- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos, tenyleg kimaradtak a tabletek.
S6-ra milyen tokot volna erdemes vennem? Jo volna valami kemeny fedeles, meg hazon belul is kenyelmetlen hordozni tok nelkul. Probalom ugy vinni, hogy ne fogjam meg a kepernyot kozben, de ha egy kezem szabad csak akkor nem tudom biztonsagosan megfogni igy. Vagy, ha valamiert csuszik is picit ... Szoval kene valami tok. Billentyuzetes nem kell, eleg lenne ha valami megtamasztasa lenne csak kinyitva mondjuk egy asztalon. Hasonloan, mint a billentyuzetes gyarinak.
-
ghiottone
nagyúr
Dex módban elvileg megy egy kis trükkel. Először TelekomGo indítása teljes kijelzőn - persze újraindul, mert átméretezi, majd a böngésző megnyitása, de az ne legyen teljes kijelzőn, mert akkor szintén "háttérben fut" a TelekomGo csak ugye azt itt is lelővi. Kis ablakban az opera mögötte a teljes kijelzős Telekomos app elmegy és a váltás is jó az appoknál.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Nem engedi. Háttérben továbbra is elérhető, azt kiírja, de rögtön leáll. Az osztott kijelzőnek az opciója sincs rajta lehetőségként. Ki is írta egy pillanatra, hogy nem tamogatott az osztott képernyős megjelenítés.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
taki01
őstag
-
Thocy a ZAGY
tag
Majdnem. Az alap tényleg a szabálysértés (alapvetően a szabálysértési törvény rendelkezik róluk, de pl. kormányrendelet vagy önkormányzati rendelet is határozhat meg ilyet, amennyiben nem ellentétesek a törvénnyel). Ezen felül van a bűncselekmény (kizárólag a büntető törvénykönyvben meghatározott cselekményekkel és elkövetési magatartásokkal), ami lehet vétség vagy bűntett.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
Thocy a ZAGY
tag
A vétség is bűncselekmény. Van a bűncselekmény (csak az lehet az, amit a Btk nevesít), aminek két alakzata az enyhébb megítélésű vétség, illetve - a jogalkotó által társadalomra való veszélyessége folytán súlyosabbnak ítélt - bűntett.
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
WinstonWolf
senior tag
Jobb országokban...
Amúgy pont erre jutottam én is. Magyarországon nincs jogbiztonság. Jogrendszer van, de a végrehajtási rendszer szar. Ha ma beperelsz valakit évek múlva lesz ítélet. Addigra meg semmit sem ér, ha nyersz. Vagy mert a pénz annyit értéktelenedett, vagy mert akit bepereltél cég megszűnt, és nincs kin végrehajtani.
Éppen ezért mindenki azt csinál, úgy csal, lop, hazudik ahogy akar.
Csak a Tesco-s szalámi tolvajokat tudja a rendszer gyorsított eljárásban elítélni 1 nap alatt...WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Mercel
senior tag
Ezt onnan tudom, hogy szerencsére nem igaz, hogy a Note9-en rendszeresen megy akár 3-4 alkalmazás is egyszerre és ténylegesen aktívak.
Nem tudom hogy oldottak meg , de ténylegesen működik. Nekem az OS10es Blackberryk után a valós multitask volt az egyik ami nagyon hiányzott.
A másik az über klaviatúra ami után a Samsung gyári billentyűzete egy katasztrófa ( a többi is)Marcel
-
veterán
Én eredetileg szerettem volna használni munkára is, bár tény, hogy a tartalomfogyasztás volt az elsődleges szempont, ezért is vetem egyáltalán tabletet. Mivel mindig nálam van a subnotebook, nem mindegy, hogy másfél kiló, vagy fél húzza a vállam az év 365 napjában, de be kellett látnom, hogy tableten nem lehet értelmesen egerészni és gépelni, pláne nem egyszerre. Ha pedig már rakok hozzá billentyűzetet, egeret, USb elosztót, USB hálókártyát, akkor ugyanott vagyok, mintha viszek magammal egy kis notebookot, és még lassabb és korlátozottabb is.
Nincs baj a tabletekkel, de ennyi pénzt kiadni csak tartalomfogyasztásra - szerintem legalábbis - teljesen felesleges. Arra ott a fele ennyibe kerülő M5 10.8, amin olvasni és böngészni éppúgy lehet, maximum a ceruza hiánya hátrány.
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus 20%-os kevezmény: oDzvmdCFuyxk
-
Nekton
aktív tag
Nem tudom, hogy, de netre csatlakozva utca házszámra látja a helyemet a Google. Amúgy ki az, aki TAB-bal jár, de mobil nélkül? Nyilván vannak szempontok a TAB mellett, de a késő billentyűzet miatt ezt én már nem tudom meg. Blama volt részükről, hogy kitették a TAB-ot a boltban, ígérték a billentyűzetet másnapra, de nem jött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest