- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovicska
aktív tag
válasz korcsillio #63373 üzenetére
Én elcserélném, egy haveromnak az van, ki...szott gyors.
Mortui Vivos Docent
-
asderr
aktív tag
válasz kovicska #63401 üzenetére
Jóestét mindenkinek!
Agyhugykövet kaptam.
Sikeresen visszaállították az IMEI számomat.
Aztmondta a srác hogy teljes szoftver visszaállitást csináljak rajta.
odinnal visszaraktam rá a 4.2.2-t.
Táblát bent kicsapta,mintha rossz lenne az EFS mappa.
IMEI szám rendben
hálózatra nem csatlakozik.
Tipp-trükk?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mgTerminator
veterán
valaki nem tudja mi az anyjáért dob le kb percenként az itthoni wifi? eddig ttökéletes volt...
-
Gizmo94
veterán
válasz mgTerminator #63403 üzenetére
Ha a többi wifis eszközt is ledobálja, akkor szar a net vagy a router hülyült be. Utóbbi esetben húzd ki öt percre, majd dugd vissza.
asderr: Letiltották. Rakj fel egy négyfájlos repartos romot odinnal, utána próbáld.
[ Szerkesztve ]
-
asderr
aktív tag
-
Gergosz2
veterán
válasz logitech25 #63397 üzenetére
amelyik jobb árban van.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
arsenix
tag
válasz mgTerminator #63403 üzenetére
Ugylatszik az en telom mar egy roncs, mert minden hsz-re csak azt irom hogy "nalam is ezt csinalja"
Egyebkent nekem mar egy fel eve csinalja vannak napok amikor jo, mas napokon pedig 5 percenkent ledob majd ujracsatlakozik. 1-2 masodperc az egesz.
Baratnom S3LTE telefonja egyebkent ugyanezen a halozaton soha nem csinalja ezt. Es az itthoni Nexus 7 sem...Gyari visszaallitast meg nem csinaltam, lusta vagyok a belakott rendszeremet legyalulni.
De ha te megtalalod a megoldast szolj!
Remelem nem HW problema.Amugy legfrissebb BTU 4.1.2-n vagyok
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #63408 üzenetére
Pedig ott van leírva,hogy ne tegyék !
arsenix
Pedig kellene.
Vissza állítani mindent max egy óra! De akkor rengeteg cuccod van. Annyit megér!Nem értem,mert itthon van több S3 ,de soha ilyeneket nem produkáltak.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gizmo94
veterán
válasz asderr #63412 üzenetére
Ment, sok sikert.
apaszka Hát jahh.
arsenix Márpedig alighanem minden gondod szoftveres, a telefonodnak pedig semmi baja, nem roncs az. Pontosan az kellene neki, egy full factory reset, ha pedig utána is fennáll, akkor egy négyfájlos annak is, majd a kívánt rom. Egyből helyrejönne minden szoftveres baj..
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
Gizmo94
veterán
válasz nggabi #63414 üzenetére
Szentté ne avassalak már...
Ezt látod én sem tudom.... Inkább szerezz nekem egy jó S2-t 40k ig, Lehet fehér is, csak ne leélt fos.
Mert vagy azokat találtam, vagy kretén eladókat,, Tudnék írni tanulságos dolgokat erről, csak minek.. De az eladók nagyrésze vicc,,,[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
válasz korcsillio #63381 üzenetére
Munkatársamnak Z van, de nekem nem tetszik a kijelzője, S3-é jobb szerintem, aksija se bírja úgy mint az enyém, ráadásul T függő, tehát zárt a bootloader, se custom ROM, se custom kernel-t nem lehet tenni rá, én nem cserélném el!
-
kovicska
aktív tag
Én ezt nem értem ! Folyton csak azt olvasom, hogy romolás után elmegy az IMEI, csak az s3-nál van ez így ?
Nekem már volt egy pár samum, szinte minden cseréltem romot, oda-vissza, de soha nem volt gond az imei-vel.Mortui Vivos Docent
-
Laraxior
titán
Melyik az az app aamelyikkel meg tudom nezni h mi éleszti fel a telóm? Merül mint állat -.-
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kovicska
aktív tag
Egy kollégám meg akarja venni a telefonomat 75-ért, de nem tudom mit csináljak, ha esetleg eladom mit vegyek ? Igazán nincs problémám a telóval, eladjam egyáltalán ?
Mortui Vivos Docent
-
babhun
aktív tag
Bocs az off-ért, de ez nagy! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=apro&call=hirdetes_show&id=902 és hirdeti magát pénzért!
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv!
Mostanában kissé belassult a telefonom, leginkább mondjuk viber üzenet elküldése után vehető észre, mikor is 3-4 másodpercet is kell várni, míg reagál bármilyen érintésre a mahina.
Volt már factory reset, majd újra belakás, de nem segít. A másik probléma a gyors akku merülés. Telefonbekapcs után kb fél órával 100%-ról, úgy 83-82-ra lemegy minden nyomkodás nélkül, a beállításoknál megnézve az sdcard fogyasztja a legtöbbet(olyan 10 Gb zene van rajta). A készülék teljesen gyári telenoros, se root se semmi.
A kérdésem az, hogy root nélkül a legmélyebb reset a beállításokból indítható gyári visszaállítás?
Mindenféle cache ürítés csak root után végezhető egy nem gyári recovery-ből?[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz danielgalaxy #63434 üzenetére
és ha kivennéd a kártyát, és megnéznéd egy napig úgy? Gyanús, hogy valami ott nem stimmel...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
mgTerminator
veterán
Azért lassul be mert elfogy a RAM... ha bezársz valamit akkor utána jó lesz!
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz mgTerminator #63436 üzenetére
Ez egy hónapja még nem jelentett problémát, ráadásul be szoktam zárogatni a nem használt alkalmazásokat is, nem ezzel van a gond. Az sd card kivételére gondoltam már, de minden nap hallgatok zenét, nem lennék meg a kártya nélkül, minden esetre holnap lesz a napja, hogy ezzel teszünk egy próbát.
A másik kérdés? Root nélkül csak a gyári visszaállítással lehet játszani? -
apaszka
veterán
Jól gondolod.
Mivel a rendszer turkálása, és írása-olvasása joghoz kötött, így kell az a fránya ROOT.
De miért féltek tőle?https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
FrankMonzano
őstag
válasz kovicska #63425 üzenetére
Ez legalabb annyira ertelmes komment volt,mint tegnap takaros baratunk a kicsiszivvel :d. Ha teheted,tarts egy gyors onertekelesi gyorstalpalot,ki vagy mi vagy mi a kuldetesed itt. Utana az "ÉN" fogalmat vedd gorcső alá,ez segit majd az onálló dontesek meghozatalaban. Konkretizalva a dolgot,ha meg elkepzelesed sincs,hogy mit akarnal venni,mi honnan tudnank ?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #63421 üzenetére
Melyik romot pakoltad fel S3-ra a szervizelésre? Vagy csak S2-t csinálta?
Repartos fileokat feltolhatnád valahova (S2)
Mákod van a számla miatt. Én nem kockáztatok. Most lesz 1 éves, rendbe rakatom, ki tudja mi lesz később. Ha beég a hátralévő 1 évben a kijelző, akkor megkockáztatom majd a javítást számla nélkül én is..[ Szerkesztve ]
havri
-
Gizmo94
veterán
válasz FrankMonzano #63441 üzenetére
-
bylow
senior tag
El lehet valahogy érni hogy a Total commander-ben is lássa a gépem a telefont és mem.kártyát?
ByLow #
-
BigBlackDog
veterán
Valamilyen ftp szerver progival. Hátránya, hogy igen lassú írásnál, olvasásnál, nálam wifin nagyon max. 2500 kbyte/sec-et tud.
(#63447) kodoboy: Szükség lehet, hogy nincs rá, de azért tud minimálisan gyorsítani szerintem. Én általában kéthavonta felteszek egyet, ideiglenes fájlokat, üres mappákat, gyorsítótárakat törlöm vele, aztán leszedem a cleaner appot. Persze lehet, hogy ez csak egyéni perverzió.
[ Szerkesztve ]
-
kodoboy
tag
Szerintetek van értelme valamilyen cleaner progit telepíteni az s3-ra? Volt aki azt mondta, hogy ennek a telónak nincs már rá szüksége!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
bylow
senior tag
válasz BigBlackDog #63446 üzenetére
Az nem szimpatikus
Akkor marad a Sajátgép - Tc, és egyik ablakból húzgálom a másikba a dolgokat...ByLow #
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest