- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Kell egy minőségi bőrtok, aztán kész..
-
apaszka
veterán
válasz havri1 #54806 üzenetére
Szerintem jó az app.
Egy csomó kábelt és töltőt kipróbáltam vele. Pontosnak bizonyult
-Amelyik 1000-999 el tölt ,az fel is tölti hamar.
-Amelyik 300-és 500 közt produkál a progi szerint,az nem is tölti szinte semmivel .https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #54813 üzenetére
Lehetséges, de ezt most a gyári kábellel csináltam ,és a laptopról töltődik.
460 al tölti ami vajmi kevés. A töltőmmel 1000 ret mutat ,és hamar fel is tölti
Ja az óra mellett van az érték,és a widget !
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Magga
aktív tag
válasz apaszka #54815 üzenetére
És mivel a számítógép USB 2.0 portja 500 mA-t tud leadni, ezért ez stimmel is!!
Én is próbálgattam ezt a progit és pl. a 1,5A-s töltőmmel 1A vesz fel és jó gyors is a töltés. Szóval ez a max. amivel tölteni tud (hacsak nem piszkálod STWEAKS-ben), így a sokkal nagyobb töltő értelmetlen...
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Gyári Rom van a telómon jelenleg, de Rom cserét szeretnék.
Az lenne a kérdés, hogy mivel járok jobban? Egy főzött Rommal vagy a legutolsó leak 4.2.2. Rommal?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
adammkaa
senior tag
Ha van egy S4 , szlovák tmobile garanciával, annak érvényes M.O-n is a gariztatása igaz? Be lehet regisztrálni a mysamsung nál attól független?
Nexus 5 Black
-
legenda
válasz adammkaa #54820 üzenetére
felesleges lenne a my samsung regisztráció - ha működne -, a prémium gari csak magyar nyelvű jótállási jegy mellett érvényes; link
azt nem tudom, hogy a szlovák t-mobile milyen jótállási jegyet ad, illetve kint is gyártói garit adnak, vagy ott csak a szolgáltatón keresztül lehet intézni, ennek utána kellene járni, mert bukó lehet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jopek13
csendes tag
Sziasztok hogyan kell megnézni a video felvételeket samsung tv-re kötve? Mert egyáltalán nem látja hogy lenne rajta video. Illetve a számitógép sem látja a videókat. Légyszi segitsetek. köszi.
-
jopek13
csendes tag
A számitógép már látja, a videókat. De a TV- még nem, pedig elég modern kiadású Samu.
-
legenda
válasz adammkaa #54824 üzenetére
hívd fel a samsung ügyfélszolgálatot; 06807267864
a prémium gari - a linkelt leírás alapján - egyértelműen kizárt, de a nemzetközi garanciára majd megmondják a frankót, mivel a honlapon nem különösebben részletezik a dolgot...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gizmo94
veterán
-
adammkaa
senior tag
-
MunezXBK
nagyúr
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Olyan telefont keresek, aminek a beszédmikrofonján kivül van sztereó plusz két mikrofonja. (pl az Xperia X10 Mini is ilyen volt)
Az S III esetleg ilyen?Nagyon nehéz érdemben infót találni, a gyári honlapok nem nagyon térnek ki a mikrofonnal kapcsolatos részletekre.
Köszönöm!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gizmo94
veterán
válasz MunezXBK #54835 üzenetére
De jó a telefonszám is bázeee.. Azonnal kapcsol, már menüben is vagy, ahogy kell. Ez az az eset amikor informatikai vagy híradástechnikai eszközből a tisztelt ügyfélnek a maximum javallott kategória a golyós számológép. Bár ott is van rizikófaktor, mert ha szétcibálja a két fát, lepotyognak a drótokról a golyók, azokon meg képes elesni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz adammkaa #54833 üzenetére
Az enyém ugyebàr svàjci, a mysamsung is így vette fel. Amikor itt kérdeztem, arra jutottunk több forràsbòl, hogy Mo-n 1 évig jò a samu szervíznél az euròpai 2 éves gari. Én tuti csak olyat vennék, ahol lakom. Eddig nem kellett élnem vele, de ki tudja. Ja, és hàzhoz csak full magyar garival mennek, ez tuti.
Gizmo: mint mindig
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
válasz dancsuri #54840 üzenetére
a mininek három van. bocsi, kérdezek tovább, hogy ugyanazt értsük.
Azt látom, hogy több telefonnak azért van kettő, hogy a két mikrofon által kapott jelből, valami algoritmussal zajszűrést csinál, a tisztább beszédhang érdekében. Nekem olyan telefon kellene, aminek azért van kettő, hogy a video felvétel melletti hang sztereó, és valamilyen szinten élvezhetőbb lehessen. Pl a lumia 800-ammal hiába vettem fel zongorázást, az csapnivaló. Ellenben a fiam X10-esével teljesen élvezhető lett. Kellene egy új okostelefon, ami nem rögzit rosszabb hangot a video mellé, mint egy SonyEricsson X10 Mini. Az S III lehetne-e, az én telefonom?[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
törölt tag
válasz Gabor970 #54842 üzenetére
Sztereóban veszi az, csak fejjel lefelé.
Viccet félretéve, szerintem nézz YouTube-on példavideókat. Van mindenféle, koncert is biztos, ha keresel. Amúgy én tuti tartanék erre valami más kütyüt, egyrészt hogy ne a telefont tömje/fárassza, másrészt mert a 100 éves, miniatűr mp3 lejátszóm felvételei szebbek.
(#54843) zlatan77: Ne beszédl máááán le!
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz adammkaa #54829 üzenetére
Mivel a Samsung nem világ garanciát ad ezért nem valószínű hogy érvényes lesz Magyarországon. Elmondja valaki , hogy nem volt jó neki a gari erre fel "hát de a samsungba kellett volna vinni". Kérdezel de lesz*rod, hogy mit mondanak. Szerinted a szolgáltató hova küldi a készüléket a henteshez? Fhhu :S
#54845: Tapsolsz magadnak?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
adammkaa
senior tag
válasz roberto211 #54846 üzenetére
Mert érdemesebb a samsungnál indítani ilyenkor ennyit tudok hozzáfűzni.(Mivel úgy is odakerül ahogy írtad is) Én nem megpecsételtem az állítását. Most is a samsung live chat segített sokat, sok mindenre fény derült.
Nexus 5 Black
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest