Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Kiserleteztem a Flash szamlalo nullazasaval mert nalam a TA. sehogy semmilyen formaban nem tudta nullazni aztan rajottem a mobile odin segitsegevel lehetseges.
Akit erdekel leirom ide hogy csinaltam.Ha mar 4.3 fentvan es a szamlalo is ugrott akkor mentsunk EFS-t meg adatokat. Aztan :
1. Mobile ODIN pro telepitese (neten megtalalhato) majd 4.1.2 es 4.3 FW masolasa a kulso SD kartyara.
4.1.2 FW file betallozasa (Open File...)(en azt tettem vissza amivel vettem a telefont : I9300XXEMG4)
Majd kipipalni : Enable EverRoot, Inject Superuser, Inject Mobile ODIN, Wipe data and cache, Wipe Dalvik cache.
2. Flash Firmware-re nyomni.
Ez a muvelet mar maga nullazta a flash szamlalot es vissza allitotta a system statust gyarira.(Ha nem tenne akkor a Triangle Away 3.26 -al siman nullazhato 4.1.2-alatt nem kell ujra flashelni semmit.)3. Mobile ODIN pro-ban betallozni 4.3 FW-t (I9300XXUGMK6 vagy I9300XXUGML2)(Nekem par naponta besult a svajci inkabb maradtam a gyarinal ami az en telefonomra jo MK6)
kipipalni itt is : Enable EverRoot, Inject Superuser, Inject Mobile ODIN, Wipe data and cache, Wipe Dalvik cache.
4. Flash Firmware-re nyomni ismet.Ha minden jol sikerult akkor van root jog es Super User felhasznalo meg Mobile ODIN app. a friss 4.3-on valamit a Download mode-ban kovetkezo lathato - Custom Binary Download : NO, Current Binary: Samsung Official, System Status : Custom
5. Telepitsuk fel a TA.-t (Triangle Away 3.26) es resetteljuk a szamlalot. TA. 4.3-alatt csak a System
Statushoz fer hozza igy minden valtozatlan marad kiveve a System Status ami Customrol Official-ra valtozik.Ha a CWM recoveryt (6.0.3.2) is feltesszuk akkor a szamlalo viszont megint ugrani fog (Igy nem tettem fel)
De azt meglehet probalni mikor a 4.3-at tesszuk fel Mobile ODIN-al akkor a recovery particiohoz nem a gyarit
hanem a CWM recovery-t tallozzuk be. En nem probaltam szoval azt sajat felelosegre!!!Video a veredmenyrol :
[link] -
szunyi777
őstag
Működik a spirit AOSP romokon, de csak a fizetős!
A Spirit ilyen romokhoz való, legyen az CM, AOKP, Slim, Stb...
Nekem kernel gondom volt reggel a Pac-el, azért nem szólalt meg, de már megy....Ment pm.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
Az Én hülyeségem miatt nem ment a rádió!
A pacman fent volt és a Siyah kernel délután, azzal játszadoztam....
Estére viszont a Boeffla kernelt tettem fel, és az is maradt..
Reggel hallgattam volna a rádiót, de tök süket volt!
Igy melóközben visszatettem a Siyah , és azzal hibátlanul megy!
Ugyanigy a slimbeanel, stbvel is működik a Spirit unlocked!
A saját kernelükkel meg biztos!"Melyik kernelt tetted fel?" Most a Siyah kernel van, azzal megy, éssettings/audio/Method az pedig GalaxyS3/Note2 ALSA
Pedig működik, hidd el nekem!
Nagyon rég óta spiritet használom az AOSP alapu romok miatt, és nem volt még olyan hogy ne indult volna el!Igy keresd meg Google: Spirit UL 2014_01_10 apk !
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
defymoto
senior tag
A normális ha töltés közben merül a készülék? gyári 4.3 , gyári töltö.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Grande Ale #77009 üzenetére
Feltéve,ha rossz a kábel,és emiatt lassan tölt alapból is. Amúgy bőven gyorsabban tölt,mint ahogy merülni tud a használattól.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz Grande Ale #77011 üzenetére
Sejtettem. Csak mivel szinte az összes s3 töltő kábel rossz lesz előbb utóbb,így akár normális is lehet,hiszen ez a gyakoribb
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
defymoto
senior tag
válasz Grande Ale #77011 üzenetére
Erre magamtól is rájöttem de mi lehet a gond?
-
defymoto
senior tag
válasz Grande Ale #77014 üzenetére
kipróbáltam, megy, köszönöm
-
zoltan6
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz laci0530 #77023 üzenetére
Ohh kössz az infót!
A privacy modeot csak eggyes alklamazásoknál, és csak a helyet tiltom.Érdekes dolog az viszont, (de biztos, hogy rom-kernel függő) hogy a Slim 4.3.1nél boeffla kernellel hibátlan a rádió, de a Pacmen 4.2-es kernellel viszont nem megy..
De a lényeg, hogy működik! Én csak azt hallgatom, ha utazom, stb...
-
-
apaszka
veterán
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
snow2014
aktív tag
akkor mik a tapasztalatok az aokp_i9300_kitkat_unofficial_2014-01-24 rom-mal ??
ma s2 lattam a 4.4.2 es fenomenalissan dolgozik !! 2-3 napot bir ki 1 toltessel a telo.....es piszok gyors
Mindég legyetek rosszak ;)
-
-
Gizmo94
veterán
válasz snow2014 #77039 üzenetére
A rootolással csak unrootig veszik a garancia, vagy addig sem, mert nem foglalkoznak vele már jó ideje túlzottan, de akinek egy root-unroot probléma, annak felesleges androidos telefon. A windowson mindenkinek természetes, hogy rendszergazda, itt meg elég a vendégfiók?
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Nem tudom 180mb fölé vinni a szabad ram mennyiségét, az normális?
Mivel tudnám meg tisztítani?
Android 4.3 (gyári)
(#77047)laci : Nem jó, nem bírja a bőröm.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Na én sosem vergődöm így egyikkel sem. Pakk, bele az usb-t , gépen meghajtóként pakol le-fel, másol, töröl, usb kitép, kész, ennyi volt. Akku mindben még újszerű, két napokat bír.
Mustármag: Normális, az Android annyit eszik, amennyi kell neki. Próbáld meg Clinnel, esetleg Bref...
Amúgy SD Maid play-ről hasznos lehet. A pro verzió mégjobb, azért meg privát
laci Ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest