Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Amióta a boltból hazahoztam,nem írta ezt a telefonom...
-
zlatan77
aktív tag
válasz roberto211 #62501 üzenetére
Mondjuk nekem lehet,hogy hiányérzetem lenne az S3-hoz képest.
Nekem fontos a kamera és a zene.Nem tudom,hogy nexus4 hozza-e az S3 szintjét.
Az amoled is hiányozna és a 16 gb sem biztos,hogy elég lenne. -
roberto211
őstag
válasz zlatan77 #62504 üzenetére
Hát valakinek bejön valakinek nem. Ez alatt nem tudom mit értesz: "Nem tudom,hogy nexus4 hozza-e az S3 szintjét." ?
Hát a nexusba ips van mindennek megvan előnye hátránya ez is felhasználó válogatja kinek mi jön be.
Nekem formára meg anyagminőségre bejön csak ...tanácstalan vagyok. Na mind1 ez az én bajom.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
zlatan77
aktív tag
válasz trobi28 #62506 üzenetére
Köszönöm.
"Amennyiben Google Playről származik a telefonod, akkor a Google-höz kell fordulnod, mégpedig abban az országban, ahol a készülék vásárolva lett."
Ezek szerint itthon nem lenne rá érvényes gari.
Így azt hiszem el is dőlt,hogy marad az S3.(#62505) roberto211
Kamerára és a zenére értettem.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz t_a_m_a_s #62483 üzenetére
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
Sokan keverik a dolgokat.
A 0-45 euro közötti vámmentesség csak magánszemély-magánszemély között van.
Ha rendelsz, és ezt cégtől teszed, akkor 0-22 euro a határ!!!
Az, hogy néha átsiklik 1-1 termék a vámon úgy, hogy nem kell rá fizetned, a szerencse. Általában a pici dolgokat nem nézik át. Ha nagy a csomag..[ Szerkesztve ]
havri
-
Laraxior
titán
válasz Varszegig #62509 üzenetére
Mióta terjesztették ki a Samsung telefonokra? Régebben csak a Note, Galaxy és a Nexushoz volt premium szervíz
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
spider80
őstag
válasz Grecky #62473 üzenetére
Nekem is független, XEH minden gyári,és mégsem jött eddig. Kíváncsiságból rádugtam laptopra Kies-el megnéztem,egyből jelzi az mg4 frissítést! Próbáld ki te is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Varszegig
veterán
válasz Laraxior #62514 üzenetére
Ez a galaxy S3 fórum, gondolom nem a galaxy ace-ről írunk. tehát amikor azt írom, hogy magyarországi samsung garanciás készülékre, akkor készülék alatt a Galaxy S3-at értem, bármilyen óriási meglepetés ez ebben a topicban. Elmondanám még, hogy nem gondoltam a galaxy y-ra sem, sem a w-re sem a jó ég tudja hány egyéb készülékre, ebben a topicban a Galaxy S3-ról van szó, még ha nehéz is ezt észrevenni/betartani. Én kérek elnézést azok helyett, akiknek ezt el kell mondani
Mellesleg sikerült a lényegi részéhez hozzászólnod -
Laraxior
titán
válasz Varszegig #62516 üzenetére
Jaj ne haragudj már hogy ra mertem kérdezni. Azt biztos nem vetted észre hogy offba kérdeztem. Amíg ezt leírtad talán a válasszal is faradhattál volna.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Varszegig #62519 üzenetére
Értelmetlen? Nem. Te nem tudod értelmezni. Olvasd el megegyszer hogy mit kérdeztem, mert ugy latom only write módba vagy.
-
galaxytab
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Bocs az offért, de szerintetek van-e alternatívája az S3-nak (LTE), ha nekem megfelel a T függő változat? 78 ezerért tudnám megrendelni. Fényerő/felbontás, jó gps fontos. Mivel nem sürgős, a közeljövőben megjelenő is érdekes lehet, ha van róla infótok (tudás/kb-i ár). Vagy ennyiért ez a legjobb?
Kösz előre is! -
-
p2pp
őstag
Nekem 47808 lenne, de nem vehetek!
Pedig vettem volna![ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Gergosz2
veterán
válasz Krisz79 #62525 üzenetére
Galaxy Charging Current Lite
Usb-ről 466mA-rel tölt, hálzatról 1A-rel.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
csepeli1
csendes tag
Nekem lenne egy érdekes dolgom, azaz engem érdekelne inkább, van itt valaki akinek működik a "tetejére dupla érintéssel" funkció? Már 3 hete (nem minden nap minden percbe.. csak néha) próbálom... én már érintettem-ütöttem-ráztam mindent csináltam de nem ment. Valami bölcsességet kaphatok e-"problémára"? (persze be van kapcsolva a funkció és elvileg működik is)
Előre is, Köszi!
Nahh gugliztam is kicsit.. névjegyzéknél működik, de a gyári netnél nem. :/
[ Szerkesztve ]
S3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
-
törölt tag
Az miért lehet, hogy az asztalra kitett óra widgetnek (Clock JB+) kell egy másodperc, mire magához tér, frissíti az időt? Ez S3 betegség, vagy valami android beállítási gond lehet?
-
zola-
őstag
Az opera classic bongeszovel a telefonomrol miert nem tudok belepni a prohardverre? Rakantittok a belepesre es nem tortenik semmi sem. Nem leptet be.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
w.miki
veterán
kérdezném, ha ROMot szeretnék frissíteni, akkor ez alapján járjak el, vagy van már frissebb leírás?
Most be se kapcsol a teló, ha töltőre dugom is csak forog a karika, de nem mutat töltést/semmit...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest