére
Én nem tudom milyen beállítási gond lehet, mikor látja a telefon az órát, párosítás simán működik, majd ezt követően a gear alkalmazásban nem történik meg a kapcsolat, hanem folyamatosan hibára dob.
DE ne egyedi a gond, az egész net tele van ezzel, hogy nem megy, nem párosítható, nem kompatibilis.
Szóval a hiba a samsung készülékben van!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz N.otorious #1448 üzenetére
Ezt mar tegnap probaltam, de ezzel sem mukodik.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz N.otorious #1437 üzenetére
Sajna, a rehebbi verziok letoltese nem mukodik.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz N.otorious #1430 üzenetére
Ez egy januári videó.
Ma nem működik a legkisebb lányom iPhone 6S-ével ugyanazt a hibát dobja, mint nekem a Mi Mix 2-őn.
Korábbi bejegyzéseket találtam az XDA-n, hogy más pl. hTc U10-zel sikerült összehozni, de az egy régebbi gear app-pal történt.
A frissített gear alkalmazással egyelőre egyik telefon sem kompatibilis, ami itthon van nálunk (kivéve természetesen a samsung), vagyis egyértelmű, hogy ah sikerül is valamelyik gear app-nak működnie másik telefonnal, akkor azt azonnal lefrissíti a samsung olyanra, ami már csak a saját márkás készülékével kompatibilis, a régi apk-k pedig nem elérhetőek...
Ennyit a samsungról." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #45553408 #1427 üzenetére
Sajnos én úgy érzem, ez nem fog menni.
Itthon van iphone és 2 db samsung és az én Mi Mix 2-őm, és sem az iphone-hoz, sem az enyémhez nem csatlakozik.
Bezzeg a samsunghoz...ahhoz azonnal.A Mate 10 Pro szerintem szintén kiesik a támogatott telefonok közül.
Engem az zavar, hogy miért van az, hogy így promótálják?
Megy az iphone majmolás, ebben a dologban is a samsung részéről, hiszen itt is, ott az is csak a saját márkával működik, viszont az iWatch az példaértékűen.
Én még ki sem tudom próbálni, hogy ez milyen lenne, mert úgy megutáltam, hogy vissza is zártam a dobozába, és megy az apróra...Kedves Bodrik fórumtársam, viszlát a Huawei Mate 10 fórumban!
-
HUTCHDB
nagyúr
Életem legjobb telefonját használom, lesz.rom a gear okosórákat.
Nem hiszem el, hogy egy közel 200e forintos xiaomi telefont nem szabadna támogatni.
Közben olvasgatok az XDA-n, és szinte egyetlen egy olyan telefon nincs, ami jól működne a gear s-sel, vagyis egyszerűbb lenne úgy fogalmazni, hogy a gear CSAK SAMSUNG telefonnak kompatibilis.(#1420) spanglee001!
A telefonom nem rootolt.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #1418 üzenetére
Itt vannak az apk-k.
De kellhet hozzá gear plugin is.
Elvileg ez működik most nem samsung mobilokkal.
Később tesztelem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez akkor hogy van?
Támogatja az android, és az IOS-t, de csak a koreai androidot, vagy hogy?
Gear app-ok apk-ját hol találom, nem tudjátok?
XDA-n néztem, eddig nincs sikerem, de egy régebbi kiadással megpróbálkozom, hátha...(#1410) Mikulásbá!
Nem, nem, nagyon nagyon elégedett vagyok a mostani kínai telefonommal.
Most azt mondom ilyen jó készülékem még nem volt...
Szóval ha nem lehet összelőni vele a gear-t, akkor az órát adom el.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Hát ez nem jó hír!
Közben meg is vettem az órát, viszont kipróbálni sem tudom, mivel nem tudom összehozni a telefonommal.
A Gear alkalmazás "Sikertelen letöltés. Próbálja újra." feliratot dob állandóan.A telefon, és az óra is látja a másik eszközt, hiszen a párosítás sikeres.
Töröltem már az alkalmazást a telefonról, és újra telepítettem már vagy 4x.
Töröltem a bluetooth eszközök közül az órát a telefonon.Alaphelyzetbe tettem már az órát is.
Tudtok segíteni, hogy mi tévő legyek?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
A diktalos resze mennyire jo az oranak?
Pl. Viber uzenetre szeretnek valaszolni, akkor ha diktalok "neki", milyen pontosan konvertalja at betukke a szavakat?
Magyarul tud egyebkent a watch?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Aki sportoláskor használja az órát, attól kérdezném, hogy mennyire stabil a pulzus mérés?
Arra gondolok, hogy az izzadság nem okoz-e gondot a mérésnél, a tekintetben, hogy nem, vagy csak hébe-hóba sikerül "neki" produkálni értéket." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Lehet, hogy en kerdeztem rosszul, vagy en nem ertem a valaszodat, de nem igazabol a folyamatos meres (es adat mentes, osszesites) lett volna a kerdesem, hanem az, hogy egy edzes, futas, vagy kardiozas kozben ha barmely pillanatban ranezek az orara, akkor azt lassam, hogy epp mennyi a pulzusszamom.
Igazabol ehhez a kijelzeshez egyszerubb igazitanom a tempot, vagyis a gyakorlatban van amikor akar 20-30 masodpercig is kovetnem folyamatosan, hogy hogyan alakul a pulzus, aztan lehet, hogy csak percenkent pillantanek ra, hogy a kivant erteken van-e." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az óra pulzusmérőjének képességéről érdeklődnék.
Van-e olyan funkció, hogy elindítás után, újra és újra történő rányomás nélkül folyamatosan méri és jelzi a pulzusomat?Pl. futás közben nincs arra lehetőségem, hogy állandóan nyomjam meg a mérés elindítását, ha szeretném tudni, hogy mennyi az aktuális pulzusom.
Viszont, ha van olyan lehetőség, hogy elindítva folyamatosan méri, és mutatja a pulzus számot, akkor elég csak az órára pillantani, (minden féle piszkálás, nyomkodás nélkül) és már látom is, hogy mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest