- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #734 üzenetére
A windowsról való médiamegosztásra szerintem ez a legjobb megoldás: Androidra: a BubbleUPnP nevű programmal böngészem a mappákat, és támogat külső videólejátszó progikat, én az MX Video Playert használom. A PCn sokféle megoldás van a megosztásra, én a PS3 Media Servert használom. Egy kicsit turkálni kell konfig-fájljaiban, és a Galaxy mellett a TV-vel és a PS3-mal is nagyon jól, gyorsan megosztja amit kell, beállíthatom melyik médiatípust nem játszik le a céleszköz és akár átkonvertálja lejátszás közben (transcoding). Sajnos a 720p-s mkv videókkal ritkán boldogul, de pl egy divx teljesen rendben van, és jól konfigurálható mit osszak meg.
Ha pedig átmásolni akarsz a kábelezésnél sokkal jobb megoldás az OnAir nevű program, szimplán total commanderrel ftp-vel kapcsolódhatsz és wifin keresztül megy a fájlmozgatás. Nem kell kábel, csak az h a Galaxy és a gép is ugyanazon a hálózaton legyenek. -
törölt tag
Üdv! Néhány napja már én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen kütyünek, és feltűnt egy elég zavaró probléma. Ha az egyik ujjamat a képernyőt tartom, és utána egy pillanatra hozzáérek egy másikkal, az egyes számút "elfelejti" érzékelni, míg meg nem mozdítom. Ha két ujjamat tartom rajta és hozzáérek egy harmadikkal, nincs ilyen a probléma. Úgy tűnik ez nem csak az én készülékem hibája, itt egy videó, ami bemutatja ezt a problémát:
http://www.youtube.com/watch?v=3a0x3xJHCOsA legtöbb programnál ez nem zavaró, de sok játéknál, vagy pl. egy gitár-appnél igen. Az eredeti 2.2.2 Froyo van fenn, nálatok is jelen van ez probléma? Amúgy a képernyő úgy tűnik csak 4 ujjat tud érzékelni. A Ginger update változtatna ezen valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest