Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz RaveForce #20673 üzenetére
Ebben már kék a sárga, az 1.85-ös odinban sárga
Koczó93: Azért ebben ne legyél biztos, hogy nem származik hátrányod, ugyanis a samsung az imei alapján meg tudja állapítani, hogy honnan származik. És a prémium szerviz csak a hivatalos nem szürkeimportosoknak jár. A garileveled hogy néz ki, magyarnyelvű?
Icetee: A rended gari 24 hó a készülékre, 12 hó a tartozékokra (akku, headset, töltő). A 12+12 szoftver az csak a gsm boltok sajátossága. Szerinted mit jelent a 12 hó szoftvergari? Mire adnak garanciát, az androidra?
[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
Hívásnál mit jelent,hogy feltételes hívásátirányítás aktiv?
nálatok is van,vagy én nyomogattam el valamit? -
Bagoly81
aktív tag
válasz Intel q8200 #20680 üzenetére
Rettentően sok leiras van youtube a te baràtod ès talan az első bejegyzèsben is levan irva tpvabba a 9100 as topik első hsz èben is megatlalod elrontani nemlehet gyakorlatlag csak formazni kell ha megakad a telo valamièrt
-
turbobusa
senior tag
Komoly cucc lehet ez a 4200mah-os akkumlátor, csak kérdés milyen a minősége..
-
PC.fanatik
csendes tag
-
Icetee
aktív tag
válasz PC.fanatik #20707 üzenetére
Ahhoz gondolom külön hátlap is kell, nem?
-
zzola
titán
válasz JimBeam007 #20711 üzenetére
Ma, várhatóan 11:52-kor, érdemes lesz gép vagy wifi közelében lenni...
-
gyuri2008
veterán
Megkérdeztem a Samsungot a frissítéssel kapcsolatban és ez a válasz jött.
Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt. által nyújtott szolgáltatással nem volt elégedett.
Valóban a GT-I9300 típusú készülék számára a Vodafone-nál és a Telenornál 21.11.2012 óta elérhető. Hamaros elérhető lesz a kártyafüggetlen és T-Mobile-os készülékek számára is, viszont hivatalos információval nem rendelkezünk a megjelenés dátumára vonatkozóan.
Amint elérhető lesz az Ün készüléke számára az ICS, e-mailben vagy telefonon felvesszükm Önnel a kapcsolatot.
Ennyi -
koxminator
senior tag
válasz JimBeam007 #20711 üzenetére
Úgy látszik, a keresés és a picit visszaolvasás is derogál (ne értd félre, nem haragszunk, csak már rohadtul unjuk)
De lásd milyen jó szívem van, csákneked, csákmost, csáknorrisz, nemcsákkároly:íme a válaszom (használd egészséggel)
btw, tényleg nem lehetne 1.hsz-be kirakni egy ilyet? Sokkal egyszerűbb lenne, mert akkor mindig ki lehetne cserélni az éppen aktuális droid verzióra (bár most se olvassák el, később ez mitől változna?).
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #20714 üzenetére
A nagy örom
Vietnámi játék
Használati utmutat:
Biztos nagy az örom! Hogy a gyermek aztot a játék néki, ünneplo alkalma kezébe venni által kissé tanulás célzatából kaptál.Tehátakorló sok!
A doboz tetovel bir. Ez leszedés után szbad benyujtás a kéznek, négyszögalak elektron csellentyûcske.
Alapos és kzébentarrtva alányulva óvatos doboz fenekérôl elsô játék bekezdését.
Futyulim! Felszólít! A játék elektromos felnott nélkül feljesen uldaba!
Minezután meg lehet kezdeni játszását a játéknak vele.
Fogjátok a drót alfalát a kéz megsujja közé, és jobb kezetek föl le mozgat, majd onnet villany bekapcsol, hirtelen smirolni erose, különben nem jön a villany se át se hosszu se tyü!
Egyfejü magááték ha vatytok egyed és nincs játszó önmagatokból is összerakni és az nyer akin elobb.
Mindenfejü vételembernek üzen kedves játszás!
Gyártmántyó cég -
Scoobyka
addikt
Azt szeretnem kerdezni,h van ra mod s3 eseteben,h a neonzold arnyalatott kicsit termeszetesebb zoldra allitsam...tehat szinprofilok?
-
Ceko
senior tag
Ha szeretném visszaállítani a telómat gyári állapotra,mert baromira merül és teljesen megfelel nekem a most rajta lévő rom, akkor ennek mi a menete? Így is kell odinoznom?
Köszönöm
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
zzola
titán
válasz South Velen #20721 üzenetére
Szerintem is unalmas. Nyilván hülye kérdésre csak hülye válasz érkezhet...
-
zozyk
addikt
-
HXY
addikt
SOS help kellene!
Pendrive-ként akarom csatlakoztatni a pc-hez a telefont.
Most raktam rá WanamLite v5-öt., de azt írja a win 7, hogy:
-
zozyk
addikt
Lemaradt a link a MultiView-hez...
Én ezt raktam fel : [MOD][JB] CRT-Off to • Stock Roms • DL(IB/J1/J2/J4/J5) & New Leaked ELK4
[21Nov2012] Mod Version V3 for the ELK4 Leaked Rom:
Features:
1 – MultView for all apps supported
2 – Crt-Off Issue solved when WiFi is turned off
(This mod will modified your Kernel to previous version (Stock DLJ5))
3 – Installer updated (Proper Stock Kernel will be automatically flashed whit this new mod)
4 – Choose for Crt-Off only or CRT-Off & ExtPMenu (Odexed or Deodexed)
5 - Video Recording Fix (V3)
6 – No Restore files, do CWM Backup before flash. -
Laraxior
titán
tedd fel a drivert, vagy a kiest.. anno nekem se ismerte fel, de az segített.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ferrari1
őstag
válasz Laraxior #20740 üzenetére
Régebben feltettem én is ezt a kérdést. Nekem is ez a bajom és teljesen mindegy milyen rom van rajta! Egy időben azt gondoltam egyéni telefon hiba, de rá kellett jönnöm, hogy valami más van a háttérben.
A win-t is újratettem emiatt de csak addig ismerte fel a telefont, amíg fel nem tettem a drivereket is. Utána színtén ez a helyzet állt elő. Néha az segít csak, hogy gyorsan kihúzom és azonnal vissza is dugom a kábelt. Mindezt fél másodpercen belül. Az airdroid megoldás lehet, de ott meg a külső SD-re nem enged másolni. Értetlenül állok a hiba előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Intel q8200
senior tag
Sikerült odinnal feltenni a romot. Itt már a ram is stimmel. Viszont ebben a verzióban sincs internet megosztás ikon. Nektek sincs vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Esetleg pótolni lehetne valahonnan? Nagyon sokat használom és elég körülményes bekapcsolni beállításokból.
iPhone 14 pro
-
Bilux
veterán
Na, ma kik a nyertesek? Kína meg brazília...
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
bakesz23
tag
elolvastam pár bejegyzést de sokból egy szót sem értettem meg mi az az odin hú ez nekem magas nem baj még csak 7.es vagyok nem maradtam le semmiről asszem. egyébkén tudna nekm segiteni valaki fülhalgatóvásárlásban kéne valmi füles csak nem tom h mien???
-
Kara69
csendes tag
Hi All!
LH1 stock ICS -hez tud valaki Crt-Off animációt.XDA egy pöppet káosz.
Hajrá frissítésre várók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.