- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1947 üzenetére
SuperOneClick-kel sem lehet a gyárit rootolni?
-
-
Vyndree
őstag
Próbáld meg az ugyanolyan G70ZCKPA 2.3.6 rootolt custom ROM-ot, ez a 3.0 verzió.
Ennél a verziónál nekem jó volt a kamerája 720x480-ban átlag 29,929 fps-t produkált
http://youtu.be/irsoGYeoPOoPróbáld meg a gyári magyart feltenni és azt rootolni, szerintem ez a legjobb megoldás.
-
Vyndree
őstag
Akit érdekel a ROM frissítés látogasson el a LOGOUT blog-omba amíg benne van a leírás, mert törölni fogják a moderátorok, miszerint "a Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült". Privátban sem tudok tovább segíteni, mert "főleg nem jelenti azt, hogy a tört verzió beszerzésében segítséget kéne nyújtanod, amikor világosan tiltja azt a szabályzat".
Aki frissíteni szeretné tudja hol lehet ennek utána nézni, itt csak a KIES-féle gyári verzió a megengedett. -
Vyndree
őstag
válasz
gabenn4241 #1915 üzenetére
-
Vyndree
őstag
válasz
gabenn4241 #1912 üzenetére
Nálam a NFS Hot Pursuit szépen fut, semmi lag. Nem lehet, hogy nem a megfelelő verziót tetted rá? Milyen andriod van a gépeden?
-
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo #1906 üzenetére
Ebben szintén benne van a magyar nyelv?
"This kernel is based on stock G70XXKPF firmware,"
Ha jól értelmezem, akkor ez egy G70XXKPF amiben nincs és van már nála két újabb verzió is -> G70XXKPH és a legfrissebb G70XXKPL, amit simán fel lehet tenni Odinnal és a jelenlegit rootolni sem kell hozzá. -
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo #1898 üzenetére
A #1875-ben linkelt backup-ot "restore"-oltam ROM Managerrel. CWM-et nem találtam hozzá, elég sokféle verziót találtam, de ehhez a készülékhez egyik sem volt jó ezért inkább nem tettem fel. Úgy tűnik sikerrel jártam, 3-4 órát ment már rendesen, majdnem minden alkalmazást megfuttattam ami rajta van.
Köszönöm még egyszer a segítséget, elég régóta keresem hozzá a gyári magyar 2.3.6-ot. -
Vyndree
őstag
Sikerült a magyar gyárit feltenni.
1. Custom ROM Odinnal
2. Leszedtem a ROM Manager (Google Play)
3. bemásoltam a beckupot a megfelelő helyre (a gépen a clockworkmod/Backup helyre a mappával együtt
4. Restore menüpont es restore, majd yes gomb
vártam, vártam, vártam, majd mivel 30 percig nem csinált semmit újraindítottam. Töltött, valami errort is kiírt a végén (kb 3-4 perc volt), de úgy tűnik megy.
Most mennem kell dolgozni, este nyomkodom és beszámolok róla milyen lett. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1875 üzenetére
Visszateszem a custom ROM-ot, az rootolt és onnan felteszem a gyári magyart. Szükségem lenne egy Clockwork Recovery-re, ami jó a Samsung Galaxy Player 5.0-hoz.
(ez lenne az: Samsung Galaxy 5?) -
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1893 üzenetére
Odinnal tettem fel és a sammobile.com-ról szedtem hozzá (G70XXKPL). KIES-sel nem tudok frissíteni.
-
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1893 üzenetére
Valaki írta itt korábban, hogy 2.3.6 angolra nem megy fel KIES-sel a magyar. Esetleg ha nem megy fel, tegyem rá a 2.2.2-t és arra még felmegy?
-
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1891 üzenetére
Ezt kérdeztem makoj20-tól is, de kerüli a témát. Utánaolvastam, nekem nem tűnik biztonságosnak ez a fajta frissítés. Volt akinek elszállt a boot partíció (azaz téglásította), ennyit nem ér a magyar nyelv. A gyári angol stabil, nem fagy, eddig nekem tökéletes. Frissítéskor minden programom megmaradt, semmit nem kellett újra telepíteni.
ICS-t még mindig senki nem próbálta?
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1886 üzenetére
Eddig csak Odinnal frissítettem (md5-öt), ezt a recovery-t egyáltalán nem vágom.
Közben leszedtem a ClockworkMod Recovery 5.0.2.7-t (nem 5.0.2.8 kell hozzá, de fogalmam sincs mit kezdjek vele. A gondok már ott kezdődnek, hogy el se tudom indítani,..
-
Vyndree
őstag
Jelenleg melyik ROM-ot érdemes rátenni, melyik a legfrissebb ami jól használható? Kicsit elmaradtam a témában, kísérletezni meg most nem szeretnék.
G70XXKPL_XEF -ben van magyar nyelv, vagy tud valaki olyan 2.3.6-ost ami tartalmazza?? (gondolom nem)
PDA: G70XXKPL
CSC: G70XXKPL
Version: 2.3.6
Date: 2012-04-30Esetleg jól működő (kamerás) ICS létezik már hozzá?
-
Vyndree
őstag
válasz
unrealnoise #1802 üzenetére
Na ezt jól megaszontad!
-
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej #1785 üzenetére
Nekem volt fent ICS, de nem ment alatta a kamera. Ez elvileg itt fixálva van valahogy, azért kérdeztem. Jelenleg a 2.3.6-os custom van rajta, fut rajta minden ami számít, elég gyors és stabil, kifagyasztani még nem sikerült tehát értelme nincs lecserélnem, főleg nem egy "rosszabbra"..
-
Vyndree
őstag
Ezeket próbálta már valaki? (Android 4.0.4 ICS)
My roms for YP-G70: RemICS-UX by Team Remics CM9
vagy ICS-Crumble -
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #1767 üzenetére
Ahányszor megcsinálom, annyiszor más és más az eredmény.
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-08/16/245978_zysmcog82wadqxn1_sc20120816-112901.thumb.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-08/16/245978_vetzhixom2nvgaht_sc20120816-113453.thumb.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-08/16/245978_yprmsloo4bncsxou_sc20120816-114630.thumb.pngTalán ez lett a legjobb, de meguntam
-
Vyndree
őstag
Nem tudom melyik verziót használod, de próbáld a kettest, nálam eddig hibátlanul meg, bár ritkán használom.
Inkább a Kies Air jön be, nem kell kábelezni, hisz' wifin tolod át az anyagot.
Harmadik verzió pedig a "klasszikus de tuti" memória ki, 200Ft-os adapterbe bele és pendriveként adatmozgatás.
Gyors, nem fagy ki és a készüléket se kell hozzá csesztetni. (filmeket így szoktam 1 perc alatt rátenni) -
Vyndree
őstag
Készítettem a készülékkel videót, majd az erős fényben véletlen a pause-ra nyomtam és úgy léptem ki. Az elkészített videót nem találom, pedig nagyon kéne. Nem tárolja ezt valamilyen temporary helyen, ahonnan esetleg visza lehetne varázsolni?
Történt már ilyen mással is, vagy csak én vagyok ilyen balfék? -
Vyndree
őstag
válasz
trobi28 #1594 üzenetére
Itt vettem, jelenleg a honlap szerint nincs nekik, de érdemes odacsörögni. Azóta nem annyi az ára, egy kicsivel feljebb ment.
-
Vyndree
őstag
válasz
vadászcsiga #1586 üzenetére
Egy nappal hamarabb kellett volna kitalálni.
Esetleg www.notebookzone.hu vagy ujgsm.hu? Utóbbinál vettem, egy telefont megér (ingyen házhoz viszik Bp-en) -
Vyndree
őstag
válasz
vadászcsiga #1584 üzenetére
Újonnan 49.900 a 8G-os 2 év garanciával. Szerintem ne vegyél használtan, ennél sokkal olcsóbban úgysem kapod meg. Ott ki is próbálhatod.
-
Vyndree
őstag
Feltöltöttem teljesen, feltettem közben a battery programot is amit mondtál és 5 perce készenlétben 100%-on áll. Nekem 5%-os felosztásban van, ahogy a program is mutatja, szerintem le is szedem, ennek semmi értelme.
A helyedben nem foglalkoznék vele, a gyári ROM 20%-os felosztású, szerintem valami mérési hiba lesz, az akkudnak semmi baja. Ha szervizbe viszed arra figyelj, hogy bár a készülékre 2 év gari van (ha dobozos) az akkura viszont csak egy év. Megjegyzem, ezért nem fogják neked cserélni, főleg ha a készenléti ideje ott van ahol lennie kell. -
Vyndree
őstag
Jelenleg Eryigit ROM-ot használok és nálam nem jelentkezett az általad említett akksi gond. A root adta lehetőségeket nem használom, illetve csak annyira, hogy a google reklámokat szoktam kiszedni a free programokból
.
Ez a G70XXKPH_XET ROM amit feltettél tud magyarul? Még mindig nincs 2.3.6-os magyar "gyári" ROM? -
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1522 üzenetére
Próbálj meg egy gyári beállítást (resetet), hátha valamit elállítottál már közben, azért nem megy.
-
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1512 üzenetére
Ha iGO-t szeretnél, akkor erre a kütyüre is ugyanúgy rá kell tenni mint a PNA-ra. Miután ráment ugyanúgy menni fog rajta, csak nem fog akadni, illetve sokkal szebb a kijelzője. Nekem is volt PNA-m (Wayteq X960BT) de feleslegessé vált ez mellett, ezért eladtam.
-
Vyndree
őstag
Ujjlenyomat inkább a kijelzőn szokott lenne, ott meg mindegy milyen a készülék színe. A fehér változat férfi kézben tényleg érdekesen mutat, de legfeljebb azt hiszik a barátnőd készülékét nyomkodod. Tedd bele egy tokba, úgy nem lesz karcos, lenyomatos és nem gondolnak semmi olyanra.
-
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej #1433 üzenetére
Valaki vállalkozó szellem, aki szeretné elsőként feltenni az ICS-t?
ROM: http://www.mediafire.com/?ligilswnp7p40qd
Kernel and button fix flash after rom: http://www.mediafire.com/?hecv8drp9pfhfmr
GAPPS download ICS only: http://www.mediafire.com/?j967i9f6ct1c873 -
Vyndree
őstag
Nem az volt a gond, hogy a rootolt, nem gyári ROM-ot akartad frissíteni gyárira?
Szerintem ha beviszed rootolt custom ROM-mal a szervizbe, fel fogják számolni a munkadíjat. Olvasd el a felhasználói kézikönyv garancia vesztéssel kapcsolatos idevonatkozását.Próbáld meg azt, hogy Odinnal ráteszed a gyári nem magyar fw-t és azt próbáld meg hivatalosan frissíteni. Ha nem csináltál még ilyet, akkor nagyon bele se vágj, keress egy szakit akinek van már benne gyakorlata.
-
Vyndree
őstag
Engem nem kell meggyőzni, tudom hol érdemes venni és hova kell vinni szervizbe, szerintem egy csónakban evezünk.
sokszor kifejtettem mar, hogy gsm boltokban senki ne vegyen semmilyen keszuleket, meg akkor sem ha gyari garis, hanem inkabb nagyobb muszaki aruhazakban
Ennél csak az a rosszabb amit a homáron leírt szegény vevő, hogy jó helyen megveszi majd keres egy ócska GSM boltot ahova beviszi, nem értenek hozzá és küldik mindenhova. Lehet megspórolta a postaköltséget, de se időben, se a készülékével nem járt jól.
Tavaly az LG TV-nek tönkrement a távszabályzója. Felhívtam a szervizt, hogy hogyan lehet javíttatni, azt mondták vagy bemegyek, vagy küldjem be postán a gari másolatával. Kb 5000Ft az értéke és majdnem 3000Ft lenne a beutazás amit ugye legalább kétszer kéne számolni. Következő hétre megkaptam az új távszabályzót postán. Szerintem a Samsungnál is van ilyen olcsó és gyors megoldás.
-
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej #1380 üzenetére
Néha az olcsóbb a drágább, ezért nem szabad megvenni az olcsó verziót egy év bolti garanciával, pár ezressel drágább csak a 2 év Samsung garis. Ott max egy frissítés és ha nem megy akkor csere. Sehova nem küldik, nem kell utána rohangálni, telefonálni és nincsenek plusz költségek.
-
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1345 üzenetére
Általános autós tartót kaptam hozzá 2990Ft értékben, legalábbis ennyiért árulták. Fotóm nincs róla, kb így néz ki. Gagyi kínai, arra jó hogy tartja a megfelelő helyen, de baromi ronda.
Ilyesmit akarok venni. kb 850Ft postával ebay-ről, de ez a gyári szerűség is jobb lenne.
Van USB-s szivar töltőm, még az iPad-hoz rendeltem, egyszerre két egységet max. 2,2A + 1,2A-ral tud tölteni.
-
Vyndree
őstag
Létezik, hogy a 16GB-os amit 52eFt-ért vettem 2 év garival, autós tartóval, most 79eFt? Jól felment az ára...
-
Vyndree
őstag
Kb 30-35 alkalmazás van telepítve, most épp a F1-et nézem rajta ezzel, és ilyen a memória állapotom:
(a külső azért ennyi, mert van rajta 7 film) -
-
Vyndree
őstag
A "szőrös" betű ellen nem próbáltál még másik betűtípust választani? Nem hiszem hogy minden betű csúnya lenne rajta. Netezni (22") asztali gépen szoktam, ilyen pár colos tamagocsin meg se próbálom.
Ha Mo-n élsz és ide vagy beregisztrálva, akkor ha ide nem postázzák meg sem tudod venni. Mondhatni "hülyebiztos". Semmit nem kell tenned, csak kinézed a terméket, ha tetszik a termék és az ár akkor megveszed.
Sokszor volt már nekem olyan, hogy nem jött meg időben a termék, írtam az eladónak és visszaküldte az árát, majd később megkaptam valahonnan.Legutóbb vettem egy 256GB-os USB pendrive-ot, másnap az eladó törölve lett, 7 nap múlva visszakaptam az ebay-től a termék árát (€15) és egy hétre rá megjött az áru is. A hátránya, hogy 1-2 hét a posta (volt hogy 3 munkanap alatt megjött), ha sürgős vedd meg boltban.
Teljesen biztonságos, sokkal biztonságosabb mint a Vatera, efelől ne legyen kétséged. Ott már húztak le 18eFt-tal, nem küldte el az árut és polgári peren is elbuktam. -
Vyndree
őstag
Nekem semmi bajom a felbontásával. Mellé tettem egy Galaxy S2-t, pedig annak "Super AMOLED Plus" kijelzője van mégse vettem észre egetverő különbséget. Sem kontrasztra, sem felbontása, nem pedig fényerőre.
Mondjuk az ára a háromszorosa, valamivel kisebb, telefonom meg van... nagyon olyan érzésem van, hogy valamiből Samsungéknak is meg kell gazdagodni (SGS2). -
Vyndree
őstag
Így van, nem hivatalos és mindenki csak saját felelősségére csinálja meg. Az, hogy miben jobb le van írva az oldalon, korábban ide is be volt linkelve. Ha a linkre kattintasz láthatod hogy kell feltenni, le van írva minden lépésről lépésre. Ez egy custom ROM, nem gyári, ha valami baja lesz a készülékednek a későbbiekben, akkor vissza kell tenni a gyárit, máskülönben elméletileg ugrik a garija.
-
Vyndree
őstag
Van hozzá magyar főzött ROM (2.3.6 és 2.3.7) én is ilyennel használom. Nem fagy, nem akad és a töltöttséget is másképp jelöli. Rendesen ugrál lefele 5%-onként és a színe is változik 25%-onként.
Ha csak hívásra és SMS-re használod, akkor minek a drága HTC HD2? Nekem valami akármilyen Nokiám van, 8-9 napot bír az akkuja és 8eFt-ért vettem újonnan. Színes, fotóz (vakuval), rádió+mp3, mindent tud amit egy telefonnak tudni kell.
-
Vyndree
őstag
Nem igazán értem a kérdésed, hiszen a 35 és a 15 is osztható 5-tel, mind a kettőt ki tudja jelezni a 20-as felbontású kijelzés. Nem tudom mennyire arányos a kijelzése, de nem hiszem hogy a mostani 35%-ot jelez, akkor majd a százalékos 15%-on fog állni.
Próbáld ki azt az alkalmazást amit linkeltek, hátha megoldja a problémád. -
Vyndree
őstag
Ezek mind olyan indokok, amik első kézbevételkor kiderülnek. Akkor nem vetted észre, hogy pehelysúlyú, vagy hogy műanyag? Ha ez nem tetszett, akkor miért vetted meg? Gondolom bekapcsoltad vásárlás előtt, akkor nem tűnt fel, hogy szerinted gyenge a felbontása?
A másik észrevételem, hogy ha 1%-ban írja ki az akku állapotát, sem kapsz reális értéket. Kezeld úgy, ahogy az autó üzemanyag tankját. Ott se látod hány százalékon áll, ha látnád se lenne reális. Nem mindegy, hogy 30 vagy 70%, de az hogy 75% vagy 73% oly mindegy, kár bele energiát fektetni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest