Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Van olyan aki i9300-ról váltott i9305-re? Megéri váltani a 2Gb ram miatt?
C programmers never die, they are just cast into void.
-
apaszka
veterán
válasz ToMmY_hun #34004 üzenetére
Nem tudom xxx%-ra,de szerintem nem! De ha trémobilos vagy,és most akarsz egy S3 - mat venni akkor OK! Persze,ha nem akarsz,vagy szoktál rádiót hallgatni,mert pl az abban nincs! Meg gondolom az LTE hálózaton merül mint állat!
De - Kinek a pap,kinek a papné??? Tudod ! ?szerk:
Persze ez csak az én véleményemet tükrözi,és vannak itt nagy tudású emberek,kik helyre tesznek mindjárt , ha kell![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zola-
őstag
A CM 10.1 TEMASEK ami alább van linkelve, az egyik leggyorsabb rom amit láttam.
-
bencze
senior tag
válasz Zsolaf #33987 üzenetére
Hoppá, érdekeset kérdeztél. Az enyém rootoltam cf-auto-roottal (egy EFS mentést akartam). Aztán a flash countot resetáltam (a root miatt kellett). Mikor ellenőrizni akartam, download mód helyett véletlenül recoveryt indítottam és azt mondta (-ja, most is): manual mode, applying multi csc-code: ALB.
Vagyis átírta a recovery valamiért.Nem tudom mi volt eredetileg, a fene nézte, tény hogy nem teljesen világos hogy működik ez a root de gondoltam csak pár extra filet feltesz, nem gondoltam, ilyesmit is változtat.
Vissza lehet flashelés nélkül változtatni?
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
Akkor nem tudom mi változtatta meg. Talán a Triangle Away írt valamit felül. Csak rootoltam, hogy mentsek egy EFS-t, majd resetáltam a flash countot. Még nem foglalkoztam custom rommal, majd talán de gondoltam legalább legyen egy EFS mentésem jó helyen.
A flash count és current binary rendben is van, a system status-ra customot ír.
Mi kellene legyen, XEH? És hogyan változtathatom vissza? Független, Auchan-es vásárlású készülék. A dobozon Bravophone kft-t ír, csak tippelem, hogy "igazi" Magyarországi kellene legyen.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
realmadrid
aktív tag
Hali, FLAC lejátszással kapcsolatban tudna valaki segíteni ?
(#33984)
[ Szerkesztve ]
A sas nem vadászik legyekre
-
mondomén
őstag
válasz realmadrid #34014 üzenetére
Mi nem játssza le? Poweramp-al megy.
-
mycso
veterán
válasz bencze #34012 üzenetére
Ha itthoni független készülék, akkor XEH-nak kell lennie, nem pedig ALB-nak. (egyébként ALB product kódról, nem tudok...)
A visszábbi triangle problémához: lehet azóta már vannak újabb verziója, ami 4.1.2-n is nulláz.
(#34017) amuba: elhiszem, csak nincs ilyen prod kód, legalább is, még nem találkoztam vele.
Illetve egy sima root állította át neked is??? (kizártnak tartom, ugyanis hozzáadja az "su" fájlt a bin vagy xbin könyvtárhoz vagy mindkettőhöz, +esetleg a superusr.apk-t a system/apps-ba, tehát az ég világon semmi köze a csc-hez, ezért nem értem, hogy a kollégának hogyan változott a root-tól)
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
apaszka
veterán
Nekem is ALB-lett a múltkor! Még kérdeztem is itt,hogy mi ez mán???
Aztán rájöttem!
Mikor vissza lett rakva gyárira minden,és ugye az első oldalon lett linkelve gyári ICS rom. Na attól lett nekem ALB !
Aztán meglett változtatva az áruházból letölthető appal XEH-re!
Onnantól már frissült magától!Szerk:
Nullázási gond még van,( triangle ) de van jó leírás! A lényeg,hogy 4.04 el kezd! Aztán azt frissítheted![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
bencze
senior tag
Köszi, egy kicsit rezgett a léc de mondtam neki resetáljon és megcsinálta... csak ez a fura albán dolog történt amit nem értek. Hát megpróbálom XEH-re állítani, találtam erre is appot, heh...
@amuba
@apaszka
Köszi, látom akkor annyira nem rendhagyó eset.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
mycso
veterán
Ja közben így ok, látom, hogy nálatok romcsere is volt, akkor úgy átállítódhat másra.
Egyébként így kellene papírforma szerint működnie:
van egy XEH-romos telód, felraksz rá egy bármilyen másikat, de az tartalmazza az XEH-kódot, akkor marad azon.
Ha csinálsz egy factory resetet, akkor beállítódik az új romban alapértelmezettnek beállított CSC-re.
(meg vannak olyan romok, általában custom, ahol előre beállított CSC-vel települ a rom)Ha a CSC nem tartalmaz olyan kódot, mint ami jelenleg a telón van, akkor beáll az új romban lévő alapértelmezett, vayg ha nincs akkor ezek szerint az első kódra.
De mondom, ez csak az elvi sík, viszont történnek néha érdekességek...
(#34018) apaszka: igen ez a leírás van nálam is a triangle-re, de többen írták, hogy az újabb verziók már nulláznak az új BL alatt is, ezért javítottam az írásban.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
maci74
tag
Sziasztok!
EFS mentés ügyben kérhetnék kis segitséget,mert az első Hsz. leirtak szerint nem jött össze.
Root megvolt sikeresen.
Köszi
[ Szerkesztve ]
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
törölt tag
Sziasztok. Tudtok valahol csajos (virágmintás, stb.) kinyitható, felnyitható stílusú tokot?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ToMmY_hun #34004 üzenetére
en ugyan nem valtottam simarol lte-re, de nem is tennem.
EN nem foglalkozom a ram hianyaval, (marha van egyaltalan az en hasznalatom soran) nekem sokkal fontosabb, hogy barmit ratehessek.
ha szetnezel pl. az xda-n, akkor sok romnal az az 1 hsz, hogy csak 9300-on megy.
nekem ez fontos.
eppen tegnap postolt sógi, hogy a miui felmegy-e az lte-s keszulekre.
kicsit utana neztem, kerdeztem, olvastam es pl. az sem mukodik rajta.
na ez meg nalam ugye kizaro ok...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mondomén
őstag
válasz conanabarbár #33960 üzenetére
temasek's UNOFFICIAL CM10.1 BUILD vagy Kelzsoca romja.
Ezt a kettőt én stabilnak találtam (illetve az elsőből a V52-t, most épp azt használom). Viszont gyorsan merülnek és bugos a kamera. A merülés miatt siyah kernelt használok és stweaksben vissza vettem kicsit az értékeket. Ez a kamera mod pedig kevésbé bugos és stabilabb.
Nekem jobban tetszik mint a 4.1.2. Sallang mentes, gyors és jól néz ki. -
zola-
őstag
Ez a v56 van fent?
-
mondomén
őstag
3 nap alatt ugrott 52-ről 56-ra. Lehet felrakom este. Viszont azt nem tudod, hogy ez milyen hatással lesz a kamerára? Ugye a fel flasheltem egy másik kamerát (azt használom), így az alap kamera nem indul el. Mi történik, ha felrakom a rom frissítést, össze akadhat valami?
@premete
Az nagyon sok. Jobban merülnek, de szerintem nem ennyire.[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Omega romot használókat kérdezném.Ahogy tapicskolom a képernyőt,olykor jön egy piros keret,valaki tudja mi ez?Ki lehet kapcsolni?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
stilo18
addikt
Nem tudom volt-e már, egy kis érdekesség:
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
poli27
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz poli27 #34038 üzenetére
Írtam neki egy korrekt ajánlatot. Lehet,hogy eme kihagyhatatlan ajánlat hatására visszaváltok i5-re.
zola- Komolyan. A lighanem pszichiátriai eset.
Amúgy LTE-re vágyóknak: Szerintem ha romolni akarsz, nem éri meg váltani rá semmiképpen. Kevés custom rom jön ki rá, megpróbáltam portolni a Turkbeyt, majdnem kifingattam, utána feladtam a törekvéseimet.
Ugyan a 2 Gb ram bőséges, nagyon jól mutat és megnyugtató, de tulajdonképpen nekem a sima S3-on sem volt ram elfogyás gondom. Többet igazából szerintem jelenleg nem igazán ad, mint egy S3, és nem sokkal az S4 megjelenése előtt már nem éri meg. Ha sok alkalmazást futtatsz, hosszútávra veszed és nem akarod lecserélni S4-re, akkor megérheti akár a váltás. Hibátlan, nagyon jó telefon, csak esetemben pl. minek?[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz Varszegig #34041 üzenetére
köszi Logmeint használok erre a célra, nekem az jobban bejön.
Viszont én inkább a meghajtón lévő dolgokat akarnám minél egyszerűbben elérni, de nem igazán találtam erre egyelőre jobb megoldást, minthogy FTP kliens segítségével.szerk:
Ma átesett a telefon a tűzkeresztségen, leesett, kijelzővel lefelé a csempére mellkas magasságból, pont a lapjára, egyik sarak sem sérült. Sehol sem találok rajta semmilyen sérülést, minden működik, nem tört semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Van új MS-Team HD rom... felteszem kipróbálom, aztán beszámolok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Yeffy
veterán
válasz #11527168 #34036 üzenetére
nincs mit Éjden
figyi, ahogy írta felettem "Husky" mester, hogyha hosszútávra veszitek, és nem ROMolgattok, mókoltok rajta, valamint ki is használjátok az LTE-t, tehát van hálózat, akkor megéri. egyébként, főleg S4 közeledtével szerintem is felesleges...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest