Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
válasz
code1005 #6167 üzenetére
A Resurrection elég jó. Mindig frissítik.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
code1005 #5863 üzenetére
IronRom3.0 egyszer összeomlott nekem, nagyon nehezen tudtam észre téríteni a Tabot, valszín eközben vétettem egy-két user error-t, de sikerült visszaraknom, azóta is teszi a dolgát lag és hiba nélkül. fent van a 3.2, az is pazar nekem.(mondjuk film+böngészés+youtube+képregény. ennyire használom)
(#5861) gezatata: szintén
-
gezatata
aktív tag
válasz
code1005 #5856 üzenetére
nekem is ugyan ez volt a bajom.
Végül egy friss 6.0.1 után ezt az IronRom 3.2 tettem fel az oldalon leírtak szerint.
az üzemidom is sokkal jobb lett az eddigiekhez képest. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.A kérdésedre is válaszoljak. Ez alapból rootolt.
-
-
oncsi
őstag
válasz
code1005 #2587 üzenetére
30mp-ig kell nyomni a bekapcsot. Akkor minden esetben kikapcsol.
Megjegyzem, hogy pont egy ilyen lefagyás okozhat hibás aksi kijelzést.A Note 8020-is a KK frissitéskor kapta a csúnya grafikát. Szerintem ez tudatosan így készül. Frissitjük, mert megigértük, de érd be az ovis grafikával. Vagy vegyél aktuális csúcsgépet, aktuális Androiddal (amit a következő frissités majd úgy is elrondit).
-
csalafinta65
senior tag
válasz
code1005 #2278 üzenetére
6 -7 órás töltés! Olyan szerencsés voltam, hogy egyszerre voltam tulaja mind a kettőnek..( Note-ot eladtam) Szóval töltése elfogadhatatlanul sok volt. Önmagában a kijelzője szép lenne, de ugyanazon tartalommal egymás mellé téve a Tab S-el gyenge. Feketéje szürke, élességben, szín telítettségben messze lemaradt. Akksija max. 6 óra. Ez is gyenge pontja volt. Sőt jóval nehezebb is. A Tab S messze a világ legszebb kijelzőjével rendelkezik tablet fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tab S család nagyobbik tagja döbbenetesen szép kijelzővel, erős hardverrel és légies kivitelben érkezik. Nem olcsó, de a csúcsmodellek ritkán azok.
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Xbox Ultimate előfizetések
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest