- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Nagymelák #59257 üzenetére
[03.07.2012] CF-Root 6.4 - SuperSU+CWM5.5+CWMManager -al próbáltad? Most én nem emlékszem, hogy ezt a Neat-et kellett e rootolni..vagy már eleve rootolt volt e..
-
havri1
félisten
Az elmúlt napban nem használtam a telefont (szabin vagyok), pár hívás, kis net..
Elég jó a készenléti fogyasztása, 1 gmail, viber, talk, ezek vannak háttérben csak.
Most nincs Greenify sem (még)
(Kijelző 37perc össz-vissz, hívások 27perc) -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Nagyon jó az MG4, én is csak ajánlani tudom, sokkal smoothabb a régebbieknél!
-
havri1
félisten
válasz
maci74 #59131 üzenetére
Nincs még 1 éves a telefon?
Ha nincs, jelentsd be, hívj futárt.
Én elrontottam, mert megmutattam a szervizesnek a programot. Ha nem teszem, akkor cserél kábelt, töltőt, és akksit is, és valószínűleg kitakarítja az USB csatit, vagy azt is cseréli.
Ezt ő mondta, ez a "protokoll". -
havri1
félisten
válasz
Tybike81 #59105 üzenetére
Jah, így már más a felállás.
Nekem csak akkor sikerült a nullázás, ha TA-el lenulláztam, és nem hagytam elindulni újra a főzőtt romot/kernelt, hanem egyből akksi ki, akksi be, bootloadert indítani, és egyből fel a gyári rom odinnal. Ekkor maradt nulla, azaz nem nulla, hanem már nem is emlékszem ki mit írt..(most 13-on áll).
Ha mobil odinod van, ugye ahoz el kell indítani a romot..és máris ugrik (sztem) 1-re a counter.. -
havri1
félisten
Én az angol alapra épített (MG4) Neaterom Lite-ot használom 1-2 napja, baromi gyors..
(#59097) saril: Az MG4 modemje átírja az EFS mappát, így ennél régebbi romot nem tudsz rá visszarakni, csak EFS mentéssel. Ezt kérdezte kolléga, hogy a XEH kódosban is az MG4-es modem van e..
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #59035 üzenetére
Én a Samsung helyében kiadnék egy olyan akksit, amire az van ráhegesztve : CM pack
3600+ mAh..
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #59025 üzenetére
Ha Te ülöd le az érte kapott büntetést? Nézőpont kérdése sztem
(Bár emiatt nem ültettek még le sztem senkit, de ez más tészta)
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #58984 üzenetére
Én nem tudom mit csinál és mit nem, azon a 3 kattintáson én nem spórolok. Így sose volt gond
-
havri1
félisten
Stock I9300XXEME2 kernelt nem tud valaki?
-
havri1
félisten
válasz
#08303616 #58874 üzenetére
Ha normálisan van megcsinálva, akkor nem lehet gond. A garancia? Elvileg ugrik, gyakorlatilag sose nézik, főleg nem hogyha kihívod a szerelőt.
Mindent az ár dönt, de szerintem 40-50 ért nem fogja odaadni. Ha mégis, jó vétel lehet.
Most attól eltekintve, hogy a t piszkosul olcsón adja, 130e ért ment nemrég. -
havri1
félisten
válasz
Anulu79 #58866 üzenetére
Igen az, net nélkül el sem indul
De arra nem jöttem rá, hogy valóban online hogyan kell egymással játszani. Azt láttam csak, hogy ha facebokkal összekötöm, akkor az időket feltölti a szerverre, és ugyanúgy látom én is a másik userét, aki szintén facebookos nickel játszik.
-
havri1
félisten
válasz
Bubukain #58862 üzenetére
Nekem nem írja, csak egyszer, amikor hibernáltatom. Nekem azt írja, hogy rendszerprogramot nem lehet hibernálni bla bla..ott a megtart-ra kell kattintani, és akkor hibernálja.
(#58863) Anulu79 Sajnos akkor kezd el akadozni, ha sokan játszotok az adott pályán. Lehet valahogy a részletességen is állítani, mert azt hiszem alapból csak mediumon indul el.
Akkor toltam vele kicsit, mikro megjelent..de meguntam, mert sokat kell várni -
havri1
félisten
válasz
Bubukain #58855 üzenetére
xposed keretrendszer kell hozzá. Letöltöd, telepíted, majd a programon belül ismét telepítés, és restart. Ha ez megvolt, akkor ismét elindítod ezt az xposed-et, majd modulok. Itt kipipálod a Greenify-t, és ismét restart.
Innentől már a rendszerprogramokat is fogja látni a Greenify, hogyha azon belül, menü, kísérleti funkciók, és kipipálod a Rendszeralkalmazások hibernálását -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Cm-től búcsút kellett vennem sajnos. Gyors, minden működik rajta, de 13%-ot esett 10 óra alatt deep sleepben. Most merült le, 4-kor volt a 87% akksim.. :-(
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #58689 üzenetére
Próbáld visszaállítani alapra, elmenteni, restart, majd újra húzd meg. Nekem is volt ilyen egyszer, beragadt..
-
havri1
félisten
válasz
dancsuri #58693 üzenetére
Szerencsére még nem romboltam ennyire, hogy elszálljon az efs :-D
De keresek egy ilyen tuti repartion romot, biztos ami biztos, most a napokban sok romot szeretnék kipróbálni.Terminátor : hm, még nem találtam meg :-D mondjuk időjárással is szívok... Nem frissít, pedig 30 perc van beállítva neki..
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #58690 üzenetére
CM alatt Trickster MOD -al állítod? Mindjárt megnézem, még default minden (viszont sokkal gyorsabb a stock-nál, ez már látszik)
-
havri1
félisten
válasz
Lacko84 #58684 üzenetére
Sajnos később még lehet baja. Keresd fel fagyállló -t, kitisztítja.
Az a baj, hogyha beázik, lerakódik ez meg az az alkatrészeken, oxidálódik stb..
Garid ugrott valószínű ezzel, hisz biztosan vannak benne beázás jelzésére papír, ami ilyenkor elszíneződik.
Én tutira kipucoltatnám, ezen a pár e fton ne múljon! -
havri1
félisten
válasz
Garsza #58677 üzenetére
Wipeolj, cache és dalvik cache.
kelzsoca : supersu-nak nem kéne jeleznie, hogy valami root jogot szeretne, akár adp-n keresztül? Mert semmi...
(#58678) foxymaxy: Nekem 700 -akat szokott súrolni rendszeresen a memória..én nem tudom Ti mit csináltok, hogy ennyi szabad ram van stock alatt
-
havri1
félisten
válasz
dancsuri #58672 üzenetére
Olyanom van, csak az imént írta kelzsoca ha jól emlélszem, ha elszáll a partíció (az EFS külön partíción van), akkor nem lehet ráírni, hiába van mentés. Ilyenkor jó egy image az egészről, és erre jó a program.
De ismét megáll nekem itt..Nem kell downloadba rakni a telefont ilyenkor?Nem, úgy fel sem ismeri a program. Kipróbálva. -
havri1
félisten
válasz
gyuri81 #58662 üzenetére
Biztosan a kerneltől lett olyan? Mert én azt használom stock alatt, és tökéletes a kép..mondjuk igazából semmit azaz semmit nem tapasztaltam a stockhoz képest - javulást - .
(#58663) zlatan77 : Ez a lag dolog érdekes. Én látom, mert itt van az S2 mellette, és van közvetlen összehasonlítási alap. Viszonyítás kérdése, no meg lehet nincs is 2 egyforma készülék.
N7 is laggol most gyári stock 4.3 -al. 4.2 paranoiddal mint a vaj.. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #58653 üzenetére
Alapban jó volt, nem nagyon dobált ki a programokból, viszont a lassú éledés, és a menük akadása megmaradt.
Most CM-et tesztelem, de sok gyári dolog hiányzik nekem belőle. Valószínű kompromisszumot kell kötnöm a gyári rommal. De az is lehet, egy jó kernel és annak beállítása sokat segíthet.. -
havri1
félisten
válasz
apaszka #58647 üzenetére
Tudom, ICS alatt rosszabb volt, de az új LSS - LSW -vel nagyon szépen megy a gyári stock rendszer, stock kernellel.
Pl.: Alszik a készülék. Nyomsz egy home vagy egy power gombot s+-on, 2mp mire feléled a kijelző. Ez valami hihetetlen számomra..Vagy home képernyőn nyomsz egy menü gombot, és laggolva jön fel az ablak..
Tárcsázóból kilépve akadoizk az animáció.
Vagy a folyamatos memóriából való kilövés, nekem nagyon nem fekszik.
És hülyeség, hogy ennyit tud az 1gb ram, mert a Nexus 7 ben is csak 1 gb van, és az említett S2-ben, és mégis működik flottul minden -
havri1
félisten
Mindent bele alapon, áttértem CM -re.
Most feltettem a mai 10.1 -es nightly-t, eddig jó.. -
havri1
félisten
Kipróbálnám az új (EMG4 vagy EMG5) gyári 4.1.2 romot, aminek más a modemje, és EFS visszaállítást igényel, ha downgradelni akarja az ember.
Mivel még nem volt szükségem EFS visszaállításra, mentésem van, kérdezném, hogy azt elég csak kicserélni a fent lévővel, és kész? -
havri1
félisten
Sokban függ amúgy a lefedettségtől is. Nekem a H+ szinte csak BP-n jó, ott tényleg mindig, minden pillanatban dobálja az ablakokat a böngésző. Viszont Szentendrén, már váltogat 3g, H, és H+ között igen sűrűn. Minden váltásnál megakad az internet. Ezért nekem a fix 2G sokkal gyorsabban bedobja az oldalakat.
Nem vitázom, félre ne érts, csak leírom a tapasztalatom
Mindenkinek mások az igényei, szokásai, lehetőségei, ezt figyelembe kell venni -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #58081 üzenetére
Xp van rajta, gondolhatod.. :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest