Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
válasz dancsuri #54001 üzenetére
Igen, köszönöm! Sejtettem, hogy így van, de még nem vetettem magam ennyire bele, mert teljesen meg vagyok elégedve a mostanival is.
S2 sokáig Dorimanxot használtam, de mivel nem használtam ki az Stweakset, ezért váltottam a jobb akkuidő miatt a Jeboora.
Majd megtanulom ezeket is... -
bandi0000
nagyúr
A telón amúgy van elvileg gyári fólia nem? Könnyű cserélni?
Xbox One: bandymnc
-
lafaty80
addikt
válasz bandi0000 #54006 üzenetére
Ami gyárilag van rajta, az nem igazán védő fólia, inkább marketing fólia
Úgy is leszedi az ember, mert tele van írva a teló főbb tulajdonságaival. Leszedni nagyon könnyű, hidd el
Tényleges fóliát felrakni meg lutri, mert van akinek elsőre tutira megy, van akinek meg mindig "marad" alatta levegő vagy kosz bubi (1,5-10 )
Én speciel az utóbbiak közé tartozom, de nem adom, egyszer csak sikerül rendesen feltenni
(#54007) nbukta77: ha még a miui5 a kérdéses rom, akkor igen vannak érezhető lagok/röcögések (pl.: amikor hosszan nyomsz a főkérnyőre, és alul előjön a menü...na az röcögős : ) )
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Anulu79
addikt
Az asztali óra funkciót használja valaki? Ha minden este használnám éjjeli órának akkor az beégetné vajon a kijelzőt? Olyan asztali tartó létezik amibe fektetve kb. 45 fokos szögben kell belerakni a telefont és közben tölti is a készüléket?
-
bandi0000
nagyúr
válasz lafaty80 #54008 üzenetére
nekem nincs az a marketing fólia rajta, de viszont olyan mintha lenne rajta gyári, ez elötti sonymnál is volt fólia rajta amit kurva nehéz leszedni, de akkor rakok rá asszem inkább egyet Eddig ilyen Matt fólia volt rajta de elég sokat rontott a kijelzőn úgyhogy lekaptam
Xbox One: bandymnc
-
Anulu79
addikt
Köszi az asztali órás tippeket. Tényleg jól működik a gyári. Már csak jó fekvő tok kell. Vagy lehet, hogy lesz egy autós tartós is. Éjjelre azt is fel tudom talán cuppantani a szekrény tetejére.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz RigoJancsi #54016 üzenetére
Véletlenül se univerzális...
-
korcsillio
addikt
válasz Black&White #54015 üzenetére
Mennyiért megy ilyesmi tok?
-
Tippmix46
senior tag
válasz korcsillio #54019 üzenetére
nem semmi méret:
[link] -
Black&White
addikt
válasz korcsillio #54019 üzenetére
Ez 25€ volt a gyártótól.
-
nbukta77
addikt
Igen jo ra. Univerzalis rendeld meg nyugodtan. Sikerult a kamera csere? En tudok a telodba egy jo cirkulacios modult. Hasitani fog mint az s4.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
mgTerminator
veterán
válasz gameresboy #54013 üzenetére
Ha jól tudom az aksi 50 fok felett már károsodik és ha huzamosabb ideig van kitéve magas hő hatására, könnyem fel is robbanhat!
-
havri1
félisten
Stock rom alá milyen appot ajánlotok, amivel NTFS filerendszerű pendriveot lát a telefon, OTG kébelen keresztül?
StickMount fent van, de nem jó..(Nexus-on ezt használom).Még mielőtt mgTerminátor leugatna, kerestem, de nem találtam.
[ Szerkesztve ]
havri
-
foxymaxy
senior tag
-
Anulu79
addikt
válasz Black&White #54015 üzenetére
Nem túl bumszli a telefon benne?
-
roberto211
őstag
Univerzális, anno én is ilyet használtam a nokia 3310-en és kitámasztottam, így snakeztem. Nagyon jó volt, rendeld meg te is biztos Blade II-re is jó.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nbukta77
addikt
4.2.2 uj szivargott verzioban van mar magyar nyelv? Ugrik a szamlalo? Gondolom,ha odinos akkor nem.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Lacko84
aktív tag
Ez milyen fénykép mód? Esetleg s3 -ra honnan lehetne leszedni ilyet? Lehet egyáltalán?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Tybike81
őstag
Ezt az új 4.2.2.-t feltette már valaki?
Érdemes a gyári 4.1.2.-t lecserélni?
Tapasztalatok?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
adammkaa
senior tag
Perseus kernelben van audio engine? Voodosound? Vagy adam kernelben? Vagy teljesen mindegy ha van fent egy stweaks?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
Predikative
tag
Üdv mindenkinek! Segítségeteket szeretném kérni telefon vásárlás ügyben. Két éve gyűrök egy Wave2 -t és most szeretném lecserélni. Elképzeléseim szerint Galaxy S3 viszont az I9305 verzió mivel nem szeretnék kifogyni a memóriából és nem akarom, hogy akadozni kezdjen. Néhány tesztet és véleményt elolvastam és nem vagyok sokkal előrébb, van ahol jókat írnak, van ahol nem. MediaMarkt-ban kipróbáltam és kicsit csalódtam mert volt, hogy sajna megakadt (bár ott csak a 1Gb ramos verzió volt kint. Körbenéztem ezek után, hogy ebben az árkategóriában mik vannak még használhatóak, Lg optimus G, vagy 4x Hd bár az kicsit olcsóbb, Htc One X+, Note 2, de az óriási és nem tudom meg tudnám e szokni. Várom az ötleteket ki mit és miért ajánl és mit miért nem Előre is köszönöm!!!
-
roberto211
őstag
válasz Predikative #54047 üzenetére
Ott persze,hogy megakad mivel egy nap 5000x nyomkodják,mindent megnyitnak nem zárják be, sokan azt se tudják mit csinálnak ott vele tehát mm-et ne vedd figyelembe mert én is ott nyomkodtam párszor, ég és föld pedig ugyanarról a telefonról beszélünk. s3at vedd meg nyugodtan, az,hogy melyik az 1vs2gb ram ezt te döntsd el mert ha más szól valamit ez ügyben itt megint vita lesz.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Predikative
tag
válasz roberto211 #54048 üzenetére
Világos van benne valami, de szerintem a 2Gb nem hátrány csak előny lehet...
-
Predikative
tag
Jut eszembe. Garancia terén mi a helyzet, mert nem sok gyári 2év garis készüléket találok. A boltos garanciák nem jók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest