- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #53152 üzenetére
Akksitol is függhet, bár új telefonnál..
Nekem 100-ról 90-re gyorsabban esik, mint 90-ről pl 80-ra.
Nem tudom érthető e mit akarok sugallni.
Most pl teljesen jól merül enyém is. Még csak 95% van. Tegnap már 80-at súrolta ilyenkor.
Szal passz.[ Szerkesztve ]
havri
-
Feenyx
aktív tag
Egy olyan problémám lenne még, hogy hívás közben egyik hangszóróm sem működik. Kihangosítva sem, de a hívás elindulását jelző hangot azt hallom a fülhöz tartandó hangszórón, és ha zenét játszok le a külső hangszórón az tökéletesen szól. Most lett aktiválva az előfizetésem, tudok róla hívni is, de a másik telefonon ugyanúgy nem hallok semmit, ha beleszólok az s3ba. Tudnátok segíteni?
-
Rem-X
senior tag
válasz Garsza #53158 üzenetére
Nazara által javasolt Gsam Battery Monitor kiírja...
@havri: de ez nekem olyan rossz... minek kikapcsolni? pont ez lenne a lényege egy okostelefonnak... és tudom hogy a Gnexen sem volt kikapcsolva/hibernálva mégis valahogy megoldottam... csak nem tudom már hogyan
[ Szerkesztve ]
Try again, fail again, fail better!
-
legenda
válasz havri1 #53164 üzenetére
így igaz, meg sokak számára az is felesleges, hogy állandóan közölje kifelé a pontos helyzetet, illetve annak megfelelően keressen éttermeket, kávézókat - amik amúgy is fizetett reklámok, jellemzően -, és még lehetne sorolni...
feleslegesen eszik az akkumulátort ezek a folyamatok, sokat lehet sprórolni a megfelelő beállításukkal.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nazara
őstag
-
sb
veterán
válasz mgTerminator #53117 üzenetére
Flash memória nem töredezik. Nem nagyon van értelme magának a kifejezésnek sem, ha nem HDD-ről vagy valami egyéb szekvenciális elérésű tárolóról van szó.
Más: stock 4.1.2 mellé milyen kernelt ajánlotok a gyári helyére? Amivel nincs különösebb gond. (Visszaolvastam és azt láttam, hogy CM10, 4.2-nél még vannak gondok, üzemidő, stabilitás, stb...)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz mgTerminator #53173 üzenetére
butaság, elég megfelelően beállítani!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hdekakas
senior tag
Ha lekapcsol vagy kikapcsolom a kijelzőt, akkor bontja a wifi-kapcsolatot is. Gondolom azért, mondván ha nem használom a telót, ne fogyasszon a wifi. Csakhogy nekem kellene hogy menjen, mert akkor jelezné ha kapok üzenetet Facebookon, vagy emailben. Így meg kétpercenként kapcsolgathatom be a kijelzőt, hogy jött-e üzenet. Erre tudtok valami megoldást?
-
lafaty80
addikt
Hali,
Most segítsetek, gyári rom van fent MC3. Beállítottam az adatforgalmat, de csak a alapértelmezett ciklus választható. Hogy tudom megváltoztatni? (27.-től 27.-ig esetemben)
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
nbukta77
addikt
ti menek hasznaltok okostelefont, ha kikapcsolgadtok mindent? akkor eleg lenne a jo oreg 5110-is nem?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
lafaty80
addikt
-
roberto211
őstag
Amit korábban itt leírtam,hogy felül púposodott/behorpadt a műanyag keret(jobb felső sarokban) ismeretlen oknál fogva mert akármilyen hihetetlen nem ejtettem le(jobban vigyázok rá mint saját magamra kb) . Na beküldtem a telemaxba, és erre fel visszadobták ,hogy a telefon nem rendeltetésszerű használata mellett keletkezhetett a külső "sérülés". Na erre teljesen ideges lettem,és elmondtam neki,hogy mikor múltkor beküldtem mert a hátlap recsegett akkor "hibátlan" jegyzőkönyvet állítottak ki most meg ez? És saját költségemre kellett ráadásul venni egy hátlapot,és megszűnt a recsegés. Maga szerint ez korrekt, vagy reális válasz a telemaxtól? Csaj mondta nagyon, sajnálja, de ő erről sajnos nem tehet (mondjuk ezt tudom ), és ebbe nem tud segíteni. Mondom rendben egyszer nyeltem, de többször nem fogok egy garanciális "prémium" szervizzel ellátott telefonnál. Akkor most jön az email amit adtak múltkor reklamáció esetében, és jön a fogyasztóvédelem,média, és egy pár oldal szöveg. Nem fogom benyelni ez fix.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
kelzsoca
félisten
válasz roberto211 #53190 üzenetére
Most akkor nem a csivava lépett rá? mert ha igen, és a kutya karmolta fel a műanyagot, akkor ezzel nem tudsz mit csinálni.
Az hogy púpos lett, vagy behorpadt a szervizt nyilván nem érdekli, külsérelmi nyomot láttak (erről nyilván készítettek képet is bizonyítéknak) és visszadobták a telefont. -
roberto211
őstag
válasz kelzsoca #53193 üzenetére
Hogy karmolta volna fel a kb 2dkg os lábával a műanyagot? Ne vicceljünk már azért. Ha a festék jött volna le (ami le is jött kis helyen) benyeltem volna oké van ilyen. De itt a műanyag jött fel vagy fogalmam sincs mi történt, milyen oknál fogva. Rendeltetésszerűen használtam nem koccant neki semminek, nem feszült és nem ő kaparta fel a műanyagot mert ha igen akkor egy forintot nem ér az s3 ha ennyitől ez lett vele de mondom nem hiszem,hogy ettől lett, leejtve meg nem volt.. Az engem nem érdekel,hogy a szervizet nem érdekli,hogy mi történt vele ezt biztos nem fogom annyiban hagyni..
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz roberto211 #53194 üzenetére
És mikor panaszolod: Jó, de kérem, mitől keletkezett ez a külsérelmi nyom a telefonon?
Ez? Ööööö.. Csivavakaparás. Kössz.... -
roberto211
őstag
válasz Gizmo94 #53195 üzenetére
Még egyszer mondom NEM! ő okozta , és nem kaparta hanem kb 1mp.-ig állt rá(nem teljes testsúllyal, kb 2dkg erőt fejthetett ki) de nem fogom itt bizonyítgatni. De ha valóban ez által lett akkor egy forintot nem ér az egész samsung. De nem vicces egyébként.. Ismerőseim körében sokan mondták,hogy bármit csak ne samsungot. Lehet,hogy igazuk lesz.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Jogosan küldöm vissza és nem én vagyok az aki szándékosan beégeti a kijelzőt mert karcos a keret, vagy a full sötétben lát egy kis foltot és már cserélteti a kijelzőt.
-
mgTerminator
veterán
válasz roberto211 #53197 üzenetére
Lásd be, el van hízva a csivavád
-
Gizmo94
veterán
válasz roberto211 #53197 üzenetére
Nem valószínű, hogy a kutya okozta volna, de kizárni sem lehet. A vékony, de éles karma, ha beleakad és megpattan a kereten, akár okozhat is ilyen sérülést. Azért ez a keret nem fém, csak egy műanyag. Ami a baj az az, hogy bármilyen fizikai sérülés esetén is szinte nulla az esélyed a garanciában történő javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest