- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
válasz
sziku69 #36012 üzenetére
Nem, szerintem az egy éves SIM nem túl öreg, akkor ott valami más gond lesz. Az akku statisztikáinál látszik, hogy milyen a térerőd, amikor megy a teló, ott minden okés? Ha olyan helyen vagy, ahol éppen nagyon gyenge, akkor leakad és nem is tud könnyen visszamászni...
-
sziku69
őstag
válasz
sziku69 #31418 üzenetére
OTA-s frissítés = JTAG ??? Nekem ez nagyon magas.
Eladó+ szervizes corporation. A következő volt a kérdésük: Miért kell frissíteni egy telefont??
Nos nagyjából ez volt a hozzáállás, amikor visszavittük a telefont.
A szervizes is megállapította, amit elmondtam neki a telefonba, hogy nincs DL mód. Majd közölte, hogy JTAG-elni kell a telefont.
(B)Szóval itt üzenem minden fórumtársamnak, hogy a hivatalos helyeken kívül, ha telefont vásároltok, akkor mindent ellenőrizzetek le, amit lehetséges. Nézzétek meg az IMEI szám egyezését. Kössetek mindenre kiterjedő adásvételi szerződést!!!!!!(/B)
-
sziku69
őstag
válasz
sziku69 #31324 üzenetére
Sziasztok!
A helyzet változatlan. Néma a telefon. Egész éjjel töltőn volt. Amikor reggel levettem, teljesen hideg volt. Semmi sem jelezte, hogy lenne benne áram.
Pár napja adtam el a galaxy S-emet. Annál kalibráltam a telefon aksiját. Merülés végén jelezte hogy kikapcsol. Mikor rátettem töltőre, szinte azonnal mutatta, hogy veszi a töltést.
Az advance-nél tegnap amikor elkezdtem tölteni, semmi sem jelzett semmit. És most sem csinál semmit.
Se dl mód, se recovery. Nem tudom, esetleg kellene szerezni hozzá egy feltöltött aksit? Mióta megvettük, (tegnap délután) nem raktuk rá töltőre, se a pc-vel nem kötöttük össze. A telefon full jó állapotban volt, amikor a gsm boltban megvettük. Az aksija jól bírta, pedig a párom használta rendesen. Bőven mutatott még annyi töltést, hogy egy 17 megás frissítést kibírjon. Teljesen tanácstalan vagyok. Előfordulhat az, hogy eldobja a töltést ha nem sikerül esetleg egy frissítés?
Amikor a galaxy S-emen csináltam a kalibrálást, már csak 1% volt hátra, de még vidáman elment negyed órát, úgy hogy közben zenét hallgattam rajta, és full fényerőn volt a kijelző.Szóval ha mégis olyan malőr volt, hogy abszolút rossz kalibrálással ment az aksi, és tegyük fel hogy frissítés végén, amikor kiírja hogy reboot, lemerül az aksi, akkor produkálhat ilyet egy telefon? Se töltést nem vesz fel, se semmire nem reagál?
Túl vagyok már pár frissítésen, és rom cserén, meg root-oláson. Nem csinálok addig semmit, amig nem vagyok benne biztos.
Légyszi, ha tudtok segítsetek!! Nem az enyém a teló, hanem a páromé, és a munkájához kellene. -
Acef
addikt
válasz
sziku69 #31315 üzenetére
Nem olvastad:
-Ma vetted.
Szerintem:
-Eladás előtt a tulaj, vagy a boltos visszaállította a gyári állapotot, volt format, reset, akku ki-be, stb..
-Te még nem töltötted, legalábbis nem 100%-ra.
-Próbálgattad, sokat nyomkodtad.
-Hibásan jelezte az akku %-ot.Tedd töltőre és hagyd, még akkor is, ha nem mutatja a töltést.
Szerintem teljesen kimerült. Ilyenkor 10-30 percig nem mutatja a töltést.Akkor lehet probléma, ha a frissítés közben merült le. Hagyd töltőn, és reggelre többet tudsz róla
-
Csori72
aktív tag
válasz
sziku69 #31317 üzenetére
2.3.6ra már nem emléxek, de van itt olyan aki azt használ. 4.1.2-nél a kijelzőn megjelenik 1 akku és pöttyökkel jelzi kikapcsolt állapotban a töltést.
sztem hagyd a vasat a töltőn reggelig addig olvasgasd a fórumot, figyelj mindenre ami frissítéssel foglalkozik, különösen a REPART szóra ugorj nagyon. olvasd el fent az összefoglalót, Carline blogját, és van nggabi androidos fóruma (úgyis onnan fogod leszedni a repart cuccost), korrekt leírással a mit hogyanról.
ne azokat lesd egyenlőre, h root + kernel + fmod ... először álljon lábra, különben lesz 1 brutál drága csillivilli ajtókitámasztód, v 1 jó játéka a gyerekeknek. -
válasz
sziku69 #31302 üzenetére
szia,
szabályos módon akartad frissíteni, ilyen szempontból nem köthet bele a volt tulaj, ha más feltétel adott volt, tehát legalább 50% töltötségű akkumulátor...stb.
amennyiben van(?) még rajta gari, úgy érvényesíteni kell azt.
adott/írtatok bármilyen papírt az üzletről? -
FET-MEN
veterán
válasz
sziku69 #31302 üzenetére
Szia. vedd ki az akksit utána be hangerő le home gomb és bekapcs egyszerre nyom ebbe a sorrendben ha bejön a dl mode akkor ez alapján meg tudod csinálni a telefonod.
-
Gery1987
őstag
válasz
sziku69 #31302 üzenetére
Melyik Android volt rajta? Egyből telón akartál OTA-n frissíteni? Bekapcsol egyáltalán? Arra reagál a telefon?
Ha nem reagál a bekapcsolásra akkor szerintem ugrott de ha valaki nálam okosabb az lehet többet tud. Ha 2.3.6 volt rajta és úgy akartál OTA-n 4.1.2-re frissíteni az nettó marhaság...olyat tilos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest