Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rvbobbi0

csendes tag

Hááát, amennyiben valaki kíváncsi még erre a telefonra, szívesen megosztom tapasztalataimat vele.
    Illetve nem is a trend lite-ról, hanem inkább az erősebb készülékről, a sima trendről.
    Ez az első androidos gépem, eddig többféle hagyományos sony-ericssonom, valamint többféle nokia okosom volt.(N96, N95, N95 8Gb, N82) Igazából még mindig maradtam az N82 mellett, mármint telefonálás céljából, meg fényképezés céljából. Az fényképez. Ez pedig kísérletet tesz rá. Van led villanó, olyan másfél méterig hatásos, van autofokusz, van öt megapixeles kamera, de nem igazán hat meg. A lite képességeinél persze biztosan sokkal jobbat nyújt a sima trend. Ez vonatkozik a memóriára, ami tényleg nagyobb, valamint a közelségérzékelőre, vagy mi a fene az amikor a fejem felé közelítve a képernyő kikapcsol, a fejemtől leengedve újra bekapcsol. Van előlapi kamera is. Egyébként az akku viszont botrányosan gyenge. Szerintem. Tegnap napközben feltöltöttem, most kell rádugnom töltőre újra. (kb. jóindulattal 24 óra, de repcsis üzemmódban!! ebben kb. félóra video nézés, sok olvasás, némi wifizés, meg nyomkorászás, kevés egyszerű játékkal van benne) Ezen a téren nagyon nem vagyok megelégedve vele. Gyakorlatilag telefonnak nem alkalmas a készülék. Ha olyan helyen vagy ahol nincs töltési lehetőség, akkor vigyél tartalék akkut, persze ez még egy tucat gépnél így van, de ez akkor is siralmas. Van egy barátom, neki trend duos van, ő teljesen meg van vele elégedve. Lehet, hogy abban erősebb a szufla? Ráadásul ezt már nehéz egy kézzel használni, mert ahhoz nagy. Csúszós is. Viszont nekem nem lassult még be, igaz nem is használok rajta olyan túl sok mindent. Engem idegesít ez az érintőképernyő. Én speciel utálom, sokkal nehezebben kezelhető, mint egy gombos telefon. Nagyon könnyű mellé nyomni, véletlenül kilépni, vagy indítani valamit. Bosszantóan érzékeny. Mivel szolgáltatónál vettem, olcsó pénzért, ezért viszont nem sajnálom érte azt a pár ezret, mert olvasni, videót nézni, fényképeket nézni jól lehet rajta. Zenében sem rossz, az alap zenelejátszóval is kellemes hangja van, már egy legolcsóbb sennheiser fülessel is. Az enyém egy régi kétezer forintos darab, de egészen jó vele a zene hallgatás. Korántsem audiofil módon, de nekem megfelel. Sajnos a szolgáltatói programok hemzsegnek a készüléken, ez a memória használatra negatív, meg amúgy is ezek java része felesleges hülyeség. Gondolom a rootolás segítene rajta. Így egy hónap után viszont még mindig fingom sincs, hogy most mitől annyira húdeszuper az androidos telefon. AZ unoka húgaimnak is ilyen van, és nagyon szeretik. Ennyi jut eszembe hirtelen.

Új hozzászólás Aktív témák