- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OhYeah
kezdő
VÉGRE!!!! Valaki kipróbálta nem csak beszéltünk róla itt a fórumon sokat hogy ezt nem lehet, mert "Vodafone nem engedi\tudja\képes rá"
Én anno ezért raktam fel szlovák O2 prepaid-et mert itt az lett mondva hogy a Vodafone ilyen-olyan sz@r mert nem engedi.
Más: üzemidőt látva sokan "szidják" az órát, pedig sokszor el lett mondva itt ezen a fórumon hogy kell neki legalább 1 hét mire beáll("megtanulja a használói szokásaidat") az óra és utána lehet kb valós következtetést levonni az üzemidővel kapcsolatban.
Valós példa : 44mm-es LTE, 10 percenként pulzusmérés, folyamatos bluetooth, wifi kapcsolat, gyári fekete-fehér számlap, Outlook, Whatsapp, Viber, SMS, telefonos értesítések jönnek. (Outlook csak calendar, Whatsapp elenyésző max napi 5db, Viber még elenyészőbb van olyan nap hogy nincs 1 darab sem), 2 éjszakai alvás van benne, véroxigén nélkül. Napi 4-5 Gpay-es fizetés. LTE automatikusra van állítva, de van hogy a 3 nap alatt 1x sem kapcsol be mert telefon nálam van. Nagyátlagban 3 nap alatt 1 max 2 darab maximum 1 perces telefonhívás az órán LTE-n, mert átírányítom a telefont órára ,mert otthon akarom hagyni. Ezen felül néha a gyaloglást felismeri "edzésnek". Éjszakára LTE kikapcsolva, Szombathelyen lakom, itt relatív jó a lefedettség mindenhol ami a térerőt illet. Ha eszembe jut csinálok rajta egy-egy EKG-t és vérnyomás mérést, de ez esetleges. Nem nyomogatom egész nap, ha telefon van nálam akkor azon intézem a dolgaimat. Samsung Galaxy S20+ a telefon amihez párosítva van.
Fentebbit figyelembevéve, lentebbi az eredmény (ebben nem volt EKG, sem vérnyomásmérés,de volt 1 testösszetétel, meg a többi amit fentebb írtam)
Nekem sem ez az álom, ami az üzemidőt illeti, egy sima Huawei Band-et használtam előtte 2 hét üzemidővel, de egyelőre nem látok más olyan órát amint lehet telefonálni\fizetni és otthon is lehetne hagyni a telefont ha úgy tartja kedvem. Ez az egész akkor lenne számomra tökéletes ha lenne benne még 2-3 nap üzemidő a fentebbin felül - de majd talán 2030-ban
Uff, -
vinczetibor
aktív tag
Nekem angol Vodafone van. Betettem egy vodafone-os sim-et a telefonba, majd a Galaxy Wearable-en belül rányomtam a mobilcsomagokra, Kiválasztottam a vodafone-os sim-et. Néhány másodperces gondolkodás után kérte a QR kódot. Beszkeneltem az e-sim QR kódját és azóta van e-sim az órában.
-
adamklark
senior tag
sosem ástam be magam a szolgáltatók labirtinusába,most valószínűleg hülyeséget kérdezek. szóval bárhonnan veszem független abban az értelemben hogy másik szolgáltatót is használhatok ha ahhoz van kedvem? pl veszem Telekom-tól de Telenoros számhoz csatolnám? De itt az akadály hogy ott nincs esim? nekem mindig is telenoros telefonszámom volt első telefonom óta (baszki több mint 15 év kb, ugyanaz a sim kártya)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával