- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
UfoZoli #1042 üzenetére
Én is pont a méret miatt nehezen szánom magam rá, hogy váltani kellene. Lassan 5 éves a tab, de amire kell nekem még elég. Amíg meg nem hal, addig szerintem kitartok mellette, de utána sem szeretnék 10 colnál nagyobb méretű tabletet.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ronda
aktív tag
válasz
UfoZoli #1002 üzenetére
Köszi a tippet, sajnos így sem megy a recovery, viszont találtam német fórumon tippet és az működik [link] . Szóval android 11/One UI 3-tól felfelé csak akkor lép be recovery-be, az említett billentyűkombinációval, ha közben össze van dugva USB kábellel egy bekapcsolt PC-vel. És így tényleg bejön a recovery, viszont az S-pen problémán tényleg nem segít a wipe cache.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
meri
aktív tag
Hmmm, mi köze van a toknak a töltéshez? Eredeti book cover pedig nyilván számtalan helyről beszerezhető, pl. egy keyboard-osat az amazon.it-ről rendeltem néhány hónapja, 36€ volt szállítással - ki kell fogni. Néha elektronikai áruházakban is jelentősen leértékelik a készleten lévő / bennragadt példányokat, lévén az S6 már kifutó (kifutott) termék.
uff
-
Szia!
A fólia az egy nehéz kérdés a géphez. Itthon csak egy-egy helyen láttam, mint pl. Bestmarkt, olyan 4-5k körül / darab.
A SES store nem árul fóliát a géphez, az eladó kiscsaj szerint erre már nem kell, meg amúgy sem működne vele a toll, meg az ujjlenyomat olvasó. Előbbit kétlem, utóbbi gyanúsan jogosnak tűnik...
Szóval részemről eBay volt az opció, 2k-ért rendeltem két darabot. Véleményt még nem tudok róla mondani, mert még nem jött meg. Egyébként, túl sok lehetőség ott sem volt, inkább a tempered glassokat nyomatják. Azzal mondjuk erősen kétlem, hogy megy az ujjlenyomat olvasó.Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy Tab S6, hasonlóan a konkurens csúcstáblákhoz, nem olcsó. Cserébe nem sok kifogása lehet annak, akinek valóban szüksége van erre a műfajra és androidos platformban gondolkodik.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest