- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
válasz mgTerminator #54300 üzenetére
Hát ahogy olvasgattam az Android OS-be rengeteg minden tartozik... képtelenség mindent tiltani... én most csak a szokásos zabáló dolgokat tiltottam, mint helyhozzáférés, pozíció automatikus frissítése, Google Now és voila Teljesen rendben van. ÉS hozzátenném ez azért jóval több mint egy nap hiszen 28% még mindig volt a készítés során... szal ez inkább 30-32 óra... ami teljesen korrekt!
De a PA amúgy sem CM alapú, hanem AOSP már... szóval a CM simán lehet sokkal zabálósabb, mint ahogy hallom, az is...
[ Szerkesztve ]
Try again, fail again, fail better!
-
dancsuri
veterán
válasz mgTerminator #54300 üzenetére
gondolom közbe volt rátöltés (ha másképp nem PC-n)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Talib
tag
Lehetnék S3 tulaj, de sajnos fehér Neoluxot ledobja a készülékház?
-
mgTerminator
veterán
Az android os tulajdonképpen a kernel, szal akármit tilthatsz/törölhetsz attól nem fog változni Tudom mert nekem a cmből sokminden ki van véve, és jó pár dolog le is van cserélve!
Dancsuri: a grafikonon látszik hpgy nem volt rátöltve szal tényleg ennyit bír mondjuk már megszoktam hogy a cm merülős, ez van
-
Rem-X
senior tag
válasz dancsuri #54303 üzenetére
Nem volt rátöltve azért az erősen látszana a grafiból Magam is meglepődtem ezen. Mondjuk ebben nem volt erős 3D-s játék "csak" normális okostelefonos megoldásokra használta azt is, mint a második képből látszik 2 órát. Teljesen meg vagyok elégedve
-
Gizmo94
veterán
válasz mgTerminator #54314 üzenetére
Ez nem derül a ki a képről, azonban a kijelző a legnagyobb üzemidőgyilkos.
-
Piwi
veterán
válasz mgTerminator #54316 üzenetére
sokat nem ment a kijelző,szóval ez így gatya
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Gizmo94
veterán
válasz mgTerminator #54316 üzenetére
Ott van, hogy éppen akkor azzal üzemel amikor a shot készült, de hidd el, hogy a kijelző fogyaszt a legbrutálisabban, bárminél sokkal jobban. Ez így nem egy akkora virtuóz eredmény.
-
berczy03
aktív tag
Nálam egy ACE elment 10 napig. És ez halál komoly! Se net, se kijelző... De elment.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
nbukta77
addikt
skype-ra vki?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
havri1
félisten
CM, Para romokban az ébresztésnél van az a opció, mint stockban, hogy az ébresztés előtt 3 perccel halkan elkezd madárcsicsergés (vagy az előre beállított hang) szólni?
havri
-
Rem-X
senior tag
válasz Gizmo94 #54318 üzenetére
Folyamatos 3g és WiFi felváltva az nálam alap.
Amúgy meg mondjatok amit akartok szerintem ez sok másik azonos kategóriájú társát odaveri de ha nektek mindenképpen a negatív hírek, info a jó akkor valóban, az addigiak alapján prognosztizálható 3 órás képernyő idő valamint cirka 30 órás üzemidő "nem virtuóz eredmény. Én nagyon meg vagyok vele elégedve :-)
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Nem rég vettem egy S3-at.
Olyan programot keresek ami automatikusan kapcsolja be és ki a WiFit ha bekapcsolom a képernyőt.Mondjuk ezzel csak akkor van szívás ha valami programot szedek le és kikapcsolja.
Vagy valami WiFi ki, be kapcsoló programot amit ki lehet rakni a képernyőre.
Vag az se rossz megoldás ha intelligensen kapcsolja ki és be a WiFit.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Tarantula33
tag
Erről a romról valami vélemény? Omega v43.6 Jelly Bean 4.1.2
Van belőle 4.2.2 is esetleg használ valaki ilyet?Huawei P30 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest