- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Tegnap volt pár sétám a városban... 4részletben kb 1.5óra...
Bekapcsoltam a GPS-et, néztem az adatokat - beleharapott az aksiba. Így 1nap után 55%-on volt. -
xedos
addikt
válasz
Yogibear974 #947 üzenetére
Nem tudom. Nekem ügye volt a Fit, amiatt fent volt.
Ugyanakkor az S-Healthben alul megjelenik egy Gear Fit2 kép...
Amikor indítom az S-Healthet, akkor szinronizál.
Csütörtök este óta 25%-ra merült... végre megtaláltam, hol lehet kikapcsolni a kézmozgásra bekapcsolást, szóval talán 4napot kihúzhat. -
xedos
addikt
Pár érdekesség:
Nem találom, hol lehet kikapcsolni a kézmozgásra bekapcsolást :-(
Végre van oldalra húzás (widget), de mire rájöttem, hogy lehet átrendezni... (főképernyő, lépés, kalória, emelet,pulzus stb) Szóval, mindent kitörölsz az órán, majd a megfelelő sorrendben hozzáadod.
Ha a bekapcsoló gombot megnyomod, akkor jutsz az alkalmazásokhoz, ezeket a telefonon lehet átrendezni.
Feltöltés és 48óra használat után 40%-on van... A Bluetooth zenehalgatás kb 20perc félóra vitt 5%-ot.
Mondjuk én nem fogom használni. Régi vágású vagyok- személyi , pénztárca és telefon nélkül nem megyek sehova. Amit nem értek, itthon meredek lépcsőm van 14lépés 3m, de ezt nem számolja ha felmegyek rajta !?Please note that we do not support the Gear S2 and the Gear Fit 2.[link]
-
xedos
addikt
Hú...
Endomondot nem használtam. Nekem mindig elég volt az S-health.
Bluetooth füles- gyorsan kipróbálom...
Ahol vettem, ott a dobozra L-es volt írva - jó lett, pedig relatív kicsi a csuklóm.
A dobozban csak 1db szíj van.
Általános vélemény - szuper :-) Na jó, még csak pár napja van meg...
Jobban ráfekszik a csuklóra, akksi idő rövidebb, pulzus mérés pontosabb és 24h-ás folyamatos.
Kijelző szebb-szélesebb, valamilyen progival testre szabható.
Felháborít, hogy az alap képernyőkban nincs dátum :-(
Szeretném, ha a naptári eseményt is ki tudná rakni valahogy.
Sok-sok mindenben fejlődőtt a régihez képest. -
xedos
addikt
válasz
Yogibear974 #938 üzenetére
Igen! Sőt az óra google maps térképen megmutatja merre jártál!
Én is megdöbbentem - mondjuk GPS-el 8-9órás használatot írnak...
Amúgy GPS -WIFI-BLUETOOTH van benne.
Itthon amúgy a legolcsóbban 57.000Ft-ért meg lehet venni - ingyen szállítással! -
xedos
addikt
-
xedos
addikt
Meghülyült a Gear Fitem :-(
Már nyaralás előtt is nehezebben érzékelt a kijelző - újraindítás sem segített.
Utána az egyetlen gomb kezdett el szórakozni- mintha nem érzékelné. Néha újraindult és zabálta az áramot !????
Nyaraláskor kapott tengervizet minden nap - nem ázott be! Most már újraraktam a firmwaret is, de reggel óta vagy 4x-5x újraindult és a bekapcs gomb továbbra sem jó :-( Bármi ötlet?
Nagyon szeretem, gondolkozom, hogy veszek egy újat. A GearFit 2 kicsit drága és nem is tetszik annyira. Ti mire váltanátok? -
xedos
addikt
válasz
Jano_023 #902 üzenetére
Nálam átlagban 4-5napig megy el. Úgy, hogy csak gombnyomásra mutatja az órát.
Minden éjszaka fut az alvásmérésem.
Pulzus mérés nagyon gagyi benne :-( Vagy kézzel mérsz egyet, vagy gyakorlat közben mutatja- de a gyakorlatot lezárva csak a min-max és átlagot mutatja.
Többi kérdésedre nem tudom a választ... -
xedos
addikt
válasz
barcsajani #897 üzenetére
A benne lévő bluetooth csak egy telefonhoz tud csatlakozni. Mindenképpen leválasztódik - szerintem.
-
xedos
addikt
Valami frissült a Gear Fit Managerben... többször letöltötte ????
Végül felmentem a SAMSUNG oldalára és onnan letöltve elvileg rendben fut: ver 2.0.15 -
xedos
addikt
válasz
oroszlan0729 #772 üzenetére
Ha az összes funkcióját használni akarod, akkor csak SAMSUNG.
Én S5-öt vettem hozzá - tökéletes. -
xedos
addikt
Akkor neked olyan kellene ami GPS-es. Én használtam és árulok egy Microsoft Bandet. Ezzel el tudsz menni futni biciklizni, közben megjegyzi, hogy merre és milyen tempóval mész + méri a pulzusod - sőt utólag telefonon meg is lehet nézni. Ilyet a Gear Fit nem tud. Cserébe az üzemidő folyamatos pulzusméréssel, Bluetootal, alvás és lépésszámlálással kb 2,5-3 nap :-(
-
xedos
addikt
Egyenlőre még iPhoneom van:-)
A gyerek Xiaomi-jával tesztelgetem, érdemes-e váltanom. OpenFitet nem engedi leszedni - szerintem az Android 4.3-a probléma. Proci benne Snapdragon...
Shealth-el is ez a gond (elvileg már megy bármilyen telefonnal, de csak Android 4.4-el)
Az alvásfigyelésről milyen grafikont mutat telefonon? Valaki tud egy képet mutatni róla? (Shealth) -
xedos
addikt
Sokadik fitness órát veszem - mindegyik más.
A bosszantó az, hogy mindegyikben van olyan, ami jobb a többinél - de olyan óra amelyikben minden benne van - na olyan nincs! Ennek nagyon tetszik a kijelzője, menűje stb. Egész sok mindenre használható telefon nélkül is. Ugyanakkor az ébresztés kihagyása ????? amatőrség. Van Microsoft Bandem - csúnya, de pl ébresztés beállítható. Cserébe sok-sok mindent nem tud, de van benne GPs és UV mérő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Okosóra, ami sportoláshoz is hasznos - a Samsung legalábbis ilyen célokra is ajánlja ezt a kiegészítőt. Ha nem is tökéletes, de igen hasznos társ a mindennapok során .
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest