- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
elfelejtette #17 üzenetére
Szerk.: Ja, már kibeszéltétek, akkor mindegy.
Bog, cserélhetnéd azokat a képeket. Egyszerűen megtévesztőek, itt a bizonyíték. Világos hátteret másképp is lehetett volna varázsolni, ha a notchot meg a képernyő nagyságának változását szeretted volna illusztrálni, nem csak az értesítősáv lehúzásával, ami nem fedi a teljes képernyőt... -
babosmiki
addikt
válasz
elfelejtette #25 üzenetére
Ja, mondjuk ez nem a legjobb kép..
-
dud998
őstag
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Az csak az értesítési függöny. Ha megnézed a többi képet, ott teljes kijelzős az egész és mind a 4 sarok kerekített.
-
Remus389
veterán
válasz
Megnéztem egy (magyar) videotesztet is erről és ultravékony üvegről beszélt.
Rákerestem: [link]
Egyébként alakul ez, még mindig nem kéne, túl vastag és nagy, de vékonyítják még, ergonomikusabbá téve jó lesz ez. 3-4 év múlva szerintem hétköznapiak lesznek az ehhez hasonló mobilok.
Például a belső kameralyukat is el lehetne tünteni. [link]
Vékonyítani, könnyíteni (kisebb is lehetne) és eltüntetni a csúnya kameralyukat és akkor megnyílhat az én pénztárcám is. Dobom az almát.
-
válasz
Mivel puha anyagból kell készülnie a belső kijelzőnek, ezért borítékolható, hogy sérülékeny.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Én is észrevettem, de annyira nem akadtam meg rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest