Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• merlinke

csendes tag

válasz fery02 #158 üzenetére

Nem tudom, sikerült e csatolnom a képet, amit a keresőben találtam, de nálam is ez volt a helyzet. Nem volt semmilyen csík, és a droid figura sem feküdt. Ellenben a mobilomon, ahol én magam frissítettem a rendszert. A telefonom -szerencsére- nem kezd bele sosem önkényesen frissítésbe. Automatikus frissítés opció a tabletemen eddig be volt pipálva, a biztonság kedvéért kivettem onnan a pipát. Nem is értem... Eddig tényleg nem volt gondom az android rendszerrel, sőt, nem is értem, miért panaszkodnak erre a rendszerre ennyien, de ez már más téma. Nyilván, ha bajom lett volna vele, nem veszek droidos tabletet, és 'pár' hónappal ezelőtt új droidos mobilt. Jó, a másik az, hogy nem ásom bele magam a végletekig a telefonos op.rendszerekbe, mert csak felhasználói szinten érdekel a téma, ezért sem értettem, hogy miért csinálta a tabletem azt, amit. Szóval valahogy talán 4.1-ről (???) 4.2 lett a tableten, de nem értem, mi tartott rajta órákba... Nem is kínált fel korábban, sőt sosem semmilyen frissítés, amióta megvan a készülék (kb. 2 hónapja). A telefonomon lement a frissítés 15 perc alatt...

(nem saját kép, elérhető itt: http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-02/07/501829_bwq9irqzoajtvv8l_img_1408_2.thumb.jpg )

Új hozzászólás Aktív témák