Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
purcigeorge
aktív tag
AOSP alapú romnál sajnos nem megy fel a hálózatra a telefon. AOSB-vel és Temasek romjával próbáltam, modemet is cseréltem, de semmi. Mindenképp szeretnék rá 4.4-ez rakni, mert a gyári nekem egy idő után lassúvá válik. Van valami, amit még kipróbálhatok?
-
szunyi777
őstag
válasz Weeman1 #79003 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de nekem megy!
Nem küldi a kódot, bagy mi a gond?
Birod már ébreszteni hangerővel, mert most nek is csak akkor ébreszt, ha lezárás után egyből nyomom a hangerőt, utánna nem?Nekem 1 gondom van eddig vele..
Van az energiamegtakaritás az akksinál, és elvileg ki lehet vele kapcsoltatni a wifit, mobilnetet, ha a képernyő ki van kapcsolva. Na most ezt nem teszi[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #78998 üzenetére
Power Saver részt állítgattam, pl hogy ha kikapcsol a kijelző, kapcsolja ki a mobilnetet és wifit is, de valahogy nem jó. Ha úgy kapcsolom ki a kijelzőt hogy a wifi ki volt kapcsolva, akkor ahogy kikapcsol a kijelző, bekapcsolja a wifit. Ha meg bekapcsolva volt a wifi és lezárom a kijelzőt, nem kapcsolja ki, ugyan úgy van wifi...
Úgyhogy nem értem a kezelését, meg a kezdő és vég időpontot se, hogy azzal mit akar.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
szunyi777
őstag
Ez a gondom nekem is
Addig eljutottam, hogy a wifit kikapcsolja kb 15 perc után, de a mobilnetet nem.
A kezdő és vég időpont, hogy mettől meddig legyen energiatakarékos..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #79011 üzenetére
Nem értem miért változott így meg a ROM... Elején semmi bug nem volt, most meg jópár van. Ez az akku leszívás érthetetlen számomra. Első menetben 2 és fél órát bírt, most meg csoda ha eléri a két órát..
Másik hogy kijelző feloldáskor elég sokat kell várni néha hogy legyen kép.. :S
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
-
-
sanyirigo
senior tag
Nálam a miui most nagyon jól dolgozik. (kop-kop) Akksi időben meglepően takarékos.
68%, 12 óra üzemidő, 28% kijelzővel.[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
reddevil777
csendes tag
Srácok, szeretnék a Neatrom 6.5-ről visszalépni a 4.8-ra (vagyis JB 4.3-ról 4.1-re). Kell hozzá valami extra vagy elég csak a recoveryből flashelni full wipe után?
Samsung Galaxy S3 i9300 Metallic Blue, Firmware: JB 4.3 XXUGNG3, Kernel: Boeffla 5.4 beta 4, Recovery: Philz touch 6.48.4
-
gurl
tag
sziasztok!
mindenféle kernel flashelés és romolgatás nélkül szeretnék találni egy olyan appot,amivel különböző beállítású profilokat tudnék létrehozni a telefonon.
köszönöm előre is,ha jelzitek ezt -
-B-
senior tag
Ilyen flip tokot használ valaki?
Így videóról meg képek alapján egész minőséginek tűnik. -
trobi28
addikt
Kicsit elakadtam
Vissza raktam a 4.1.2 négyfájlost hogy gyárira gyalulja.
IMEI persze elment, nincs gond mert van mentésem
De ha most rootolom hogy vissza tegyem az IMEI-t akkor ugrik a számláló
Akkor most hogy is lessz full gyári 0 -ás rendszer?
Ja 4.3 rendszerről.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
tibi.234
tag
kis napsütésbe is szinte alig látni a telefon kijelzőjét
fényerőséget lehet rajta plusszba állítani vagy valami ? -
GtCaT
tag
válasz reddevil777 #79019 üzenetére
Az IMEI-d tuti el fog szállni, ha visszateszed a 4.1-et.
Efs.img mentésed van a régi 4.1-ről?[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
4.3 ról van a mentés.
Akkor az elvileg járható út hogy most felteszem a gyári 4.3 at, azt rootolo, IMEI vissza, Nullázás és megint a 4.3 rom?
Honnan lehetne letőlteni gyorsabban a 4.3 T-mobile romot?[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
r0by
addikt
-
purcigeorge
aktív tag
Sziasztok! Egy Revolution 40.0 rom van a telefonomon, minden működik, csináltam róla nandroid backupot. Miért van az, hogy a cm11-es romok ezután nem működnek? Nincs hálózat. Gyári 4.3 után minden ok volt a cm-el, de nem merek gyári romot feltenni, mert félek, hogy elszáll a hálózat. Valaki mondja már el nekem, hogy a Samsung ezt a szivatást direkt csinálta a romolóknak? 2 hete van meg a telefon, de már kétszer voltam szervízben, csak segélyhívás problémával. Mindkettő után kínai app jelent meg a telón, pedig a saját romom maradt a telefonon. Erről tudtok valamit, hogy mi lehet?
-
bagly
tag
Régen volt egy ilyen rom hogy csamcsungos gyárit átmókolták aospra még 4.1-en. Van ilyen 4.3ból is? Köszöntem előre is!
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #79004 üzenetére
Jééé, neked is a Laci a szomszédod..
Azt szeretném kérdezni, hogy van olyan fórumtárs, 4.4.2 romot használ, és mellette zooper widgetet
Borzasztóan érdekelne, megy-e valakinek.
A zooper egy külön projektem, kéne mennie, de a jó kis kitkatról vissza kellett állnom a 4.3-ra, igaz elkerültem a gyári romot, így tudom használni a z.widgetet."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
nggabi
félisten
-
-
nggabi
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz purcigeorge #79043 üzenetére
Mókolt telefonod van, nem te vagy a béna, és a normális helyről vásárolt telefonokkal sincs baj.
-
kelzsoca
félisten
válasz purcigeorge #79047 üzenetére
Majd a kék béka megmondja.
-
borsodika
őstag
válasz purcigeorge #79047 üzenetére
Akkor az erősen mókolt kategóriába tartozik.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest