- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz lafaty80 #53249 üzenetére
El se mentem, megvan még az S3 is. Note2 gallery amúgy, ez van fent neke is, úgy lassan fél éve. Szerintem szép, bár nekem term. fekete a háttér Turkbey alatt
nbukta77 Gyárilag ugyan nem, mert ez a Note2-é , úgy portolták rá.. Továbbá nem volt közösen említve az új rommal, csak w333 hüledezett egy ezeréves dolgon..
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
-
dobobazsy
őstag
leaked 4.2.2 továbbra sincs LTE-s S3-ra?
-
apaszka
veterán
válasz Andrew10 #53265 üzenetére
Mindketten felraktuk a fiammal. Mindketten vissza raktuk a 4.1.2 mentésünket.
Újdonság nincs benne, viszont a töltés hibája egyből megjelent.Érdekes, mert így a szervizben igazat mondtak, hogy a kernel a hibás a töltés hibája miatt.
Ez perseus amit vissza raktam, és a gyári töltőm is jó vele.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Rem-X
senior tag
Az éjjel elalvás előtt megint teljesen feltöltöttem a telefont hogy megnéztem mennyit eszik mikor aludnia kellene neki is... Az eredmény a linken... 7 óra alatt alvás közben szerintem nagyon sok a 10 százalék... Ötlet hogy mit kellene tennem?
http://db.tt/AS1sJ9wC
Try again, fail again, fail better!
-
Psytech
őstag
Véleményem szerint az értesítési sávban látható a magyarázat. A 3 db play (lezajlott) frissítés és egy darab facebook értesítés ami igazán igénybe vette. Ezek mellett a többit abból szedte össze, hogy bekapcsolt wifi mellett ahogy facebook szinkronizál (x időtartamonként, amire be állítottad), plusz még az e-mail is ha be van állítva. Aktív adatkapcsolat és egy vagy több szinkronizáció mellett ez a 10 % természetes, 1-2 % akkor lenne ha kilövöd a wifit meg mobilnetet is éjszakára.
-
Psytech
őstag
válasz MunezXBK #53276 üzenetére
Elképzelhető, mert a gsm is igen szokat fogyaszt, főleg ha mondjuk 2 torony hatótávolságának határán vagy 3g/2g lefedettség határán vagy. De ezt ritkán próbálom, repülőbe csak ha több napos fesztiválra megyek (évente 1 max 2 alkalom) akkor teszem..
De nekem mondjuk mindegy is mikor mennyit eszik, ígyis-úgyis naponta kétszer töltöm -
Rem-X
senior tag
válasz Psytech #53277 üzenetére
Persze ne értsétek félre nem akarok én napokat töltés nélkül. Nem az első és nem is a második okostelefonom ezekkel a korlátokkal tisztában vagyok ugyanakkor az előző kütyü mindezek bekapcsolt állapota mellett tudott hozni egy éjszakai 2-3 százalékos merülést. De ha azt mondjátok ez így rendben van akkor köszönöm a segítséget :-)
Az ember ha új kütyüt vesz óhatatlanul is elkezdi hasonlítgatni az előzőhöz és keresi a hibákat, előnyöket amivel meggyőzi aztán magát hogy jó vásárt csinált, nem vett hibás terméket stb. Én még erősen ezen fogyasztói marketing pszichológiai fázisban vagyok :-P
Még egyszer köszönöm az észrevételeiteket :-)
-
Zsolaf
addikt
Gyerekek ez a tegnapi 4.2.2 teljesen jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
nekem kb 3 hete cseréltek alaplapot,kijelzőt.aksit meg hátlapot amit itt írtam is.
azóta már 2x fordult elő totál behalt a telefon.
az első tünet,hogy belassul mint állat.van amikor a home gombbal alvásból 1 perc mire történik is valami.(kép sincs addig)
viszont ha így belassul egyszer csak azt veszem észre ha jön valami értesítés csak folyamatosan világít a led ha meg hívás jön még a csengés brekegős kihagyós és a kijelző se ébred fel.
csak aksi kivevést tudok rajta ilyenkor csinálni.
ez mégis mi a franc?
szerviz még nem játszik(legalábbis prémium)pár hónapig.
utolsó hivatalos független 4.1.2. -
Tybike81
őstag
Kelzsoca legfrissebb kerneljét + romját honnan tudom letölteni?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Zsolaf
addikt
válasz mgTerminator #53287 üzenetére
Lehet...de nem biztos!
(#53286) ninjago nem értem kérdésed, bocs
[ Szerkesztve ]
-
torok6
aktív tag
Az mért van hogy valamelyik játékok néha akadnak a telón pl Asphalt 7, Gangstar vegas
-
znagy69
őstag
Az xda-n érdemes olvasgatni. A leírások alapján nem érdemes az új leaket felrakni. Sőt van aki azt írja, hogy ne is próbálják meg, mert rosszabb mint az előző. Nem értem a samut miért csinálja ezt. Szegény Faryaab is kiakadt a sok panaszra. Persze nem Ő csinálta, de ha kipróbálja és rosszabb mint az előző akkor ne publikálja.
Én most T-s 4.1.2-n vagyok és semmivel nem rosszabb mint bármelyik. Már erre is rájöttem így 1,5 év után. Bár a kezem meg remeg egy-egy újdonság láttán. -
Rem-X
senior tag
Na akkor eddig bírtam hogy ne rootoljam be a Samut
Fel is nyomtam a Titaniumot és minden samsungos hülyebaromappot fagyasztottam is a csába
-
KLIOS
aktív tag
Valaki meg tudja csinálni hogy a systemUI.apk fájlom deodexed legyen ne odexed. Transparent statusbart szeretnék de csak deodexed apk-ból tudják megcsinálni nekem.
-
Garsza
veterán
Helló van olyan rom az S3 -ra amivel megszűnik az a hiba a telkönyvet meg a híváslistát lassan tölti be a teló?
Vagy valami egyéb megoldás. -
Zsolaf
addikt
Akkor Ti megértitek egymást
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest