- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyecsi44
csendes tag
Hát azt majd meglátjuk. Szerencsére nem ejtettek a fejemre és tudom a jogaimat, és az nem egészen úgy van ahogy leirták. De csak egy példa: a media markt üzletpolitikája az, hogy pénzt vissza nem adnak, max levásárolhatod ha már nem akarod a terméket. Én mégis kiharcoltam, hogy azonnal fizessék ki a termék árát. Nem lenne bajom a szervizzel, csak már nem egyszer jártam úgy, hogy hibás volt valami, visszavittem, ők el szervizbe, és visszakaptam ugyanolyan hibásan. Na, hát ezt most nem fogják eljátszani. De mint irtam, majd megirom mi volt
-
nyecsi44
csendes tag
sziasztok, nekem karácsony óta van tab s3-om, és azóta vagy 20-szor magától, minden előjel nélkül újraindult, aztán nem müködik a wifi... kis pihentetés és pár ki be kapcsolgatás után észhez tér, de ez abszolut nem normális szerintem egy ilyen drága készüléknél. Sajnos csak most kaptam meg a jótállását, mert akitől kaptam most találta meg, igy viszem vissza.... kiváncsi leszek, hogy kicserélik e. Kiváncsi lennék, hogy másnak is volt e ilyen problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest