- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Fölötted lévő hozzászólás.
De ennek ellenére a hivatalos válaszoktól ne nagyon várj semmit. Ugyanez volt az eMAG-al kapcsolatban is.
Ott is emberek dolgoznak... a sablon szöveget nyomják általában.
Kíváncsiságból én is megkérdeztem őket, de ahogy gondoltam, nem igazán tudtak kisegíteni.
Azt mondták, ha fent lesz a honlapon, akkor megjelent. -
dragonfx
veterán
ez a telefon nevetséges..nem a jol bevált chipset grafikus rész van benne kicsi és fos felbontású a kijelző és mindezt ugy érzik 2015ben el tudják adni csak mert majd a reklám a 1.5gb ramot meg vízállóságot fényezi.....meg az android kitkatot. ??
a kamera meg ugye hagyjuk azt elfelejtettem írni.
ennekaz ára kb 20e a reális. tulzással. -
-
Fancy-boy
addikt
Már meg is jelent:
Samsung Xcover 550
két éves "F" kategóriás Go előfizetéssel 4 990 Ft
két éves "E" kategóriás Go előfizetéssel 1 Ft
két éves "F" kategóriás Go+ előfizetéssel 4 990 Ft
két éves "E" kategóriás Go+ előfizetéssel 1 Ft
két éves "E" kategóriás Red előfizetéssel 1 Ft
kártyás csomagban 26 990 Ft -
Qwery
tag
Ümmm... csak nekem tűnt fel a tetjén és az alján ásítozó jack-usb páros? Aztezthogy? Belülröl szigetelték?
-
hemaka
nagyúr
Legalább egy brutális akkut tettek volna bele...
-
laci1892
őstag
+1 én is pár hete nagyon gondolkodok egy xcover 2 vagy 3-on. Lehet le cserélem a lumiám. Ennek az oka hogy a cat. Ritka ronda telefon. ( a szépség szubjektív. Nekem nem tetszik ezvan). Viszont nekem az xcover tetszik. nem vagyok app buzi, és egy túra alkalmával sem kell féltenem. Amire kell ez a kategória pedig tökéletes. Drága telefont meg nem akarok. Nekem a sony z .. xy és a samu active az. Ennek az ára is barátibb lesz félév múlva.
-
Lesz frissítés Lollira, a Samsung megígérte, már az Xcover 3 hivatalos bejelentésén tudatták az érdeklődőkkel, hogy nem marad Lolli nélkül sokáig!
Számomra megadott minden fontosat ez a készülék, illetve megfelel minden elvárásomnak, ha túl nem is lőtt a minimumon néhány tekintetben, mint pl. akku, kijelző, felbontás. A kamerájának kifejezetten örülök, tartottam tőle, hogy elqrják, de szerencsére szerintem szép képeket lő. 1080p-s videóban reménykedtem még, kár, hogy csak a 720-at tudja. De összességében remek készülék, szinte már biztos, hogy ezt fogom venni, ahogy lesz rá keretem.
Valamitől azért még tartok: ha megkapja a Lollit, azzal milyen lesz?!
-
Dhampir
félisten
A Samsung B550 Xcover 3 vajon meg fog jelenni vagy csak kamu?
-
TTommi
aktív tag
Tudjátok mi az a MS 810G? Ami azt nem tudja, az nem strapa telefon szerintem. Változatlanul fenntartom az álláspontomat, miszerint indokolatlanul magas árat kérnek ezért a konstrukcióért.
PS: A Sony Z széria nem ütés, és karcálló telefon! Az IP 58 és 68 as minősítés önmagában nem sokat ér, ha leejted stb. Inkább uszodai bohóckodásra van kitalálva, sem mint hardwork-re. -
Qwery
tag
Túrához kell smart? Most komolyan kérdezem? A GPSen kívül esetleg? Asphalt8 nem kell nekem a kerékpárúton, de az igen, hogy a kis bicajtáskába ne kelljen 3 külső akkut cipelnem, hanem egyben kibírja napokig. Tudom ez nem pont a XC3-ról szól, de ez ki is emeli a fő hiányosságát.
-
törölt tag
-
Qwery
tag
-
darvinya
titán
beszéltem egy "szakértővel" aki levezette nekem, hogy ezeknek a kijelző és
a nyák lap között hézag van (tervezési hiba), kvázi nincs megtámasztása hátulrólNagy szakértő lehet, aki még életében nem szedett szét ilyet.
1. kijelző és alaplap között van elválasztó merevítés.
2. kijelző háta mögött rugalmas hab szigetelő van.Azért törik, mert ragasztás elenged.
(#20) blagolf
1 soros kijelző, az biztosan nem törik be. pl: E GA628
Ezzel még fociztam is. -
blagolf
senior tag
Asztalos vagyok. Volt már Samsung strapatelefonom, még nem az okos fajtából. Farzsebben volt, nekidőltem a padnak, és már be is tört a kijelző. Ha tudnának törhetetlen kijelzőt csinálni, már minden telefonban az lenne.
Külömben ezért van 2 telefonom. Egy okos bent van a szekrényben, vagy a táskában, és egy régi nyomógombos a zsebemben. -
TTommi
aktív tag
Miért sajnos? Ezzel nincs semmi probléma, pont jó, hogy erre is gondol valaki. Amit nem értek, hogy a GPS-t miért tolták el benne. Ha már strapa mobilról van szó, talán elviszem magammal a kirándulásra. Nemhogy kihagyom a Glonass támogatást, de még offline térkép szoftvert is applikáltam volna hozzá. Ehhez képest semmi. De még ezt is el lehet nézni, ha nem ennyibe kerülne. Maximum 30 ezres szint szerintem, de csak a strapabíró képességek miatt.
-
F.B.I.
veterán
Egyébként mit dolgozol? Eszterga, gumi szerelés, boncolás, burkolás, asztalos? Hidd el, jobb nekünk a fizikai gomb, annyira technikailag olvasottak vagyunk, hogy tudjuk, jobb a Z hardveresen de ha majd megtapasztalod a fenti munkák egyikének nehézségét, ilyen, aránylag, korrekt belsővel szerelt készüléknek is tudsz örülni...még talán egy kicsit jobban is.
-
Qwery
tag
Ahogy vártam, úgy ment el a kedvem tőle. Xcover2 után ugyanabba a hibába estek. Megint nem mainstream SoC (STEricsson-Marvell), frissítés esélye nulla. Készülékház ránézésre megint közelít a gagyihoz. XC2 takarófülei szépen potyogtak lefele, mindenki hagyta el őket. Akku megint szinte semmi. Két napos túrára nem merném elvinni. Kezd kialakulni a kép... Kell egy normális készülék hétköznap, meg egy 3000MAh feletti akkus kínai buta-strapafon. Pont.
Ééés kihagyták a legnagyobb fícsőrt, amit visszasírok a mai napig... XC2 hangerő felfelé gombját nyomva tartva kapcsolta a ledet... Ehhez kijelzőt oldani???
-
blagolf
senior tag
Nekem az első Z óta ilyen telefonjaim vannak és egyiknek sem volt semmi baja. A Z1 Compact esett betonra 1 méterről és nem lett semmi baja. Persze nem kijelzőre esett mert akkor gondolom betörik, ahogy ez a Samsung is betörne. Semmivel sincs több betört Xperia a neten mint bármi más márkájú telefon.
-
xcsabo
senior tag
egy a gond csak a z vonallal - én is ezen gondolkodtam egy ideje.
az, hogy ha rákeresel a neten, hogy eladó xperia z 1-2-3, találsz egy csomó
töröttet. beszéltem egy "szakértővel" aki levezette nekem, hogy ezeknek a kijelző és
a nyák lap között hézag van (tervezési hiba), kvázi nincs megtámasztása hátulról, így csak egy kis szimpla
zsebben hordástól, vagy szőnyegre ejtéstől is betörik, elreped.lehet, hogy hardveresen erősebbek ezek, de jobban is kell rá vigyázni sajna.
nekem még xperia go-m van, jó párszor leesett, pedig nem is ütésálló,
de (kopp-kopp-kopp) eddig nem tört, repedt, esett szét.nagy dilemma igaz, de a kérdés, hogy mi a fontosabb. a jó hardver, vagy
hogy lehessen nyüstölni.persze kihozhatnának már egy olyat is ami ötvözi ezeket, és nem csak az USA-ban lehet kapni pl.
-
ctvagyok
őstag
Ezeket a SOCket honnan szedi a Samsung? Jáj.
Ez sem lesz frissítve. -
blagolf
senior tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
1. nem a saját
2. nem Qualcomm
3. nem MediaTek
Mit nem értesz?
4.4.4-el jön ki az azt jelenti hogy úgy is marad. (a Samsungot ismerve) -
Turbobacsi
senior tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
így jobb lenne? "A Samsung nem a Samsung, nem a Qualcomm, nem a MediaTek, hanem egy negyedik gyártó chipsetjét választotta strapatelefonjához"
-
bollokcs80
Korrektor
-
F.B.I.
veterán
Jó lesz ez csak csökkenteni kell az árat. Milyen jobb, olcsóbb készülék van itthon, újonnan, por és cseppálló kivitelben, ennyi pénzért?
-
Csapoati
nagyúr
Ejj, a kijelző lehetett volna AMOLED, az akksi kicsit nagyobb és máris jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két év után frissült a Galaxy Xcover strapasorozat. A harmadik generiációs Xcover WVGA kijelzőt, négymagos, 64 bites SoC-t, valamint MIL-STD 810G és IP67-es védelmet kapott.
- Autós topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest