- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
"... az újraindításhoz tartsa hosszan lenyomva egyszerre a Bekapcsoló gombot és a Hangerő gombot lefelé legalább 7 másodpercig."
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
Nem tudom másnak előjött-e, de nekem volt egy olyan "bug" az első 7-es rendszerben, hogy néha felvillant valami a képernyő közepén. Főleg böngészéskor. Mintha egy kurzor lett volna, vagy az az oldal tetejére ugró gombóc. De tényleg csak felvillant egy pillanatra. Azt hittem a böngésző, de egyszer előjött más appban is.
Mióta kijött ez a frissítés nem találkoztam ezzel a dologgal.Továbbá, ha valaki még keres üvegfóliát a tabra, van egy tippem: [link]
Nem filléres, de a tab sem, szóval szerintem megéri. Szállítással £13.42 volt.
Megkockáztatom, hogy jobb a tapintása, mint a saját üvegjének, bár ez nyilván ízlés kérdése is. Haver elég kritikus az ilyenekkel, de még ő is megdicsérte.
Azt hiszem, hogy 0.26-os, jelentősen vékonyabb, mint a telón a 0.33-as Nillkin. Ráadásul lekerekített, nem zavarja az ujjlenyomat olvasót, nem is kényelmetlen azt használni. Valamint van lyuk a kamera + szenzornak felül.
Igazi felüdülés volt a magától eltörő ebay-es után. Már megvan egy ideje és még nem találtam rajta karcot. Szóval nekem bevált.Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
válasz #65510400 #570 üzenetére
Nem lehet már Gerillát kapni? Bárhol nézem kifutott, pedig előző tablethez olyan volt nekem is és tényleg nagyon jó.
Egy ilyet vettem akcióban egy ezresét látatlanban, de csak tok nélkül fér bele, a book cover már nagy hozzá.Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
válasz #65510400 #539 üzenetére
PDF olvasással nekem is. Legutóbb olyan 6-7 óra jött ki. Bár volt benne valamennyi WoT, de tényleg max fél óra. Amúgy nem azt mondom, hogy kifejezetten gyenge ilyen téren, hanem, hogy ha 1-1,5mm-el vastagabb lenne 1-2Ah-ért cserébe azt nem bánnám.
Amúgy használtok valami adblockot? Van a Galaxy Apps-ban a Crystal, az Adblock Plus, Playen meg ott van az Adblock Fast, ami elvileg a "hivatalos" Samu partneré. Természetesen a gyári böngészőhöz.
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Néhány napja végre én is tulaja vagyok egy ilyen (SM-T813) tabnak.8.4 után nem ért csalódás. Remek sebesség, szép kijelző. Egyedül az akkuidő az ami kicsit lehetne nagyobb, de hát ez a vékonyság ára, 8.4 sem volt túl acélos ilyen téren. Ráadásul a telóm a 4000-es akksival elkényeztetett
Kipróbáltam, NEM támogatja az MHL-t.
Rendeltem rá üveget, hát ettől nem ájultam el. Ez az oleophobic réteg nem jön be annyira. Legalábbis a telón a Nillkin mérföldekkel jobb. Ráadásul a sikeres ujjlenyomat-olvasások aránya is romlott tőle.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz NandorHUN #517 üzenetére
Azt nem tudom egy amerikai billentyűzettel mit csinál a számítógép , dea telómon ezt magyarra állítva magyar bill-ként működik:
Számítógép egyből magyarként kezelte, bár az a gép beállításán múlik szerintem.
Most esik le, hogy pont leírtam mit is csinál a gép ilyen esetben
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz valterka7 #500 üzenetére
Nekem van egy Ilyenem, de még tabom nincs hozzá
Ha minden jól megy holnap rendelem a gépet, és pontot teszek majd a 813/819 MHL képességét érintő kérdésnek a végére is.
A billentyűzet elég minőségi, a fedlapja kékes hatású és fém. A leírás annyiban hibás, hogy nem US, hanem GB kiosztású, megvan a helye minden magyar karakternek és az Enter sem a töpörödött fajta. Akkumulátoros, nem elemes. Egy kis kritika vele szemben, hogy a Space kicsit csattog, a többi gomb elég csendes.Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
-
Titmouse09
aktív tag
válasz NandorHUN #466 üzenetére
Köszönöm a beszámolót. Igazából a régivel sem volt sok bajom, de ezek szerint ha sikerül beszerezni akkor ez még jobb lesz
Valami miatt a 810-hez húz a szívem, de most látom, hogy a 813-as 135k körül mozog most. Azért az az MHL support sem ér több mint 10k pluszt, semmiképpen sem. De ha valaki azt mondaná a 813 is tudja, nyugodtabb szívvel vennémXiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Megboldogult Tab S 8.4 tabom utódját keresem. Szemeztem az iPad Air2-vel is, de szerintem az iOS nekem nekem van kitalálva. Végül ezt a típust néztem ki, ha sikerül beszerezni nagyon maximum 130-ért.
Van aki ugyanerről váltott és tudna mondani pár szót összehasonlításképpen?Továbbá van ugye ebből 2 verzió. A Snapi CPU-val szerelt gyakorlatilag támogatja az MHL-t, vagy sem? Lenne szíves valaki megnézni nekem a csatlakozóját? Vagy ha próbálta már valaki leírná?
Esetleg érvek/ellenérvek a 2 verzió között, amit eddig nem írt le senki? (már végigolvastam a topikot)
Új hozzászólás Aktív témák
- AI a játékokban és azon túl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- ÚJ, bontatlan iPad 10.gen 64GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!