Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
volt a kezemben múltkor hd2. egyszerűen nagyobbat akarok. pont ekkorát, mint ez
ez a "Venue Pro ", azt sem tudom hirtelen, azmiaz. valszeg nekem az is kicsi de ezek után megnézem...a méret nem gond, van egy újszerű, kis samsonite váltáskám, télen, nyáron mindehová jön velem...
(már abból veszem elő a szalonnát is a bicskával. mint régen a gyári szakik a füles, fekete "gyökértáskából" a szalvétába és 100-as pzs-s zacskóba csomagolt párizsis zsemlét"... )
tehát egy ekkora gép kényelmesen elfér benne. egy normál tablet már nem. és akkor még ott lenne a 3 kütyüs fóbiám. 2 db. elég...
ha lenne ez, a headset és a 2 telefon - az már 4....
ja, akkor nem kéne 2 teló +-ban. már teljhesen belezavarodtam.(de légyszi ne kezd te is a headset agitációt, mert nem fog sikerülni. nem akarom hosszasan sorolni, hogy miért nem kell. nem és kész...)
támát lezártam magamban.
üdv
-
szab.tam
nagyúr
olvasd el légyszi a többi hsz-om is, és a végére megérted a problémám...
(főként a #174)de a véleményem nem fog változni:
nem az a bajom, hogy miért raktak bele gsm-et. igaz, ok, nemcsak sms-re, mms-re való, hiszenén is használok voda mobiweb profit. de akkor már semmiből nem állt volna beletenni egy tetves kis fülhangszórót, ha már van benne gsm.
és nálam legfőképpen emiatt esik ki, mint megveendő telefon. (tab, vagy mittoménmi...)a headset számomra egy utálatos dolog, sosem használtam, nem is fogom. (csak fix pc voip, ülve, jack...). valaki írta, hgy az előre párosított headsetet felkapom. persze. ha mindig hurculom feltöltve mindehová, és ott lesz 3 mp-en belül, hgy azt is felvegyem.. naja.
de asszem már így is többszörösen túllihegtem a dolgot,
csak nem akartalak reagálás nélkül hagyni.
csak nem olyan régen volt pár pontatlan hírecske, beindultak a gyomornedveim, és most nagyon csalódott vagyok. mert valami ilyesmi méretű, chernobili génmanipulált telóra vágyom, igen régóta...
az 5"-os dell-t is nézegettem, de annál nagyobbat szeretnék, és jobbat. az egy elég gyenkécske darab, de legalább jó drága...
-
Everman
addikt
7" a méret miatt mindenképpen kompromisszumokkal jár már, gondolj pl. egy távoli asztal kliensre, vagy akár egy A4-es oldal PDF olvasására, iPadnél nem kell emiatt nagyítgatnom, itt meg muszáj lenne. A súly viszonylagos, én egy nehezebb netbookot váltottam ki vele és nem okoz problémát a kézben tartás, főleg, hogy legtöbbször ölben tartom, mint egy könyvet.
Mondjuk nekem eleve azért fura a dolog, mert ilyen eszközt én elsősorban otthon a kanapén tudok elképzelni, eszembe nem lenne hurcolni, főleg nem zsebben. Ha meg utazáshoz viszem magammal, akkor az iPad is kényelmesen elfér a táskában.
-
smkb
őstag
7"-hoz elég a 800*480. használtam már ilyen méretben ilyen felbontással kütyüt.
Melyik független 249 eur-os 2.2 -es Androidos mobilban van 1ghzes cortex A8 jelenleg?
Kb a Galaxy S és Iphone 4 rendelkezik ilyen teljesítménnyel... de ők egy másik kategória, nem 249 eur.
Tulajdonképpen majdnem 7"-os PMP árban van az Archos, "kissé" több szolgáltatással. 300 eurért meg ott a 10.1 colos 1024*600-al. De az nem kellene, nagy.
Dell Streak mennyibe is kerül ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged