- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
Mire gondolsz?
eSIM beállítása?
Kaptam egy QR-kódos A4-es lapot, a kód egyszer használható.
Azt kellett beolvastatni a telefonnal a Wearable applikáción belül. De ez tavaly június elején volt, azóta elfelejtettem a részleteket.Nekem Telekom-os Multi SIM van eSIM formátumban.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
De. Bármilyen eSIM, akár másik szolgáltató kártyája is. Semmi köze a telefonban lévőhöz semmilyen formában.
Annak nyilván meg van az előnye, ha MultiSIM-et (Telekomnál ez a neve) kap az óra azaz kapcsolódik a telefonban lévő kártyához és ha a telefon ki van kapcsolva, nem elérhető (elromlott, hálózati problémái vannak) vagy nem viszed magaddal, akkor is tudod fogadni a számodra érkező hívásokat illetve tudsz indítani hívást a telefonban lévő SIM terhére az órán. Meg netezni is tud az óra a netcsomagod kontójára. Valamint a fő SIM hívószámát jelzi ki a hívott fél készüléke is - már ha az ő szolgáltatójának rendszerein is átmegy ez a szimulált hívószám. Ha nem megy át, akkor a valójában külön, egyedi hívószámmal rendelkező Multi eSIM saját számát írja ki a másik félnél.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
PeteePeti
őstag
Jah az általad linkelt oldalról rendeltem én is mindkettőt!
Fentebb csak a szemléltetés miatt linkeltem a gyártó oldalait!OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
anadroid
senior tag
Regisztrálj a Zen.com-on, ingyen van, a virtuális kártyádat azonnal használhatod, forinttal érdemes tölteni, kártyával, és benne váltani. A kedvezményhez az alkalmazásbűl kell indítani a vásárlást. Itt nagyjából állandó a 3,5%, időnként 1-1 napra megduplázzák.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
Szinte biztos, hogy olcsóbb lenne, töltő+állvány+szállítás 9,05$ Alin. Ha van zen kártyád, akkor 3,5%, vivid kártyával kedd éjfélig 16% visszatérítés jön a banktól, ha az Aliexpressen veszed. Holnaptól meg a téli vásár miatt még olcsóbb. Tenet League Store a kereskedő.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
MODERÁTOR
Eddig mindig így volt. Egyébként a postánál vagy 400, vagy 800 Ft extra költség van, előbbi akkor, ha online történik az ügyintézés (a pénz befizetése). Erre jön rá az áfa és vám, amennyiben azt is kell fizetni.
Ha nem adja opciónak az Aliexpress Standard Shippinget (állítólag az Aliexpress Saver Shipping is jó), akkor nem tudsz mit tenni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 41mm Hibátlan/2025.04.26. Apple Gar./Akku 99%/p4002
- Apple Watch 6 Gold 40mm Stainless(Acél) Újszerű/Akku 100%/p4001
- Eladó AW S9 41mm, Alza vásárlás, bontatlan gyári szíj
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest