- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Az legalább rendezett káosz, de ez a képen.... ez egy disznóól, telehányva.
Másrészt, én most is Metro UI-t használok (igaz, egyelőre telefonon).
(#345) gre3nwar
Akkor Te nagyon ügyes vagy, nekem anno androidon simán megette a 70-100 megát úgy, hogy (a telefon hibája miatt), rühelltem azon netezni.
-
bambano
titán
de, én értem, sőt, valószínűleg jobban értem, mint az ide hozzászólók nagyobbik fele.
csak nem értek vele egyet, főleg nem a röccenésfetisisztákkal, akik szerint a táblagép legfontosabb tulajdonsága, hogy röccen-e vagy sem. Meg azokkal sem, akik belassulást mondanak lelassulás helyett és egyéb helyi menő csávó szlenget nyomatnak egy portálon a rendes magyar kifejezések helyett.Ez a röccenésmánia kb. úgy néz ki, mintha állna előtted egy csomó ember, pár apagyilkos, néhány háborús bűnös meg milliárdos sikkasztó és ezek helyett azt az egyet lövetnéd fejbe, akinek az összes hibája, hogy piszok van az egyik kisujja körme alatt.
-
erdoke
titán
Ezek a problémák tabletnél sokkal kevésbé jelentősek, mint telefonnál. Egyrészt a felhasználás más, hiszen van mellette okostelefon is, másrészt eleve kétkezes eszközről beszélünk. Én pl. – a fontosabb privát email fiókom és az AppShopper kivételével – kikapcsoltam az értesítéseket, mert zavarnak az olvasgatásban. A beállított 5-6 email fiókból csak egy van automata lekérdezésen, az összes többi csak akkor tölti le a leveleket, amikor belépek az alkalmazásba. Ugyanígy állítottam be a hírolvasókat is. Mivel teljes képernyős módban is egyetlen mozdulattal tudok váltani a futó alkalmazások között, a home képernyőn szinte nem is járok, teljesen mindegy, milyen csilivili widgetek vagy csempék lennének ott.
Azt viszont valószínűnek tartom, hogy ha vennék egy iPhone 5-öt, a primitív, uninformatív home képernyő lenne a legnagyobb gondom vele, a korábbi problémáimat nagyjából megoldották iOS 5-ig (illetve a várható nagyobb kijelzővel).#180
Rögtön gondoltam... Mit jelent a 24/24? -
erdoke
titán
Természetesen az emberek hasonlóak minden táborban, ilyesmit ezért is hiszek el inkább tesztelőknek. Főleg olyanoknak, akik nem is igazán szeretik a tablet kategóriát. És ők bizony azt mondják, hogy jelentős különbség van a Honeycomb tabletek és az iPad 2 között ebből a szempontból (bár javult valamelyest a 3.1/3.2 frissítéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged