- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
mai LI8 is már tölthető
-
Piwi
veterán
-
Piwi
veterán
válasz
Psytech #10010 üzenetére
igen GB volt S2-n mert az ICS-ben bugos volt a hidden SSID wifi,ugyanis egyáltalán nem kezelte,igy melóhelyi wifit nem tudtam használni...
első gondom: érintés visszajelzés rezgéssel nem működik,ha smst irok pl,akkor igen,többi esetben felejtős.
tárcsázó: hivás után egyszerűen mintha befagyna,és a hanghivás minőségére is volt ma panasz a másik félnek hogy nem hall rendesen.
most meg amint látom feltöltött a teló,viszont eldobta a hálózatot
még mielőtt irná valaki: elolvastam hogyan kell felrakni,minden wipe megvolt ami csak létezik,ezután lett csak felrakva a rom
-
Piwi
veterán
reggel óta JB van fent a telómon. kár volt felraknom,aki erre azt mondja hogy húú,az saját magát veri át,ez még igencsak teszt fázisú rom...
-
Piwi
veterán
Nah rászántam magam és felraktam az új Criskelo v11-et. Nem vagyok elájulva tőle eddig...wifi jelerősségen valamit biztosan állítottak mert erősebbnek mutatja a jelet. Egyébként semmi extra, gyorsnak gyors volt az előző is. Akksira kíváncsi leszek
-
Piwi
veterán
-
Piwi
veterán
SamFirmware
October for s3 November for s2 #JellyBeankorpicschess: aztán ki tudja mi igaz belőle,mert ahogy néztem már most elégedettek a JB-el akik felrakták,olyan sok munka csak nincs rajta
-
Piwi
veterán
OFFICIAL I9300XXDLI7 (4.1.1) [11-10-2012] [link]
-
-
Piwi
veterán
Megy itt a munka ahogy elnézem,mármint a mai LI2 romra gondolok: I9300XXDLI2 – Galaxy S III Android 4.1.1 Jelly Bean TEST firmware
I9300XXDLI2 Noticeable Changes:
Revamped Settings Menu (Again..)
Increased Total RAM from 818MB to 833MB
All FCs FIXED
3rd Party Keyboard Issues Fixed
Copy & Paste Issues Fixed
TouchWiz Issues Fixed
Redesigned FM Radio App
Wi-Fi Connectivity vastly improved
Very Fast and Smooth
Much more Stable then previous leaks -
Piwi
veterán
válasz
rankesz #9122 üzenetére
szüret környékén így megy ez
user error
mára is egy rom
[Leak] i9300XXDLI2 (JB 4.1.1) ota
-
Piwi
veterán
-
Piwi
veterán
Sajnálatos.. Haverom bódult állapotban tekert haza bringával, egyszercsak gondolt egyet hogy smst ír közben. Addig írt amíg ki nem esett a kezéből és leszállás közben pont a telefon közepére lépett a pici súlyával(125kg). Szegény HTC telónak esélye sem volt. Szerencséjére ebayről rendeltünk 8500ért másik kijelzőt, házilag kicserélte, de ugye a garancia ugrott így.
-
Piwi
veterán
válasz
gyilkos répa #9004 üzenetére
én nem láttam semmi ilyesmit..viszont előfordulhat ilyen hiba,a legtisztább ha megnézeted,ingyenes a futár csak be kell regizni a terméket [link]
-
Piwi
veterán
válasz
gyilkos répa #9000 üzenetére
ha nagyon látható a hiba,akkor hívj szervízfutárt. ingyenes és valószínű kijelző csere lesz belőle
rankesz: kuss
-
Piwi
veterán
Mai LI1 rom tapasztalat valakinek? Sammobile oldalon dicsérik a romot. Mindennapi használatra érdemes felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest