- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.otorious #1452 üzenetére
Én nem tudom milyen beállítási gond lehet, mikor látja a telefon az órát, párosítás simán működik, majd ezt követően a gear alkalmazásban nem történik meg a kapcsolat, hanem folyamatosan hibára dob.
DE ne egyedi a gond, az egész net tele van ezzel, hogy nem megy, nem párosítható, nem kompatibilis.
Szóval a hiba a samsung készülékben van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.otorious #1448 üzenetére
Ezt mar tegnap probaltam, de ezzel sem mukodik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.otorious #1437 üzenetére
Sajna, a rehebbi verziok letoltese nem mukodik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.otorious #1430 üzenetére
Ez egy januári videó.
Ma nem működik a legkisebb lányom iPhone 6S-ével ugyanazt a hibát dobja, mint nekem a Mi Mix 2-őn.
Korábbi bejegyzéseket találtam az XDA-n, hogy más pl. hTc U10-zel sikerült összehozni, de az egy régebbi gear app-pal történt.
A frissített gear alkalmazással egyelőre egyik telefon sem kompatibilis, ami itthon van nálunk (kivéve természetesen a samsung), vagyis egyértelmű, hogy ah sikerül is valamelyik gear app-nak működnie másik telefonnal, akkor azt azonnal lefrissíti a samsung olyanra, ami már csak a saját márkás készülékével kompatibilis, a régi apk-k pedig nem elérhetőek...
Ennyit a samsungról. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#45553408 #1427 üzenetére
Sajnos én úgy érzem, ez nem fog menni.
Itthon van iphone és 2 db samsung és az én Mi Mix 2-őm, és sem az iphone-hoz, sem az enyémhez nem csatlakozik.
Bezzeg a samsunghoz...ahhoz azonnal.A Mate 10 Pro szerintem szintén kiesik a támogatott telefonok közül.
Engem az zavar, hogy miért van az, hogy így promótálják?
Megy az iphone majmolás, ebben a dologban is a samsung részéről, hiszen itt is, ott az is csak a saját márkával működik, viszont az iWatch az példaértékűen.
Én még ki sem tudom próbálni, hogy ez milyen lenne, mert úgy megutáltam, hogy vissza is zártam a dobozába, és megy az apróra...Kedves Bodrik fórumtársam, viszlát a Huawei Mate 10 fórumban!
-
HUTCHDB
nagyúr
Életem legjobb telefonját használom, lesz.rom a gear okosórákat.
Nem hiszem el, hogy egy közel 200e forintos xiaomi telefont nem szabadna támogatni.
Közben olvasgatok az XDA-n, és szinte egyetlen egy olyan telefon nincs, ami jól működne a gear s-sel, vagyis egyszerűbb lenne úgy fogalmazni, hogy a gear CSAK SAMSUNG telefonnak kompatibilis.(#1420) spanglee001!
A telefonom nem rootolt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #1418 üzenetére
Itt vannak az apk-k.
De kellhet hozzá gear plugin is.
Elvileg ez működik most nem samsung mobilokkal.
Később tesztelem. -
HUTCHDB
nagyúr
Ez akkor hogy van?
Támogatja az android, és az IOS-t, de csak a koreai androidot, vagy hogy?
Gear app-ok apk-ját hol találom, nem tudjátok?
XDA-n néztem, eddig nincs sikerem, de egy régebbi kiadással megpróbálkozom, hátha...(#1410) Mikulásbá!
Nem, nem, nagyon nagyon elégedett vagyok a mostani kínai telefonommal.
Most azt mondom ilyen jó készülékem még nem volt...
Szóval ha nem lehet összelőni vele a gear-t, akkor az órát adom el. -
HUTCHDB
nagyúr
Hát ez nem jó hír!
Közben meg is vettem az órát, viszont kipróbálni sem tudom, mivel nem tudom összehozni a telefonommal.
A Gear alkalmazás "Sikertelen letöltés. Próbálja újra." feliratot dob állandóan.A telefon, és az óra is látja a másik eszközt, hiszen a párosítás sikeres.
Töröltem már az alkalmazást a telefonról, és újra telepítettem már vagy 4x.
Töröltem a bluetooth eszközök közül az órát a telefonon.Alaphelyzetbe tettem már az órát is.
Tudtok segíteni, hogy mi tévő legyek?
-
HUTCHDB
nagyúr
A diktalos resze mennyire jo az oranak?
Pl. Viber uzenetre szeretnek valaszolni, akkor ha diktalok "neki", milyen pontosan konvertalja at betukke a szavakat?
Magyarul tud egyebkent a watch? -
HUTCHDB
nagyúr
Aki sportoláskor használja az órát, attól kérdezném, hogy mennyire stabil a pulzus mérés?
Arra gondolok, hogy az izzadság nem okoz-e gondot a mérésnél, a tekintetben, hogy nem, vagy csak hébe-hóba sikerül "neki" produkálni értéket. -
HUTCHDB
nagyúr
Lehet, hogy en kerdeztem rosszul, vagy en nem ertem a valaszodat, de nem igazabol a folyamatos meres (es adat mentes, osszesites) lett volna a kerdesem, hanem az, hogy egy edzes, futas, vagy kardiozas kozben ha barmely pillanatban ranezek az orara, akkor azt lassam, hogy epp mennyi a pulzusszamom.
Igazabol ehhez a kijelzeshez egyszerubb igazitanom a tempot, vagyis a gyakorlatban van amikor akar 20-30 masodpercig is kovetnem folyamatosan, hogy hogyan alakul a pulzus, aztan lehet, hogy csak percenkent pillantanek ra, hogy a kivant erteken van-e. -
HUTCHDB
nagyúr
Az óra pulzusmérőjének képességéről érdeklődnék.
Van-e olyan funkció, hogy elindítás után, újra és újra történő rányomás nélkül folyamatosan méri és jelzi a pulzusomat?Pl. futás közben nincs arra lehetőségem, hogy állandóan nyomjam meg a mérés elindítását, ha szeretném tudni, hogy mennyi az aktuális pulzusom.
Viszont, ha van olyan lehetőség, hogy elindítva folyamatosan méri, és mutatja a pulzus számot, akkor elég csak az órára pillantani, (minden féle piszkálás, nyomkodás nélkül) és már látom is, hogy mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest