- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #60854 üzenetére
De amúgy a GPS nincs bekapcsolva? Csak ébredéskor aktiválja valami?
Vagy állandóan be van kapcsolva, csak ébredéskor kiírja, hogy gps keresés? -
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #60851 üzenetére
Nincs mobilkövetés? Pl androidlost?
-
havri1
félisten
60707 hszben linkelte kelzsoca, ma készült ;-)
Mobilról vagyok, nem tudom csak bemasolni. -
havri1
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #60752 üzenetére
Nem tudom. Soha nem láttam eloben LTE - t. Nézz át a saját topicjaba, ott talán több az infó (mar van LTE topic :-D)
-
havri1
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #60750 üzenetére
Akkor gondolom LTE.
Sima s3-ason szürke a statusbar. Csak moddal tehető feketére.
Passz -
havri1
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #60748 üzenetére
Mivel gyári romnál szürke a statusbar, így gyanítom rom hiba.
Milyen rom van rajta? -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
ninjago #60685 üzenetére
Melyiket? 4.1.2 vagy 4.2.2 alapút?
SoftLocker FREE <--- ezzel lehet kikapcsolni. -
havri1
félisten
válasz
roberto211 #60672 üzenetére
Kiherélve, rootolva, nekem eddig nagyon pöpec. Mondjuk kikapcsoltam a deep sleepet, így sokkal gyorsabban ébred, semmi lag..
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
LTE-t lehet rootolni cf-root-al?
-
havri1
félisten
Értesítési hangnak szeretnék egyedi mp3-at beállítani. Hova kell másolni, hogy választható legyen?
-
havri1
félisten
Valakinek sikerült már 4.2.2 leaked alatt az áttetsző státuszbárt megoldania? Dél óta ezzel szopok :-(
-
havri1
félisten
válasz
LouiS22 #60444 üzenetére
+1, ez így van. A legjobb egyébként az lenne, ha lenne vezeték nélküli töltés már mindenhol. Kiépítve, nem házi mókolással...Minden engedélyezve, és amikor van töltési hálózat, töltené. Hogy hamarabb elmegy az akksi a vadászmezőkre? Mennyi is egy akksi? ~5-6e? Egy év alatt...
De ez meg az én véleményem. Hogy nem környezettudatos? Na igen..de ez megérne egy másik misét is.. -
havri1
félisten
válasz
roberto211 #60275 üzenetére
De, ha régebbire frissítesz, pl leaked is régebbi, elmászik az imei. Eme2 stb csak efs visszaállítással használható.
-
havri1
félisten
Az új magyar xeh mg4 es rom, amiben csak mg2 modem van, ugyanúgy atirja az efs-t. Most teszteltem.
-
havri1
félisten
válasz
MunezXBK #60174 üzenetére
És azóta jó?
Próbáld már ki légyszíves, hogy az adatkábelt rádugod a gépre, másolgatsz ezt azt, aztán vissza a töltőre, hogy 1000 marad e?:-) Persze nem sos, csak ha majd kezedbe kerül..nekem egy ilyen művelet, és behal a kábelMás: Mindjárt csinálok videót a wake up késésről, mert nem hiszem el, hogy csak nálam ilyen, másnál meg fasza...
-
havri1
félisten
válasz
zoltan6 #60166 üzenetére
Nem szoftveres hiba (Nálam). Kábelcsere megoldja, Kábel vissza megint szar. Kábel tisztítás megoldja.
Ez nem szoftver..
Lehet Nálad más hiba van, nem elképzelhetetlen ez sem(#60168) prono : De, hivatalosan azzal jár. Többet itt most nem írnék, ha nem baj, mert még én kapok a fejemre. Mindenre van megoldás..
-
havri1
félisten
válasz
bandi0000 #60157 üzenetére
Tedd fel ezt a programot : Galaxy Charging Current Lite
Ezzel meg tudod nézni, hogy mennyivel tölt ill mennyit vesz fel az akksid.
A felső sor a mérvadó, ha az 1000, akkor jó a töltés, ha ettől kevesebb, szar a kábeled, töltőd..S3 típushiba -
havri1
félisten
Tegnap 2 db S4-et is megnyomogattam.
Mind2 full gyári. Teljes deep sleepből a home gombra azonnal éledtek. Az S3-nál ezt nem tudom elérni. Általában 2-2.5mp mire feléled a kijelző. Stockból szinte az összeset kipróbáltam, főzöttből is elég sokat.
Furcsa, mert van, hogy egyből éled, de nagyrészt lassú.
Valaki megnézné, hogy nála is ilyen? -
havri1
félisten
És a második felében? Pontosan ezt írtam, amit fél nappa rá ajánlottál.
Amit meg első felében írtam, nem véletlenül tettem :
Mivel nem tudtam megcsinálni ugyanezzel a verzióval, és ezt ide beírtam, kelzsoca ezt válaszolta rá:
[link]Szóval erre alapoztam.
De ennél sokkal egyszerűbb kimásolni, vagy kelzsoca programjával lementeni.Nem vitatkozni akarok, csak borzasztóan zavar, hogy sokszor nyilvánosan leszarjuk a másikat.
-
havri1
félisten
válasz
lafaty80 #59933 üzenetére
+1, én ezt már rég mondtam, hogy szar a memóriakezelés, de sajnos 4.1.2 nél is előjön, ha nem pucolod ki..csak pár nap
MG4 XEH van most fent nekem, 150-200 mb között járok, így még jóBár a tárcsázót (exdialer) és a böngészőt is (gyári) be szokta zárni sajnos, ennek ellenére.
Továbbá ami baromira zavar: a laggok.
Olvasom itt, hogy sok új tulaj áradozik a sebességről, hogy teljesen lagmentes.
Na most vagy ők nem veszik észre, vagy az én készülékemmel van baj.
Pl..home képernyő, menü gomb..akadozva jön elő majd tűnik el a beállítás ablak. Csak hogy összehasonlításképpen :
Ugyanezt megcsinálom a gyári tárcsázóban, az atom smooth.Minden gyári..MG4 XEH.
-
havri1
félisten
Na, megtaláltam.
Ez Leaked romra volt. [HOW TO] Transparent Status Bar / Center Clock on 4.2.1 leak (XXUFMB3) -
havri1
félisten
válasz
overclockerr #59905 üzenetére
Másold ki a mappát, kB 10mp..mondtam :-)
-
havri1
félisten
válasz
overclockerr #59889 üzenetére
Ezzel nem is fog menni. Rootold, és root Explorerrel az egész efs mappát másold ki. Plusz ha tutira mész, akkor kelzsoca programjával is ments komplett partíciót
-
havri1
félisten
válasz
Pszihonaranc #59854 üzenetére
Itt is;-)
-
havri1
félisten
válasz
Pszihonaranc #59852 üzenetére
Keresd fagyalllo- t.
-
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #59809 üzenetére
Hát ez húzhatom, dughatom..ugyanúgy szar
Nem érdekel..holnap hívom a szervizt újra. OLDJÁK MEG -
havri1
félisten
válasz
Misi1980 #59805 üzenetére
Végleges. De itt ez tilos.
Nullázni így tudod, csak a sorrendre kell vigyázni. Ha nullázás után elindítod a rajta lévő romot, ami nem gyári, vagy a cwm, akkor ugrik egyet a számláló.Megoldás : TA után restart előtt kiveszed az akksit. Akksi vissza, hang le + home + power (Download mód), és egyből tolsz rá egy gyári romot odinnal.
Így marad offical minden. Tehát nem szabad nullázás után nem gyári romot indítani, ez a lényeg. -
havri1
félisten
Komolyan az agyfasz kerülget!
Hetek óta tökéletesen működik a töltő+kábelt páros, amit a szervizes cserélt.
Reggel odinoztam 2-t, erre megint szar!!! Mármint a gyári kábellel.
Az adatmásolás / odin teszi tönkre, vagy az csinál valamit a kábellel.
És ismét ugyaza..töltő gyári, asus kábel jól tölt. Samsung kábel 100-300 -
havri1
félisten
Hali!
MG4 -es romról (MG4 modem) vissza kell állnom gyárira. Ami jelenleg MG4, de csak MG2 modem. (Lehet elviszik ma a telefont)
Szerintetek mi a jobb? Tegyek vissza XXEMC2-XFEMC1 -t majd állítsam helyre az efs-t, és OTA-n szedjem le az új független romot, vagy egyből sammobilróül kapjam le az új romot, flasheljem, és úgy állítsam vissza az efs-t?
Utóbbi szerintem nem menne, mert az efs még a régi rendszerről van, és az MG2 modemnek nem tudom jó e..Vélemény?
-
havri1
félisten
válasz
ILoveMyPhone #59684 üzenetére
mgterminatornak van egy appremover progija, azzal lehet elég jól rombolni
-
havri1
félisten
válasz
eastone1 #59671 üzenetére
A kamera körüli króm színű keretet kopás miatt nem cserélik, ezt már megérdeklődtem, mivel nem garanciális hiba a kopás.
Valami 2500 ft körül cserélik állítólag, de ezt csak itt írta valaki. Nekem is kopott, de már leszarom
Ahogy a hátlap karcosodást is, mert kb olyan, mint az 50 -es csiszpapír...Vettem 600 ftért Kínából egy utángyártottat, és kész.
A szürke keret körbe, annak repedése garis, de ha hiányzik belőle darab, az már necces lehet, mert ha olyan szervizest fogsz ki, aki ezért szól, nem fogja kicserélni - szerintem - .Én a helyedben megvárnék még pár hibát (ameddig nem lesz 1 éves), töltés, további repedés a kereten, beégés, foltosodás, hátlap lakk repedés/pattogás, és akkor hívnám ki a futárt.
Mert ha beégés miatt hívod ki a futárt, azt köteles cserélni, és azzal jár a keret is körbe. -
havri1
félisten
válasz
Pisszty2 #59659 üzenetére
Szerintem nem fog variálni, ha nincs még 1 éves a telefon, fogja cserélni a töltőt + a kábelt is, ez az első lépés..
Beregisztrálod a telefont a mysamsung -on, és ott van a helyszíni javítás igénylés(#59660) bexinho23 Nekem is recseg, mert az egyik fül törött, de a törés nem garis hiba..ettől függetlenül itt sokaknak cserélte a szervizes már, pl olyan miatt, hogy karcos, repedezik a lakkréteg..
-
havri1
félisten
válasz
racerx #59641 üzenetére
Az a lényeg, hogy mind a 2 (3?!) hálózatot támogatnia kell. Nálunk azt hiszem 1800 mhz gsm van, de nem akarok hülyeséget mondani, csak olvastam valamelyik ebayes commentnél ezt.
(#59642) FrankMonzano: A fizető mellé is kell az ingyenes program, mert azzal dolgozol ugyanúgy, csak mennek a plusz funkciók is. Rendszeralkalmazás fagyasztásához kell még xposed is.
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #59618 üzenetére
Igazából kipróbálnék egy 4S-t, de csak próbára nem öribe
-
havri1
félisten
válasz
Danny750 #59608 üzenetére
az androidnak az 1gb ram még nem teljesen elég, 2gigàval viszont semmi probléma. ..
Ez butaság. Nexus7 -ben is 1 gb van, és vígan elvagyok vele..soha nem zárta még be a launchert, vagy a böngészőt..itt az S3-nak a memóriakezelésével van baj, már nagyon sokszor kitárgyaltuk.
S2 szintén zenész..ott nincs ram hiány.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #59506 üzenetére
Lehet, hogy kellene egy Factory reset oda.
Nálam kb 1% /h úgy, hogy nincs fagyasztva semmi, csak a helymeghatározás van kilőve.. -
havri1
félisten
válasz
Laraxior #59449 üzenetére
Át, de mobilon az már sokkal lassabb, és sokkal nagyobb felbontású, pont azért, mert asztali nézet
AZ meg már egy másik dolog, ha egyszer átnyomod asztali nézetre, akkor (beépített böngészővel) csak úgy lehet újra mobilnézetre váltani, ha törlöd a böngésző adatait (cache, előzmény stb).
Pont ma szívtam vele..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest