- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz roberto211 #53700 üzenetére
Ha megfelel akkor miről beszélünk? Nekem is teljesen elég az 1giga ram
-
CHIPman
nagyúr
Nincsenek, mi? Sensation-ön kb 200MB ramot lehetett használni rendesen, HOX-on is volt RAM-gond...
hardverapro.hu/tag/chipman
-
dobobazsy
őstag
srácok! i9305XXBLL5 az réginek számít? úgy láttam van újabb. érdemes volna feltenni, vagy nem annyira érdekes? azért gondolkodtam egy "frissítésen" odinnal, mert mintha pörgősebb lett volna a teló amikor először használatba vettem. (cirka 1 hónapja)
-
törölt tag
Van abban valami amit roberto211 mond, mindenkinek volt már ilyen-olyan telefonja, váltogatjuk, nem rég még nekem is S3 volt, jelenleg az aláírásomban szereplő gépet használom, és bizony nagyon ügyesen optimalizálták a hardvert a szoftverrel!
-
apaszka
veterán
A fiam a panandroid híve.
Nézd meg az egész 100 mega szinte, és pörög rendesen. A jövő héten otthon leszek és kipróbálom én is. Nincs tele szeméttel.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
roberto211
őstag
válasz apaszka #53706 üzenetére
Panandroidról már hallottam, vagy is mikor megvettem a samu-t ez volt rajta, és elég pörgősnek tünt, csak aztán feltoltam a gyárit azóta azt használom.. De most Samuval harcolok, ha valahogy közös nevezőre jutunk akkor majd romolgatok ha már lecsendeült a dolog, addig hagyom rajta a gyárit. Na meg igen a másik. Nincs tele szir-szarral.
(#53705) mgTerminator : Lehet,hogy ott se törődnek annyira optimalizáltsággal de s3 nál tuti jobban odafigyeltek rá,mert állítólag nagyon eltalálták a szoftot(látszik is ) , másrészt meg villantani kellet az Lg-nek ,hogy odanézzenek rá mert ugye nem a telefonokról híres.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
apaszka
veterán
válasz roberto211 #53708 üzenetére
Az LG-s korszakomban csak cm-et használtam. Ez sajna nem igaziból van a támogatottak közt, azért nem erőltetem annyira.
Gyári van nekem is egy jó ideje fenn, de szépen kipucolva.
Na jó a szép az nálam azt jelenti, hogy az összes sbugettes szemét, és társai rendszerből kitörölve.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz mgTerminator #53698 üzenetére
csak nem olvastál vissza, különben nem írtál volna ilyet...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tar3sz
csendes tag
Sziasztok!
Minap vettem egy S3 t!
Nos akkor a sztory, bementem egy boltba Pesten és kinéztem egy telót a tulaj mondta hogy függő volt de semmi gáz mert két hét múlva meglesz hozzá IMEI alapján a kód, addig ne frissítsem, (tehát a feloldás legális lesz teljesen, elmondása alapján) mondtam neki hogy nem is akarom mert megy majd rá custom rom, nekem a gyári nem smakkol, alapon gyári rom semmi buhera a telón, csak felhívta a figyelmem a kód végett ne frissítsek, kódot meg a jövő héten adja, mivel akkor kapja meg ő is, garanciába foglalta ezt is!
elhoztam a telefont, minden jó örülök, viszont nem bírom kivárni a kódot ha rádobok egy custom romot szerintetek visszazár? Vagy nem kell fosnom? A gyáriról már van mentésem hátha... EFS mappát is mentettem!
P.S. tehát a kód akkor kell, ha lefrissítem és más SIm van benne kérné mert hogy visszazár nos ebben kérném a segítséget, tapasztalatokat!!!!
Köszi! Mondom a custom rom a fontos számomra nem a frissítés...
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezt vegyétek ne az S3-at..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Laraxior
titán
válasz Tar3sz #53711 üzenetére
Ha nem szolgáltatónál függetleníted akkor az már nem legális úgy tudom.
Függő volt... hehe, lehet még valaki fizeti a törlesztőjét, vagy éppen nem fizeti...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tar3sz
csendes tag
A lényeg tudok e rá romot rakni vagy sem? a többit én most leszarom.... Garanciába foglalta, jövő héten ha nincs kód akkor majd filózok tovább, allítólag nagy tételben vásárolja fel a telókat azért van egy kis csúszás, de ez nem az én dolgom van papírom és kész ha nem veszi vissza és nincs kód feljelentem...
-
apaszka
veterán
válasz Tar3sz #53711 üzenetére
Gratula! Az S3 jó telefon, viszont lesz vele gondod.
Gondolom marha olcsón vetted, mert ilyen készüléket drágán?
Mi az, hogy gsm bolt hivatalosan kiüti? Ingyen?
Szerintem gázos.
De tényleg ne legyen igazam.Szerk.
Tudsz rakni rá persze ROM -okat milyeneket akarsz.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
Egy gyors tesztre invitálom Kedves Fórumozokat!
Nektek hány alkalmazás tud a memóriában tartani?
Nekem maximum 3 (instagram, play, gmail)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
dancsuri
veterán
-
Laraxior
titán
válasz Tar3sz #53722 üzenetére
Sehogy. A szolgáltató nem ad ki semmilyen információt. Egy szóval úgy mondanám ezt, hogy: beszoptad.
IMEI alapján annyit tudsz kideríteni, hogy melyik szolgáltatóé volt a telefon, de onnan egy métert sem tudsz előrébb jutni. Olcsó húsnak híg a leve. Vidd vissza, kérd vissza a pénzed. Vagy használod, de akkor okosításra tegyél félre pénzt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
apaszka
veterán
válasz Tar3sz #53722 üzenetére
Szomorú, de igazuk van a fiúknak.
Kérd vissza a pénzt, és mond meg ha nem adja vissza, rendőrrel jössz vissza, mert illegálisan függetlenít telefont.Egy készüléket nem függően ad ki egy nagyker. A szolgáltató teszi azzá.
-
okoska74
senior tag
válasz havri1 #53724 üzenetére
Én is egy éves részletre vettem 2 éves szolgáltató megtartással, csomag megtartás nélkül. 2 nap múlva 1 éves a teló.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
apaszka
veterán
válasz MunezXBK #53725 üzenetére
Ma bementem a trémobilhoz.
Mondom a figurának, hogy vennék egy s4 -et előfizuval részlete. Azt mondja, hogy 5 körül lenne a minimum jó előfizetés, és kb 70000 a kaució, mit lebeszélhettek.
Azután a számhordozást mondta volna.
Hát mondom- inkább maradok feltöltős, mert nem tetszik ez a feltétel, bocs!Hogy miért vesznek ott telefont nem értem ? Vagy csak nálunk saját maguk ellenségei?
[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
válasz apaszka #53709 üzenetére
Helo!
Lehet ki volt már tárgyalva ezerszer, de szeretném tőled megkérdezni: ha jól gondolom ezt a "szépen kipucolva" témát úgy működik, hogy dobjak rá egy root-ot( nem tudom lehet-e CF-autoroot), titaniummal fagyasztgassak, esetleg távolítsak el jó pár alkalmazást? Vagy létezik más megoldás? A nem kívánatos appokról tudsz adni egy listát?
Köszönöm -
havri1
félisten
válasz ninjago #53732 üzenetére
Egy stock romban lévő likvidálható appok listájára én is vevő lennék.
S2-re volt egy ilyen táblázat, de S3-ra nem találtam még.(#53734) Tar3sz: Ez csak szélsőséges eset, én még nem találkoztam ilyen telefonnal, ami imei alapján tiltva volt, legalábbis olyannal nem, amit eladtak, majd tiltották.
Biztos van, de nem minden darab ilyen..[ Szerkesztve ]
havri
-
Tar3sz
csendes tag
Ha tiltják rendőrrel megyek oda az fix... nem Pesti vagyok így nehezen ugrálok vissza a boltba... De ha hívom őket mindig rendesek felveszik stb. nem bujkál a fickó... Nem tudom elsőre is korrekten tűnt, ha saját magát bajba sodorja egy tiltás végett? Van ilyen? lehetséges? Másik leteszteltem az IMEI számom egy külföldi oldalon a teszt szerint tiszta a szám, kaptam bizonylatot is róla...
-
apaszka
veterán
válasz havri1 #53733 üzenetére
Az első oldalon van a lista, de megkerestem nektek.
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0
Én ezek közül sokat, meg az összes sbugetteseket kitörlöm a rendszerből. ROOT után persze.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz apaszka #53735 üzenetére
Big thx!
Még annyiban segítenél, hogy ezeket mivel pucolod ki? TB? Ha igen, akkor melyik sort kell keresni a szolgáltatások közt? A táblázatban a harmadik oszlop? Esetleg véglegesen a romnak a tar vagy zipjéből ki lehet kapni az apk-kat valahogyan? Mert nekem zip-es deodexed stock van, és ebben megtaláltam az apk-kat a systep/app mappában.[ Szerkesztve ]
havri
-
legenda
válasz dobobazsy #53731 üzenetére
letilthatják, és le is fogják, fordítva igaz; a telefon részletével történő tartozása miatt nem függeszthetik fel az előfizetést, illetve az ahhoz tartozó hívószámot.
ezért is nem adnak már bárkinek - új és/vagy problémás ügyfél - részletre telefont, csak mobil előleg befizetése mellett![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
okoska74
senior tag
válasz havri1 #53730 üzenetére
A telefont nem tilthatják mert már ki van fizetve. Maximum a szerződött sim kártyát.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
legenda
válasz okoska74 #53738 üzenetére
mobilról nem linkelem az ászf vonatkozó pontját, de simán tilt(hat)ják a telefont, ha a számlával elmaradás van, hiába van kifizetve, vagy nem részletre lett vásárolva a telefon.
volt is már rá példa bőven, elég sok topic tartalmaz ilyen panaszt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Laraxior
titán
Ez akkor is él, ha én kártyásan vettem a telefont Vodáéknál, de előfizetéses simmel használom? 10 éve vagyok ott, tehát tuti nem lesz ilyen, csak kíváncsiság.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
--Rawlings--
tag
Tudtok nekem olyan online gsm boltot ajánlani, ahol lehet S3-at meg S4-et venni igazi rendes bontatlan dobozban, és IGAZI magyar tehát Samsungnál is nem csak a boltban érvényesíthető garanciával?
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz Laraxior #53740 üzenetére
Akkor miért élne?
Én is vitamax-al vettem az S3-at,onnantól,hogy kihozod,semmi közük hozzá...én is az előfizus kártyámat raktam bele.Még panaszkodott is az eladó,hogy a vitamax-os vásárlás neki mennyire nem éri meg,mert nem nézik,mekkora értékű telefont veszel,ő sokkal jobban járna,ha részlet+előfizura venném...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz havri1 #53736 üzenetére
Totalcommandert használok, de nem az a lényeg.
De igen ott vannak azok az app ok, amik rendszerként vannak telepítve.
Én onnan pucoltam ki.
Persze mentést csinálj előtte, ne hogy olyant is törölj esetleg a nagy hévben, ami kapcsolódik valami fontoshoz is.Én a chrome-t is töröltem, mert a gyári jobb szerintem. Feleslegesen nem tartom.
Inkább számomra hasznos programokat telepítek.
Kicsit féltem a TW törésekor, de sslauncher-t használom, így az is ment a levesbe nálam.
De tényleg oda kell figyelni, mert hamar lehet újra rakni az egészet.Persze mentés, mentés....
[ Szerkesztve ]
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy T-mobile-os s3-ra felrakhatom a magyar függetelen XEH típusú romot ugye? A t-mobilosban van pár magentás alkalmazás, ezeket szeretném eltüntetni.
-
torok6
aktív tag
az mért van hogy némeik gameloftos játék beakad vagy belassul néha a telón?
-
kelzsoca
félisten
válasz apaszka #53743 üzenetére
mentést csinálj előtte, ne hogy olyant is törölj esetleg a nagy hévben, ami kapcsolódik valami fontoshoz is.
A legjobb megoldás, ha csak az alkalmazás jogait veszitek el, nyugodtan maradhat fent a system-en, de jogok nélkül nem működik, esetleges probléma esetén csak újra rá kell adni az adott appra a jogokat, és megy is tovább.
-
ZS3NI
őstag
Ismerősöm eladja az S3 telefonját 70 ezer jó magyar forintért. Megér annyit ez a készülék? "viszonylag" jó állapotban van.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest