Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdrianS2K
csendes tag
Sziasztok!
Április 15-én vettem meg első okosórámat egy 46 mm-es Galaxy Watch formájában. Nagyon megszerettem, tök jó az akku idő is (3-4 nap), pedig nincsenek letiltva a dolgok, több GPS-szel folytatott edzéssel 2-3 nap. Viszont Iphone mellett használom és bár előre tudtam, mik lesznek a korlátai így a watchnak, úgy voltam vele, hogy nem fognak hiányozni. Na most így másfél hónap után elkezdtem kihagyott ziccernek érezni, hogy nem tudja azokat a dolgokat, amiket androiddal tudna, így bepróbáltam egy Apple Watchot és az marad.
Tehát van egy eladó 46-os Galaxy Watchom, Ringe lünetta védővel, vagy 6 db Ringe üvegfóliával, egy Spiegen tokkal meg vagy 3 noname Aliexpresszessel, valamint még valahol úton van egy Trumirr fémszíj és egy Ringke tachymeteres lünetta védő. Euronics vásárlás, 2021.04.15-ig garanciás, gyönyörű állapotban. Ezért így egyben vagy 85.000-et gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- További aktív témák...
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest