-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz
RockCNC #7165 üzenetére
2018 decembertől használtam a Galaxy Watch 46mm bt órát. 2022 decemberben váltottam GW4C 46mm lte-re. Ami nagyon tetszett, hogy fürgébb, gyorsabb az óra. Sima Watch nem tudta azt, hogy ha a telefonom dual simes akkor az óráról indítok hívást úgy, hogy én választom mi melyik sim indítsa a hívást. Ez a probléma a GW4C-nél megoldódott mivel ezt tudta. Viszont az automata tevékenység felismerésnél nem volt kerékpározás ez viszont zavart a 4-ben mivel a sima tudta. Ez is megoldódott a 6-ban, itt már újra tudja. Nos a GW6C nagyobb ez tény, de nekem kényelmesebb, mint a 4 volt, nem áll el a szíj töve sem annyira a 6-nál, mint a 4-nél. Nagyobb az óra, de kisebb a keret is így a kijelző látványosan nagyobb és sokkal szebb, fényesebb a kijelző. Órával való fizetésről nem tudok nyilatkozni, mivel OTP-s vagyok és ott nem megy a Google Wallet csak mókolással de működik rendesen a WearOS-en ahogyan a fórumon olvastam. Végül az üzemidő, a GW 46 nekem 4-5 nap volt az elején, ha jól emlékszem, de végén már lehet nem tudta csak a 2-3 napot. GW4C 2-2,5 nap volt és GW6C jelenleg nem tudja a 2 napot sem 5 nap használat után, de az elején nagyon merült, tanulási fázis meg szerintem még kell rá egy frissítés, hogy beálljon. Viszont szerintem ez is 2-2,5 nap lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Automata kávégépek
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest