Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalasz
tag
válasz
George2 #44568 üzenetére
Hali!
Kossz a leirast.
En is CM utan tertem at AOPS-re, a leiras szerint repartos JB utan a leiras szerint siman telepult minden, csak kiegesszitettem a "Töröljük a System partíció tartalmát: "Mounts and Storage" utána "Format /system - Format /cache - Format /data - Format /preload" lepesekkel. -
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
Tudnatok ajanlani egy Fm radio alkalmazast AOSP 4.4.4-re? A SpiritFm sajnos nem hajlando mukodni.
Elore is koszonom a valaszokat. -
kalasz
tag
válasz
Balathruin #42340 üzenetére
Bocs
azt nem irtam(de irtam), hogy az utolso fmodba szeretnem aplikalni. A system/app megoldast probaltam de nem mukodik
-
kalasz
tag
válasz
Balathruin #42338 üzenetére
v3.1-es prime verziom van azt szeretnem bele aplikalni
-
kalasz
tag
Szia Acef!
Kerdeznem, hogy milyen uton-modon lehet az fmod-ban kicserelni a novat frisseb verziora?
Elore is koszi a valaszt. -
kalasz
tag
Nagyon Boldog Ú(l)j Évet Kívánok minden fórum lakónak!
-
kalasz
tag
válasz
Balathruin #39934 üzenetére
-
kalasz
tag
Udv!
Lenne egy gyors kerdesem, meg pediglen az, hogy adat/beallitas vesztes nelkul cserelheto-e a gapps CM11-nel. Probalom megtalalni a nekem legmegfelelobb alkalmazas csomagot. A valaszokat elore is koszonom. -
kalasz
tag
Szia vazzz!
Az "Resurrection Remix" rom-ba mikent lehet a sima e-mail fiokot beleaplikalni? Van egy t-mobilos fiokom es sehogy sem tudom hasznalni, pedig az RR rom nagyon tetszik. Ha esetleg van valami otleted kerlek oszd meg legyszives. Elore is koszonom -
kalasz
tag
válasz
Mákosmetélt #37662 üzenetére
Szia!
Toltsd le a "wpd plugin total commander" kiegésszitot a TC-hez es menni fog minden. Masolas, torles, atnevezes barmi amit a TC-ben csinalni lehet. -
kalasz
tag
Békés,Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Az erő és az Fmod legyen velünk! -
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
CM hasznaloktol kerdeznem, hogy kell a nevjegyekhez kulon-kulon csengohangot adni?
Valaszokat elore is koszonettel vesszem -
kalasz
tag
Szia Acef!
A leirasodban szereplo "130917" egy uj mixelt rom vagy csak valami megjegyzes. Ha az elobbi akkor kernek egy linket ahol lelehet tolteni, hogy kiprobalhassam.
Elore is koszi kalasz -
kalasz
tag
Igen. Erre voltam kíváncsi, nem tudtam eldönteni, hogy a Wipe Cache = Wipe Cache Partition ugyan azt jelenti-e. Nem találtam a CWM menűben ilyen lehetőséget. Elég sőt nagyon kezdő vagyok még az android használatában. Köszönöm a gyors választ.
Esetleg még egy linket adhatnál az általad készített rom elérhetőségéhez.
Üdv kalasz -
kalasz
tag
Üdv!
Azt kérdezném tőletek, hogy a naplót miként kell beállítani, hogy csak a ki és be jövő hívásokat mutassa. Nézetként sikerül, de nem marad végleges a beállítás.
Előre is köszi a válaszokat. -
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
Nem igazan telefonos kerdes, de..... Mikent lehet a "Google Play"-rol ugy letolteni programokat a telefonhoz, hogy az a PC-n is meg maradjon, kesobbi adat sporolas celjabol? -
kalasz
tag
Udvozlet mindenkinek!
Kezdo androidos es Advanced tulajdonos leven meg csak ismerrkedem a telefonnal. Az biztos, hogy eddig ez a legjobb telefonom, eddig Nokia valtozatok voltak. Most egy N95-rol probalok meg atkoltozni. A nevjegyeket mar atvarazsoltam, csak az sms-ket nem tudom attenni. A masik kerdesem, hogy a biztonsagi mento es vissza allito programok miket mentenek es allitanak vissza?
Valaszokat elore is koszonom
Ui: ha lehet kicsit konyhanyelven kernem...................koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest