Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Az eladónak hinni, akinek az a célja, hogy vásárolj? Ilyet nem csinálunk.
A szoftvert is ki lehetett volna előbb próbálod, mert önmagában is működik, nekem az az első, ha az nem tetszik lehet akármilyen fasz@ a kütyü.
Bocs, de ezek mind elkerülhetőek lettek volna. Ezzel nem az órát védem, csak úgy jön le, hogy az óra és a szoftver a rossz, holott itt arról van szó, hogy nem a neked megfelelő órát vetted. -
Atlantis
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Tanulság: nem az eladóknak kell hinni, legtöbbje azt sem tudja, miért van ott, azt meg pláne nem, hogy mit árul (tisztelet a kivételnek).
Nálam beállít a 2 nap körüli üzemidőre, így már megfelel, az elején viszont én sem voltam jóban az eszközzel. Ami bosszantó, az elbaszott szíjrögzítési megoldás, utángyártott szíjat alig lehet hozzá értelmeset találni, gyáriban meg csak ezek a szemétre való szilikonszíjak vannak. Már látom, hogy az lesz a halála az órának, hogy a szíjrögzítő pöcök a folyamatos feszültségtől ki fog szakadni a tokozásból.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Kíváncsiságból majd megkérdezem a srácot otthon neki mennyit megy el. Heti 1-2 futásra ő is használja, és nagyjából ez a 1,5 naponta töltés az stimmel, amit a vezeték nélküli töltés még úgy ahogy elviselhetővé tesz.
Amit viszont tudok, hogy az én garmin-om az elmegy 14 napot. Ha nagyon sokat használom a gps követést (heti 8-10 óra futás és mtb), akkor 7 nap. Vagy akár egész napos teljes reggeltől estig tartó sportnapot is könnyedén végigbír gps + galileo rögzítéssel, pulzussal stb... egy óra alatt merül így kb 5%-ot.
Összességében tényleg nem biztos, hogy az igényeidnek igazán megfelelő eszközt vetted meg.
-
harry3
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A Wear OS-szel sem jársz jobban, ott is ennyi az üzemidő. Ne vedd sértésnek a kérdésemet, de ha láttad a tesztekből, hogy 1-1,5 nap max. az üzemidő és tudtad, hogy neked ez hátrány, akkor miért ezt az órát választottad?
-
eladogeppc
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ez igaz. Egyetértek veled.
A Samura vissza térve azért durva ez az 1-1,5 napos üzemidő.
Nem életszerű egy órát ennyiszer levenni és töltögetni.
Elvittem egy beltéri futásra futópadon 30 percre, és ezalatt 16%-ot merült.
Ha folyamatos a pulzus mérés akkor éppen egy nap jön ki.
Néztem még Wear OS órát, de a fitt tevékenység elég gyenge ott is. -
harry3
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Már akinek komoly. Nekem a Honor, Huawei, Xiaomi és társai által nyújtott szolgáltatások és a felhasználói élmény eltörpül amellett, amit a Samsung vagy akár a Fitbit, Garmin nyújt.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A bip és stratos is inkább a sportórák rendeződése szerint működik és nem igazi okos órák, nem droidot futtatnak, ezért bírják jobban.
Persze az örök kérdés, hogy ki mit ért okos, sport, vagy bővített funkciójú sport óra alatt. Ma a sport órák funkcióit kibővítették annyira, hogy sokan azokra is azt mondják okosóra, amiből az is nagyon jól látszik, hogy a valóban hasznos órába tehető funkciókat jól megoldották, kvári az "igazi okosórák" nem feltétlen olyan vonzóak már. -
eladogeppc
veterán
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Azoknak a támogatottsága a béka segge alatt van, és kijelzőjük a közelébe sem jön az amolednek.
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez normális. Az okosórák ilyenek.
-
eladogeppc
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ez mind rendben is van, de nálam alig nyomkodva 1 nap alatt 24%-ra lemerült az óra úgy, hogy szinte semmi sync nincs.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szerintem kicsit hasonló dilemmád lehet, mint amiről előtted PuliPuli-val irkáltam. Tisztázni kell, hogy mire van szükséged. Mint általános és divatos óra jó az active és árban is kellemes. Fiam is ilyet watch active-ot használ.
Míg ha sport és edzés a fókusz, akkor venni kell egy igazi rendes mulisport órát (garmin, suunto, polar). Azok egész nap mérik folyamatos diagrammal a pulzust edzésen kívül is és mégis 1-2 hetet elmennek és ha olyan fontos a messenger üziket is mutatják.
A bip egyébként árához képest elég jó, a gyengéje a szoftver támogatottság (mobil app), ami azért messze van a nagyok szintjétől. -
eladogeppc
veterán
válasz
Atlantis
üzenetére
Pont ezért vettem egyébként.
Előtte egy Amazfit BIP-em volt. Összemértem a Huawei Band 2 Pro-mmal, vérnyomásmérővel és a futópad pulzus mérőjével. Az Amazfit BIP nem volt gáz, max 1-5 eltérés volt csak.De az is fura, hogy tegnap éjfélkor vettem le töltőről, és nem igen használtam még, konkrétan jött 3 messenger üzenet, illetve 2 óra folyamatos pulzus mérés volt amit kikapcsoltam és most 35%-ot merült. Ez kemény azért.
-
Atlantis
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ha 10 percenként méretsz vele, honnan tudná szerencsétlen óra a köztes értékeket? Összeköthetné a pontokat, ez igaz, de attól az még nem lenne valós a diagram...edzés közben meg folyamatos a mérés, arról van vonal-diagram.
Más kérdés, hogy szerintem a pulzusmérése kritikán aluli módon pontatlan, személy szerint nem is foglalkozom vele.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Vettem én is egy ilyen órát. A kérdésem az lenne, hogy ha pulzus mérésnél 10 perces időközök vannak beállítva, akkor miért csak pöttyök jelennek meg ?
Vonal grafikont nem tud belőle csinálni ? Ez így nagyon gáz.
Ha folyamatos mérést állítok be, akkor meg merül mint atom, de olyankor vonal ábra van.Gyakori mérés esetén az órán csak max és min értéket mutat.

Köszönöm szépen !
-
sebgutkopf
őstag
válasz
PuliPuli
üzenetére
Még mielőtt nagy érvágásnak tartanád a "sport órákat" azon túl, hogy azok sportra messze alkalmasabbak az okos dolgokban se olyan bénák mint gondolnák, egyre több sokszor akár fölösleges okos funkciókkal bővültek már a sport órák az elmúlt években, de mindezek mellett a jó képességeik nem vesztek el.
Sportra az is szempont, hogy gombos vagy érintőkijelzős a kezelés, amit izzadtan erőkifejtés közben is előfordulhat, hogy használni akarsz...
Alapvetően azt gondold át, hogy mi az a plusz, amit tényleg csak egy androidos vagy tizen okosóra tud, de pl egy garmin (vivoaktív 3, fenix 5, vagy ezek music verziói) nem, és értelme is van a funkciónak?
Nekem ugyan könnyű volt a döntés, mert nálam ez a lista nulla elemet tartalmazott, de ettől még neked szerepelhetnek rajta tételek. -
gyuri2008
veterán
A viber hívásokat nem jelzi az óra.
Mi lehet a gond? -
PuliPuli
csendes tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Köszi a részlets választ, én is néztem a dirket edzésre készült sportórákat, viszont szeretnék okosórát is és így a költségvetésembe nem fér bele sajnos mindekettő, ezért keresnék valami köztes megoldást.
Faternak valószínűleg marad a Gear S3 én meg agyalok rajta. -
sebgutkopf
őstag
válasz
PuliPuli
üzenetére
Ha a sport és edzés tényleg szempont, ami a heti aktív óraszám alapján annak tűnik, akkor egy igazi sportórát vegyél a bringázáshoz. Ezok ugyanúgy minden telefonon értesítést kezelnek mint ezek, míg az akkus idejük 1-2 hét, a transzflektív kijelzők semmit se fogyasztanak, ellenben napfényben minden másnál jobban látható és nem melleslek gps követéssel is értelmezhető óraszámot tudnak produkálni.
Ami szempont, hogy milyen az alkalmazás oldali támogatásuk az óráknak (milyen funkciók, kimutatások elemzések érhetőek el), ebben óriási különbségek vannak a sportra és általános célra kitalált órák között.Sportra: garmin, polar, suunto
Ezekhez külön kerékpáros kiegészítők is vehetők, mint wattmérő, pedálfordulat mérő, mellkaspánt, stb...Általános okosórának meg, amiket te felsoroltál azok rendben vannak.
A célt tisztázd és látszani fog hogy neked mi való. Ja és nem biztos, hogy neked és apukádnak ugyanolyan óra kell.
-
PuliPuli
csendes tag
Sziasztok!
Közeljövőben szeretnék okosórát vásárolni magamnak, illetve édesapámnak 50-60 ezer forint környékén.
3 órát néztem ki ( A Xiaomitól most eltekintek):Huawei Watch GT
Galaxy Gear S3 Frontire
Galaxy Watch ActiveHeti nagyjából 8-10 órát kerékpározok edzésszerűen, illetve néha lejutok a konditermbe is.
A fater is biciklizik, csak ő kevesebbet.
Tanácsotokat, illetve a véleményeteket szeretném kérni a vásárlás előtt erről a típusról, illetve a többiről is, ha van valakinek tapasztalata.
Előre is Köszi! -
harry3
őstag
Valaki nem tud olyan hazai boltot, ahol lehet kapni védőtokot?
-
gyuri2008
veterán
Köszönöm a válaszokat, a nejemnek akarok venni egyet.
-
gyuri2008
veterán
Mi a reális akku idő?
-
Atlantis
veterán
Spotify még nem került előtérbe nálam, de a kapcsolat az stabil volt mind az i8-cal, mind most az S10e-vel.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
A Magyarországi megjelenés napja óta használom az órát egyre kevesebb örömmel. Sajnos több olyan problémám van amire eddig nem találtam kifejezetten magyarázatot, így gondoltam megkérdezlek Titeket mik a tapasztalatok.
Az óra egy Note 8 készülékkel van párosítva.
1.Naponta többször előfordul, hogy megszakad a BT kapcsolat az Óra és a telefon között (a telefon még csatlakoztatva van az autó BT-s fejegységével) ami nagyságrendileg 10-15 le és újra csatlakozás közé tehető.
2.Spotify offline zene hallgatás: Egyszerűen használhatatlan, hiába van az órára letöltve a zene ha nincs kapcsolat a telefonnal vagy Wifi-vel nem működik. 3-4 alkalommal sikerült működésre bírnom, de zene váltáskor megáll a technika. JBL reflect mini van az órához csatlakoztatva.
Egyáltalán nem tartom kizártnak a User errort, de már elég sok próbálkozással éltem, a telefonon és az órán is volt már gyári beállítások visszaállítása.
Szívesen veszem a tanácsokat, ötleteket.
Köszönöm!
-
enonlui
tag
És próbáltam nfc vel. Mivel ez a gagyi sony füleseken nincs külön bluetooth-os gomb. Így nem tudtam a fülesen újra indítani a bluethoth-t. Tehát hiába rakom az nfc közelébe az órát semmi reakció
-
enonlui
tag
Hello mindenki!
Segítségeteket szeretném kérni. Megpedig abban hogy. Hogyan lehet az órát headsettel össze kapcsolni?
Van egy sony bluetooth füles és az óra nem lát semmit. Csak a telót. Futáshoz nem vinném magammal a telót. Tehat az orara3raktam zenéket és úgy halhatnám vezeték nélküli fülessel. De az óra nem talál semmilyen kapcsolatot....
Valaki valamit tud mondani....? -
válasz
Aprósólyom
üzenetére
A bankodnak kéne írnia appot, ami az órán fut, ez meg nem fog megtörténni pár száz ember miatt (mert ugye a mobilodra is kell alkalmazás a fizetéshez) . Ugyanezért nincs (és információm szerint nem is lesz) samsung pay Magyarországon. Pesze utóbbi működik az órán, csak hát ennek működéshez külön szerződések kellenek a Samsungnak, meg talán extra törvényi előírásoknak kell megfelelni, és megint ott tartunk, hogy nem éri meg az extra befektetés. Aztán ki tudja, most, hogy az Apple elérhetővé tette a saját fizetési megoldását nálunk, lehet , hogy a Samsung is lépni fog. Szóval nincs korlátozva az NFC, csak nincs megoldva , hogy nálunk is működjön.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én Angliába napi szinten használom a Samsungpayt folyamatosan az órával fizetek telefon nélkül nem próbáltam de valószínűleg nem menne.
A Samsung Health app-on belül kell keresgélni,hogy ott tudod e csatlakoztatni a pántott és a végén együttes eredményeket nézni. -
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Csak a Samsung Pay-jel használhatod, ami nem működik nálunk.
-
Atlantis
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szerintem még mobillal sem képes NFC-s fizetésre, mivel a Samsung Pay itthon nem működik.
-
Aprósólyom
addikt
Ez az kütyü mobil nélkül is képes az NFC fizetésre? Vagy kell hozzá mobil net? (Pl. ha futáshoz nem cipelném a telefont.)
Képes csatlakozni valamilyen pulzusmérő mellkaspánthoz? Pcmag oldala szerint az apple watch és a Polar H10 146bpm-je helyett csak 140-t mutatott ez a Samsung watch active.
-
aron1994
csendes tag
Használ valaki az órához kijelzővédő fóliát?
-
Atlantis
veterán
Valaki tud esetleg normális fémszíjat hozzá? A gyári szilikon nálam is irritációt okoz.
-
miklos16
csendes tag
Sziasztok, szeretnék vásárolni egy ilyen órát, de felmerült egy kérdés bennem, megtudná valaki mondani, hogy facebook messengerbe kapott képeket meg tudom e nézni az órán?
-
mugencivic
tag
Vettem egy ilyen órát, eddig aránylag tetszik, S10e-vel használom.
Tegnap vettem hozzájuk egy Samsung gyári dupla vezetéknélküli töltőt (Wireless Charger Duo). Ezt ni: [link]
Drága (29990 - SE Store), de elvileg nagyon praktikus, pl. mert egyszerre lehet tölteni a telefont és az órát, egy adapter kell csak hozzá, ráadásul az S10-hez ez a létező leggyorsabb QI töltő.
Egyetlen probléma van csak, hogy amikor az órát töltöm vele a jobb oldali részen, hiába éri el a 100%-os töltöttséget és vált zöldre a LED, soha nem áll le a ventilátor ami a töltőben van. Mindegy, hogy ki vagy bekapcsolt állapotban töltöm az órát.
Ugyanakkor ha a telefont töltöm rajta (akkor is ha a jobb oldalon, ahol az órát szokás), akkor leáll a ventilátor ha vége a töltésnek.
Na ez így elég bosszantó. Nem mintha zavaróan hangos lenne a ventilátor benne, sőt... De szerintem valami akkor se kerek, így én nem annyira szívesen hagyom rajta éjszakára az órát, ugyanakkor kivárni sincs kedvem hogy a töltés végeztével levegyem (mert az kb. 2 óra)...
Valaki esetleg találkozott már ezzel a problémával? Az óra a hülye vagy a töltő?
-
Wazzo
csendes tag
Hol tudom beállítani a magyar diktálást? Messengeren kaptam üzenetet, válaszolnék magyarul, viszont csak az angolt ismeri. Telefon/óra angol nyelvre állítva.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
Dolgozni is szoktam így nem tudok rögtön válaszolni..

10 perc séta/1000 lépés után jelez az óra,hogy rögzíti a sétát mikor befejezem a jelentésben csak annak a helyét mutatja a GPS ahol abbahagytam a megtett útvonalat sajnos nem.. Ma megpróbálom ha én állítom be,hogy na már most séta lesz akkor elkezdi e pontosan követni az útvonalat.
S9 telefonnal használom és a Samsung Health appal követem a dolgokat.
Szerk.: Én is kíváncsi vagyok,hogy mi mikor mennyit eszik az aksibol de így is kibírom a két napot. De egy 10-15 percet reggelente szoktam tölteni.
-
Atlantis
veterán
Jól elbeszélgetek magammal.

Találtam egy cikket, talán másnak is hasznos lesz: a problémáim egy részét az iOS-társítás okozza...

A GPS-t is sikerült életre kelteni, de elverném a nyakát annak, aki kitalálta, hogy ha már a kapcsolatoknál engedélyezem a hozzáférést, akkor az edzésnél külön mi a bánatos kutyalábért kell még egyszer engedélyezni?
A hektikus akkuhasználatra viszont nem találtam magyarázatot, jó lenne, ha listázva lenne, mi mennyit fogyasztott.
-
Atlantis
veterán
Valami nem kerek azért...az akku egyik nap egy éjszaka alatt merül 40%-ot, másik nap meg 10-et sem...fogalmam sincs, miért, nem tudom megnézni, mi ragad be. Kikapcsoltam minden vackot rajta, nem néz pulzust, nem néz stresszt, nem kapcsol be kézemelésre, csak érintésre, de így is éhen döglik 1 nap alatt, ha beragad neki valami. Az elég gáz, hogy naponta ki-be kapcsoljam, mert egyébként megbízhatatlan, mikor megy az agyára valami.
A GPS-t én sem tudom működésre bírni, elvileg jól van beállítva, de soha nem mér távolságot edzésnél. Üzenetre, mail-re nem tudok válaszolni vele, hiába néztem a használati útmutatót, azok felületek be sem jönnek.
Kicsit csalódás ez így...
-
Linirozi
újonc
Linirozi
újonc
Sziasztok! Segítséget kérnék. Galaxy Watch Active órát vásároltam. Párosítottam a Samsung S9 telefonommal. Mind az órán, mind a telefon Samsung Wearable applikación beállítottam a helyadatok megjelenítését és a GPS-t. Viszont szabadban való sportolasomat nem jelzi térképen így sem, ha az órán indítom el pl. a futást. Ha telefonon az S Healtben indítom el a futast,ott mutatja. Mit rontottam el? -
-
Atlantis
veterán
Beszereztem egy ilyen órát, első okosórám és egyelőre még iPhone-nal használom. Kérdésem lenne, hogy van ennek hátránya, van olyan funkció, ami így nem működik?
A folyamatosan villogó zöld fény nálam is probléma...nem tudom, hogy emiatt-e, de 1 napot ha kibír a cucc, ez nem túl jó. Alapon van minden, még nem sokat állitgattam, ahogy elindult, úgy van.
Kinek milyen szoftververzió van, melyik a legfrissebb?
Csak BT-on kapcsolódhat telefonhoz? Akkor minek van benne Wi-FI?
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
A Samsung Galaxy Fit-ről tudtok esetleg valamit?
Idén jelent meg a Watch Active és a Fit e társaságában, de sehol sem lehet megvásárolni.
Esetleg rendelkezik valaki valami információval, hogy egyáltalán kapható lesz-e?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Ismerősöm szeretne ilyen órát, de Huawei P20-a van. elmondása alapján angol fórumokon az a hír járja, hogy nem igen működnek együtt. Van erről valakinek hiteles információja?
-
-
Vassy76
újonc
Sziasztok,
azt meg tudnátok mondani, hogy ha egy értesítést törlök az óráról, az a telefonról is törlődik vagy ott csicsereg nekem továbbra is, amíg magán a telefonon el nem olvasom (Note8)?
Köszi! -
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Ja, szerintem sincs összefüggés. Én kikapcsoltam ezt meg a pulzus mérést is, mégis előfordul időnként, hogy villog.
-
Linirozi
újonc
Sziasztok! Segítséget kérnék. Galaxy Watch Active órát vásároltam. Párosítottam a Samsung S9 telefonommal. Mind az órán, mind a telefon Samsung Wearable applikación beállítottam a helyadatok megjelenítését és a GPS-t. Viszont szabadban való sportolasomat nem jelzi térképen így sem, ha az órán indítom el pl. a futást. Ha telefonon az S Healtben indítom el a futast ott mutatja. Mit rontottam el?
-
engé
tag
Többen is panaszkodtak a megállíthatatlanul villogó pulzusmérő miatt. Úgy tűnik megvan a megoldás: A stressz szintet mérő widget okozza. Ha megnyitjuk és legörgetünk legalulra, akkor ott lesz az auto sztressz beállításokban az opció, amivel kikapcsolató a sztressz szint folyamatos mérése. Utána nálam már nem jelentkezett a folyamatos villogás.
-
-
thomeee91
csendes tag
Nappal ki volt kapcsolva a bluetooth kapcsolat?
Én max úgy tudok ilyet összehozni, hogy éjféltől reggel 8ig repülőgépes üzemmód + éjszakai üzemmód, az kb. -6% a 8 óra alatt.
Utána nappal pár óránként a bluetooth-t bekapcsolom szinkronizálni. Így estére kb. -25-30%
Terheléses teszt pedig: futáshoz egyszerre használom a bluetooth fülhallgató (Galaxy buds) zenehallgatást az óráról, GPS, aktivitásmérés, folyamatos pulzusmérés, így körülbelül 2 óra 50 percet bír nekem 100%-ról 0-ra. -
Maxxy10
addikt
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Nem.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
tepsivitez
üzenetére
Futáshoz vagyél egy renses sportótát. Értesítést azok is tudnak és elmennek akksiról 1-2 hetet. Olcsóbbnak ott a Garmin vivoaktiv 3 kb 70k és sportban messzemás szint. Vannak zenelejátszós verziók is. De ott vannak a Suunto és Polar-ok is.
-
válasz
thomeee91
üzenetére
Tényleg úgy néz ki, mintha lassabban merülne. Az update előtt kb másfél százalékot merült nálam az akku óránként, most meg kb egyet. A töltés kijelzés is tetszik, most mutatja a kikapcsolt kijelzőn is, hogy épp tölt. Kíváncsi vagyok, hogy így most tényleg át fogok-e tudni állni a 3 napos töltésre a 2 naposról (a 3. napba már nem mertem belemenni 30% körüli akkuval).
-
Maxxy10
addikt
Nekem most jelzett a telefon, hogy van elérhető szoftver frissítés az órára.
-
maccar
újonc
Sziasztok, az Acitve óra gyári óraszámlapjai beszerezhetőek vagy letölthetőek valahonnan? Tudna valaki segíteni ebben?
-
Selathia
újonc
Sziasztok! Watch activehoz van valamilyen app ami intelligens ébresztést is tud? A sleep as android-ot próbáltam, de szerintem borzasztó és nem venném meg pénzért, valami egyszerű megoldás nincs?
-
Maxxy10
addikt
Valaki használ valamilyen fóliát?
-
smokin
aktív tag
Nálam még mindig folyamatosan villog a szenzor,pedig egész estére kikapcsoltam és úgy töltöttem.
Ha haza érek akkor megpróbálom a gyári visszaállítást,hátha az segít rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest