Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Én is a T-től rendeltem egyet. Azt mondták, hogy jelenleg nincs készleten január közepe vége fele lesz. Azt nem mondták, hogy milyen színű lesz. Mielőtt kiküldik felhívnak és lehet majd választani színt? Ti milyen színűt kaptatok, választhattatok?
-
sly74
csendes tag
-
gojko.m
senior tag
A leírások szerint a tabletnek 32GB-ig kezelni kéne a külső SD kártyákat. Viszont a 8GB-os HC class4 Verbatim microSD kártyát FAT32-re formázva nem ismeri fel. A mezei 2GB-os ADATA microSD-t gond nélkül kezeli. Mi lehet a gond?
-
senki66
senior tag
Ha nem támogatja az OTG-ét, az azt is jelenti, hogy egy mini-micro usb átalakítóval kombinált autós töltővel nem tölthető, vagy az OTG csak az adatkapcsolatért felel, a töltés más tészta?
Ezen a ponton van egy kis átfedés az előző kérdésemmel. Jó lenne, ha mindkettőre pozitív válasz érkezne.
-
senki66
senior tag
Biztos, hogy nem tölt, a másik tab 3-as topikban is azt írták, hogy usb-ről sem tölt, mert az ikon azt mutatja, de valójában szerencsére mégiscsak feltölti a tabot (lehet, hogy lassabban, mint a 230-ról) Azért is érdekelne a tuti válasz, mert szeretném Navigációra használni és akkor a 230-ról töltés nem opció.
-
wayne1
senior tag
Hali. Vettem karácsonyra egy ilyen készüléket a páromnak. Ahogy itt olvasgatom a fórumot arra a következtetésre jutottam, hogy csak BT-os billentyűzetet fogok tudni venni neki hozzá, micro USB-set nem. Jól gondolom?
-
kátú
őstag
Ehez a tablethez nincs valami megoldás(mok) hogy kezeljen pendrivet? olyan is jó, aminek kell egy külső táp, csak a tablet ismerje fel, hogy az pendrive
-
pruzsi
őstag
Ismerősöm ajándékba kapott egyet a t-től.15 ért eladná érdemes annyiért elhozni vagy van ennyiért jobb vagy kicsivel többért 20 körül?
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Azt hiszem megszaporodik a tulajdonosok száma, miután a T-s akcióval kiszórják a készleteket. Eredeti árát közel se éri meg, de így ~11ezerért (vagy ingyen) szerintem tökéletes, főleg azoknak akik csak most ismerkednek a modern kütyükkel (szülők/nagyszülők), vagy nem tudják kell-e nekik tablet és kipróbálnák. -
kátú
őstag
Sziasztok, mostantól én is tulajdonosa vagyok egy ilyen tabletnek
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Miért van, hogy szivargyújtós töltővel nem tölt, csak 220-assal? Próbáltam navi közben tölteni, de elő kellett venni a 220-as excájgot, pedig rádugtam vagy háromra. Elindul a töltés azután pár másodperc után továbbra is érzékeli, hogy töltőre van csatlakoztatva de nem tölt! -
Sordoran
addikt
Mi is így fogunk beszerezni egyet ha minden igaz, de akkor lenne is egy kérdésem most ha tudsz segíteni. Elvileg 4.2-es Androidon már van felhasználói fiókok, ez ezen is elérhető? Szüleim és én is használni fogjuk, de nem szívesen keverném a dolgokat, meg hogy belekutakodjanak én dolgaimba esetleg, jó lenne ha mindenki saját adatait érhetné el a saját fiókjában.
-
Seneved
újonc
Mi a T-homeban szerződést hosszabbítottunk, így volt mellé egy olyan lehetőség, hogy 490Ft-os havi törlesztéssel kapom meg, amit két éven keresztül fizetek. Teljesen megérte szerintem, hiszen (kerekítve) 12-ért kaptam meg 35 helyett. Egy teljesen alap tablet szerintem, semmi ördöngőset nem várok tőle...zene hallgatás, filmezés, netezés, viber...csupán ennyire használom, ahhoz pont elég ez.
Mellesleg megjegyzem, hogy nagyon hamar kihozták, mert kedden voltunk bent és csütörtökön már a kezemben is volt
-
Doggy dog
senior tag
Szerintem nincs benne közelség érzékelő és azért zár le.
Ace 4 is dupla koppal ébred telefonáláskor!Szerintem ha hívás közben megnyomjátok a home gombot,akkor ugyanúgy felébred.
Amúgy Tkom most net+tel+tv mellé ajándékba adja,szerintem úgy megéri
,meg közepes felhasználásra is ok. Szvsz. -
Nem is szükséges már képet lőnöd.
Ajánlani viszont lehet tudok egy programot, amit kipróbálhatsz: ExDialer
Ha nem ismered, ez a gyári tárcsázódat cseréli le egy sokkal okosabbra.
Nem biztos, hogy megoldja a képernyő lezárásos problémádat, de mivel okos, hátha van benne olyan beállítási lehetőség, hogy pl fizikai gombokkal lehessen megszakítani a hívást.Ha nem tudtam segíteni, akkor legalább megismerkedtél egy rendkívül hasznos tárcsázó progival.

-
Tudsz róla linket küldeni esetleg vagy képet? Komolyan érdekelni kezd, hogy melyik készülékre gondolhatsz, mindenféle gúny nélkül.
Ami a topik tárgya (és ami itthon van a konyhapulton) az egy T110-es modell, ami csak egy egyszerű táblagép, nem támogat sim-et, és csak microSD káryával bővíthető.
Duplakoppot meg akkor lát csak, ha ráteszem a duplakoppot támogató LG G2-es telómat.
-
Hali
Olyan gondom lenne, hogy ha telefonálni akarok, akkor egyből lezárja a kijelzőt, és csak dupla kopp-al engedi feloldani, ha le akarom rakni. Valakinek ötlet mit kell kikapcsolni, hogy ne kelljen dupla koppal megnyitni. Hm?
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Ilyenem van, vettem hozzá OTG kábelt de semmit nem tudok kezdeni vele. Pendrive- ről szeretnék pl filmet nézni. Kell ehhez root, vagy hogy megy ez? Piacról pár progi már letöltöttem, utána néztem , de új ez a dolog számomra, és semmi tapasztalatom. -
Konyika
senior tag
Na úgy látom a fikázók elmentek! Aki meg vásárolt egyet az elégedetten használja

-
hue2000
tag
Nekem tab 3 7.0-ám van de én se értem hogy miért kellett lite verziót csinálni belőle bár a hátlapja sokkal jobb mint az eredetié
-
jksx
senior tag
Általában az első 50 hozzászólás fikázás - tisztelet a kivételnek

Én is vettem egy ilyet, mert a 30K-s szegmensben még mindig ez a megbízható darab.
Amióta samu márkára tértem át, megszűnt a szervizekbe járkálás, a bizonytalan működés, bekrepáló kijelző, kritikán aluli hangminőség (hangerő ZAJ, stb...).Néha netezek vele, olvasásra, zenélésre kifogástalan.
-
törölt tag
Sziasztok ! Tudna valaki ehhez a géphez használható root-ot?Reklámok miatt.
-
Konyika
senior tag
Sziasztok
Olvasom a hsz-at, de közületek valaki fogott már ilyen tab-ot a kezében?
Vagy csak szidjátok mert divat a Samsungot szidni?
Pár hete lettem egy galaxy tab3 lite boldog tulajdonosa. Ismétlem boldog!
A helyi gazdaságos áruházban vettem 29.990 Ft-ért. Annyit nekem simán megért. Utoljára galaxy minim volt, de most sem csalódtam.
Jól összerakott masszív ház kellemes rendszer sebesség fogadott. A kijelző sem rossz pedig true HD ips után nézem. Ezt szemböl kell nézni.Persze nem egy erőgép de nem is erre használom. Böngészésre, fb-ra, e-book-nak néha videó és zenehallgatás valamint ezen is dolgozom.
Erre teljesen jó és szerethető gép.
Két hét alatt a második frissítés jött rá, mely új app-okat is tartalmaz valamint gördülékenyebb a rendszer .

-
zolem
aktív tag
Mondjatok néhány alternatívát gps vevővel, mert akarok egy ilyesmit. Köszi
-
AngeloDivina
aktív tag
Kár az áráért...biztosan lenne aki venne új Samut elérhető áron...
-
Mezcal
addikt
A 2 évvel ezelőtti Prestigio tabom leveri, mint vak a poharat. Durva ez 2014-ben!
-
...most ehhez lehet bármi jót is szólni?
Ezt meg megint miért kellett? +1 modell, ami gyalázatos, és szépen növeli az elektronikai hulladékdombot...
Táblagépnél valahogy abszolút logikátlan az előlapi kamera hiánya, ámde hátlapi meg van.
Egy utolsó után kínai belpiacos kacaton is legalább egy VGA előlapi van. (hátul persze semmi, de ez így logikus)
...az a kijelző meg pont olyan sz@r mint a 25E-s Navon Raptoromé. Feketedik, meg színtvált pár fokos döntésre.
Borzadály.
-
DemonDani
addikt
Eleve ott lehetett temetni az egészet mikor a Tab 2-ről álltak át Tab 3-re és nem igazán lett semmivel sem erősebb a dolog. És volt képük még egy Lite-ot faragni
Nem csoda, hogy kivárták, míg vége lett az MWC-nek, és csak utána merték kiadni...Béna is persze mert vicc h 2013-ban olyan táblagépet árultak ('14ben is) amin egyszerűen nem megy rendesen az android sem, nem h komolyabb alkalmazások, holott már taligán tolják fillérekért a 4 magos chipek. Csak hát nézőpont kérdése, mert végső soron megy meg nem romlik el, csak simán gyenge magas árral...
Nem tudom mennyi év kell még a Samsungnak, hogy rájöjjön, hogy nem 4-5 gépre kéne figyelni egy évben a többit meg csak nyomtatni, mint vmi bélyeget 1000 szám random alkatrészgenerátorral. Sony érdekes módon alsóbb szériákban is csinál promózható gépeket a Samu meg csak úgy fogy mikor mind átgondolatlan tömegizé 100k alatt, legyen az tábla vagy teló.
-
Pete55555
addikt
600*1024 - eddig olvastam

-
-
AMD Power
titán
Értelmetlen tipikus Samsung bőr lehúzás, és ráadásul tök értelmetlen.
-
zseko
veterán
Hát ez kb. sz@rt sem ér... Két dolgot nem értek még, egyik a hardveres gomb, másik meg hogy mi ez a kamera-mánia náluk, hogy kiemelkedik a hátlapból??

S4-et meg a legutolsó frissítéssel elbaxták, eddig volt glonass, 4.4.2 óta nincs. És sd-kártya használhatósága is jelentősen leredukálódott. Komolyan mondom, egyre hülyébbek és egyre jobban visszafelé fejlődnek google-val egyetemben...
-
DemonDani
addikt
Hát nem béna, nem fog akadni 2014-ben az Android rajta, csak nem fogja megérni sem jó eséllyel. Elég az végső soron azért... Nem tudom miért nem lehet kicsit konszolidálódni az árazással.
Persze miért is tennék? A Galaxy Tab 3 széria talán a legsikeresebb az Apple iPadek után az eladási számokat tekintve.
-
Enci1983
senior tag
Ez annyira kellett mint Holt tengerbe a só

-
Graphics
Jómunkásember
Ez harmat... Már a sima is gyenge volt.. Ez tényleg lite
-
Napfénysüti
nagyúr
Na ez valóban nem fogja megváltani a világot. Ha a sima verzió is ennyibe kerül akkor nem kérdés melyik a jobb vétel. Majdnem azonos áron mondjuk tényleg nincs értelme az egyiknek.
-
foxymaci
senior tag
Hát a tab2-öm sokkal jobb ennél az izénél....
Kinézetben betekintési szögben 100% hogy jobb... -
SkyLine3000
addikt
válasz
üzenetére
Bocsi! Nem neked szántam, csak véltelen válaszba ment, új hsz helyett.

Én a jelenleg is használt lengyel tabomat tuti nem cserélném le erre. Az a Rockchip Rk3066 ettől még midig sokkal jobb/erősebb, minden téren. És tavaly ilyenkor került 25-be két év háztól-házig garival.
-
ZolkoW
őstag
azt hittem, ilyen már nem lesz, hogy előlapi kamera NINCS, hátlapi meg van, egy TABon...
-
DemonDani
addikt
Asus MemoPad HD 7 akkor is jobbnak tűnik úgy egészében. Nem tudom pl milyen panel lesz a Tab 4 7.0-nál, kamerák biztos visszafogottabbak, többiben nagyjából egál.
A Tab 4 8.0 egy jó árral jó volna, de szerintem be lesz árazva 70k-ra annyiért meg már majdnem ott az LG G Pad...
-
Sofian
őstag
Galaxy Tab 2 7.0 jobb és olcsóbb is..
-
halkow
őstag
elég silány ócska semmit mondó cuccot Kukázott 1k ért a samsung .lehet ki kell rotolni ahhoz hogy gördülékenyen fusson. semmi értelme nem volt berakni MATV -be .A trend Plus-ot kellett volna az még úgysem volt sose

-
ucli
senior tag
A butát is lebutították
-
eclipse006
őstag
Aki ezt megveszi, meg is érdemli.

-
tjb007
nagyúr
A nem Lite változat is elég harmatos 50e forintért, ez a herélt változat meg még inkább az.
Az egész Tab 3-as széria a vicc kategória, idén a Tab 4-gyel szerencsére ez változni fog. -
Csapoati
nagyúr
Ez így már kevés. Egyrészt a kijelző miatt, másrészt meg ha túllépünk ezen, és valakinek ennyire lenne "csak" szüksége tablet fronton, akkor is drága a tudásához képest.
-
mmmb80
tag
Ocsmány felhaszn. felület,nincs elöl kamera, vivante gc1000 gpu,40 ezer forint. Többet nem mondok,mert nagyon csúnya lenne
-
DemonDani
addikt
Ennyiért akciósan már az Asus MemoPad HD 7-be is bele lehet futni, inkább azt emeltem volna ki a cikk végén... (eMAGon volt ennyi nemrég aszem) Meg egyébként sem sokkal drágább.
-
törölt tag
Nem cserélném le ezért a tab 8.9-et…
-
lowlight
tag
Értem a lényeget, de ezen azért besírtam: "átlósan nézve pedig elsötétedik a képernyő és szinte semmit nem lehet látni a tartalomból"
Sajnos én is láttam már sok kritikán aluli, táncoló megjelenítőt, de átlósan még nem vizsgáltam őket.
Na majd ezt...
Az azért elég érdekes, hogy a minta képek alapján ez a 2 MP-s fixfókuszos optika elég sok autofókuszos 5 megapixeles társát veri... A külső tekintetében itt is érvényesül a Samu szappantartó uniformisa. Legalább a tabletjei néznének ki máshogy... csak egy kicsit. 
-
Griff55
senior tag
háát elég csúnyácska, így ránézésre azt mondanám, hogy ez egy 20ezres tablet
-
NeRo28
aktív tag
20-25ezerért jó lenne,de 40et nem ér meg!
-
air
nagyúr
Micsoda hiánypótló eszköz.
Ebben a szegmensben még valóban nem volt termék a Samsung kínálatában.
Vagyis, bocsánat, volt. 3 évvel ezelőtt a Tab 1. Igaz más SoC-cal, de szinte pontosan ugyanilyen paraméterekkel jött ki. Vagyis a Samsung visszaért a 3 évvel ezelőtti Tab 1 szintjére.
Gratulálok. Micsoda invesztíció, micsoda fejlődés. Ha ez így halad, 2 év múlva kiadnak egy abakuszt, aminek az alsó részén lesz egy fizikai és két érintő gomb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kameraman77
tag
Egy tablet OTG nélkül? Ennyi... kuka.
-
callmeakos
veterán
Ezt a tabot még bottal se

Már a sima Tab 3 7.0tól is feláll a szőr a hátamon (főleg mikor telószámla befizetésre várva tapizom az egyik kiállított darabot), akkor mi lenne ezzel?
A Samsung ezt a kategóriát meglehetősen mellőzte eddig, és bánatukra későn kapcsoltak, és mire kijött ez, ezt a terepet már a Wayteq uralja, így ennek a "torszülöttnek" semmi keresnivalója nincs, és hamar el is fog tűnni a süllyesztőbe.A kamerát tuti hogy a selejtezésre váró Corby-kból szedték, ott láttam utoljára 2 megapixeles fixfókuszos kamerát

Szégyen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
"így 169 képkocka / inch képsűrűséget kapunk"

Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hiszem megszaporodik a tulajdonosok száma, miután a T-s akcióval kiszórják a készleteket. Eredeti árát közel se éri meg, de így ~11ezerért (vagy ingyen) szerintem tökéletes, főleg azoknak akik csak most ismerkednek a modern kütyükkel (szülők/nagyszülők), vagy nem tudják kell-e nekik tablet és kipróbálnák.
,meg közepes felhasználásra is ok. Szvsz.

Nem csoda, hogy kivárták, míg vége lett az MWC-nek, és csak utána merték kiadni...

Ebben a szegmensben még valóban nem volt termék a Samsung kínálatában.