-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobayashy
tag
Sziasztok!
Valakinek van valami elképzelése arról,hogy miért dobálja a wifi-t félpercenként a telefon?
Repart jb van cc 6.8-al+root
Acef 20057-es hozzászólása alapján szedegettem ki a felesleges appokat.köszi előre is
-
kobayashy
tag
válasz
D.Maradona #33991 üzenetére
kernel cseréhez nem kell root.
-
kobayashy
tag
válasz
dashed #28912 üzenetére
Szia!
Nekem is szuperül működik,köszönöm!!!Az exdailer-t le is töröltem.
A kérdésem az lenne,hogy akkor ezzel a módszerrel elvileg bármilyen app-ot be lehet tenni a gyorsítótárba nem?
Már csak azt lenne jó tudni,hogy lehet onnan kivenni ami nem kell oda.
Nem is értem miért nincs olyan beállítási lehetőség,hogy mi kerüljön a tárba. -
kobayashy
tag
válasz
karldergroße #25281 üzenetére
Szia!
Teljesen távol áll tőlem,hogy lehülyézzek bárkit is/és nem is tettem/,mert egyetértek veletek,hogy ez így nem jó.
Én azért írtam,hogy sajnos el kell fogadni,hogy ez ilyen.Nagyon nem tudunk tenni ellene semmit sajnos
Tudom,hogy nem a fórum kellene,hogy legyen a megoldás,hanem a hivatalos normális rendszer.
De ez van,és legalább itt van lehetőség javítani a telefonon. -
kobayashy
tag
Szia.
Félreértetted én nem azért kapcsolom ki minden este,hogy jobb legyen a telefon,hanem csak megszokásból,mert úgy vagyok vele,hogy minek legyen bekapcsolva.
A kernelcserétől nem tudom mennyivel jobb,mert én amikor felraktam a jb-t,akkor megcsináltam a kernelcserét is.De nekem szuperül működik minden
Én értem azokat az embereket is,akik fanyalognak,hogy miért nem jó alapból a jb,de ha van lehetőség a "javitására",akkor mi a gond?
jb frissités odin-al,cocore,root meg volt 7 perc alatt.
Miért kell szenvedni vele,ha meg lehet oldani?csak mert hát gyárilag is jónak kellene lennie.
Sajnos el kell fogadni,hogy ez ilyen.De szerencsére van rá megoldás.Hála itt a fórumon tevékenykedő ügyes és segítőkész szakiknak -
kobayashy
tag
Sziasztok.
Nem azért érdemes csinálni dalvik és cash üritést,mert a firmver cserénél pláne gb-->jb az új firmvernek más a kernele,és ez olyan mint amikor stock kernelt cserélünk le cocore-ra?
Mert ugye ott meg erősen ajánlott a két műveletet elvégezni.
Nekem lq4 van meg cocore5 már 4 hónapja de még nem fagyott le egyszeresem.
Videókat akadálymentesen játsza le/vesz fel.
Én minden este kikapcsolom,mert egy régi nokia ébreszt.
És mégvalami én recovery alatt csináltam a visszaállításokat így nem volt sd formázás,de szerencsére nincs gondom belőle.
persze ez nem tipp csak eszembe jutott. -
-
kobayashy
tag
válasz
Polemius #19377 üzenetére
nekem tökéletesen mért GB alatt,és méri a le és feltöltést is,és nem nyúltam semmihez a menüjében a nyelv,és adatkorlát jelzésen kívül.tökéletes volt a netkapcsoló ikon is.most a JB alatt már nem használom,mert amit a telefon mér az is pontos.
De arra kiváncsi lennék,hogy a t-mobilos oldalon hol tudod megnézni a konkrét adatforgalmat.
Jól sejtem hogy az a fizetős opcióknál van?
Hasznos lenne nekem is,mert az asztali gépen mobilnet van csak.a 16Gb meg hamar le tud szaladni -
kobayashy
tag
ez furi,este kikapcsoltam a telefont 33%-al töltés nélkül,és reggel mikor bekapcsoltam 44%-on volt az aksi
-
kobayashy
tag
valakinek volt már olyan,hogy töltésnél 95%-ról hirtelen 100%ra ugrik?
-
kobayashy
tag
ahhoz nem kell root,hogy a gyári recoveryt lecseréld CMW-re.
simán gyári e3-ban update zip.
csak ne indítsd újra a telót,hanem egyből mehet a root,mert ha megvan az update,egyből "odavált"
ha újraindítod a telót,visszaáll a gyári recovery,kernelcsere esetén marad az új recovery -
kobayashy
tag
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan tapasztalata töltés közben,hogy 95%-nál felugrik 100%-ra?
Van esetleg valamilyen akku kalibrációs progi?
jb ql4-cocore 5 -
kobayashy
tag
válasz
Carline #14341 üzenetére
Nem arról van szó,hogy lusta lennék,csak már egy kicsit összekavart a sok olvasás.
Természetesen olvastam az oldal tetején a bejegyzést,de a kernelcserére ott nem találtam leírást.
Most ezek után csak annyit szeretnék még kérdezni,hogy mikor érdemes a kernelcsere?
Rom előtt vagy után?
Bocs megtaláltam. -
kobayashy
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérésem,hogy egy összefoglaló hozzászólást tehetne ki valaki,mert már kifolyik a szemem a sok olvasástól.
Régen csináltam még az u8500 telómon root-ot,recovery csere,főzött rom felrakás.
Ennél a telónál(ami nagyon bejön) kicsit félek tőle nehogy téglázzam.
Azért szeretnék egy öszzefoglalást csak,mert olvastam hogy kernelcserével jobban muzsikál a jb.
Tehát egy kicsi leírás,meg link kellene nekem(ROM+kernel cocore4.2).
Teljesen gyári a teló.
Remélem nem túl nagy kérés tőletek.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest